Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως ακόμα δεν δίνει διαθεσιμότητα από το ote.gr. Και στο τηλέφωνο τα ίδια λένε, δεν υπάρχει ακόμα.

(για περιοχή που περιλαμβάνεται στην ανακοίνωση)

Δημοσ.

εμενα μου δινει για την 30νταρα μονο στα 19.90 ευρω τον μηνα hol μου εχει δωσει ενα μοντεμ fritz box απο τα πρωτα του 2006 μαλον αυτο φταιει που ειναι τοσο αργη η συνεση μου αν και το κοβω για οτε στα 30 αφου το δινει με 19,90 τον μηνα

Δημοσ.

Capture

btw δεν βρέχει, ξέρεις τι συμβαίνει :P

Φιλε δεν καταλαβαίνουν μια διαφορά ,οτι η adsl ειναι με ΧΑΛΚΟ ενω η vdsl με ΟΠΤΙΚΗ ΙΝΑ ΓΑΜΩΩΩΩΩω,ξυπνηστε

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είναι αποκλειστικά με οπτική, απλά τα τελευταία 300-400m (στη χειρότερη) που είναι το KV είναι με χαλκό, τα οποία όμως είναι υπεραρκετά για 50αρι συγχρονισμό...

πχ ο Prof_Chaos που είναι στα 200-300m από το KV του, κλειδώνει στα 50 και έχει αέρα στα 115 όταν σε 1-2 χρόνια δώσουν επιτέλους μεγαλύτερο πακέτο...

Δημοσ.

<p>Πάντως ακόμα δεν δίνει διαθεσιμότητα από το ote.gr. Και στο τηλέφωνο τα ίδια λένε, δεν υπάρχει ακόμα.</p> <p> </p> <p>(για περιοχή που περιλαμβάνεται στην ανακοίνωση)</p>

Το ιδιο και στην περιοχή μου (Χαλάνδρι)

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Φιλε δεν καταλαβαίνουν μια διαφορά ,οτι η adsl ειναι με ΧΑΛΚΟ ενω η vdsl με ΟΠΤΙΚΗ ΙΝΑ ΓΑΜΩΩΩΩΩω,ξυπνηστε

Η οπτικη παει μεχρι την υπαιθρια καμπινα / KV οπου υπαρχει ο ενεργος εξοπλισμος (mini-DSLAM).Απο εκει συνεχιζει και ερχεται ο κλασικος χαλκος μεχρι τον συνδρομητη.Απλα επειδη οι αποστασεις ειναι max 500m εχεις τον μεγιστο συγχρονισμο.Μην γραφουμε οτι θελουμε αν δεν γνωριζουμε.

P.S. Δουλευω σε εργολαβο που στηνει καμπινες ΟΤΕ & Παροχων

Καλησπέρα,

για τις ταχύτητες VDSL, έχετε υπόψη σας και αυτό....

Δεν «πιάνετε» ταχύτητες VDSL εάν απέχετε περισσότερο από 1 χλμ. από το κέντρο

Αυτος ειναι περιορισμος για το VDSL που δινεται απο Α/Κ.Απο καμπινα η αποσταση δεν ξεπερναει τα 500m οποτε συγχρονιζουν στο max...

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν είναι τα νέα KV τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, θα πιάνει και 100 μελλοντικά...

• Like 1
Δημοσ.

Οσον αφορά τις καμπίνες το έχουμε ξαναγράψει οτι είναι έτσι τοποθετημένες ωστε να μην υπερβαίνουν σε αποσταση τα 200-300 μέτρα ανα σπίτι.

Αυτο σημαίνει ανετα 100mbps μέχρι τον κατανεμητή / κουτί του σπιτιού σας.

Οσοι παίρνουν απο το αστικό εως 600-700 μέτρα ίσως πιάσουν το 50άρι αλλά υπο ιδανικές συνθήκες εξωτερικής και εσωτερική καλωδίωσης.

Η καλύτερη λύση σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να βάλεις το 30άρι που θα το πιάσεις σίγουρα και βλέπεις πόσο attainable δίνε το royter.

αν δείς το attainable στο 55-60 και χρειάζεσαι 50άρι το βάζεις. Αν οχι μένεις στο 30άρι που ειναι υπέρ αρκετό για τον μέσο χρήστη .

• Like 1
Δημοσ.

Οσον αφορά τις καμπίνες το έχουμε ξαναγράψει οτι είναι έτσι τοποθετημένες ωστε να μην υπερβαίνουν σε αποσταση τα 200-300 μέτρα ανα σπίτι.

Αυτο σημαίνει ανετα 100mbps μέχρι τον κατανεμητή / κουτί του σπιτιού σας.

Οσοι παίρνουν απο το αστικό εως 600-700 μέτρα ίσως πιάσουν το 50άρι αλλά υπο ιδανικές συνθήκες εξωτερικής και εσωτερική καλωδίωσης.

Η καλύτερη λύση σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να βάλεις το 30άρι που θα το πιάσεις σίγουρα και βλέπεις πόσο attainable δίνε το royter.

αν δείς το attainable στο 55-60 και χρειάζεσαι 50άρι το βάζεις. Αν οχι μένεις στο 30άρι που ειναι υπέρ αρκετό για τον μέσο χρήστη .

Μια σύντομη ερώτηση: Καθώς με ενδιαφέρει το upload πάρα πολύ, τα 5mbit δεν υπάρχει θέμα να μην τα πιάσεις, σωστά? (γιατί δεν θα με πείραζε να πλήρωνα 50άρι με χαμηλότερο συγχρονισμό αλλά φουλ 5άρι upload)

Νέο Ηράκλειο πάντως ακόμα δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στο ote.gr. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα ενημέρωσης της σελίδας μετά από τόσες μέρες. Απλά δεν υπάρχει σε όλα τα σημεία του Ηρακλείου. Αναμένουμε κάποτε.....

Δημοσ.

Μια σύντομη ερώτηση: Καθώς με ενδιαφέρει το upload πάρα πολύ, τα 5mbit δεν υπάρχει θέμα να μην τα πιάσεις, σωστά? (γιατί δεν θα με πείραζε να πλήρωνα 50άρι με χαμηλότερο συγχρονισμό αλλά φουλ 5άρι upload)

Νέο Ηράκλειο πάντως ακόμα δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στο ote.gr. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα ενημέρωσης της σελίδας μετά από τόσες μέρες. Απλά δεν υπάρχει σε όλα τα σημεία του Ηρακλείου. Αναμένουμε κάποτε.....

Τα 5 mbit του upload τα πιάνεις σίγουρα.

Στο down μπορεί να χάνεις αν είσαι πάνω από 500 μέτρα αλλά δεν είναι απολυτο. Αν παίρνεις από καμπίνα δεν χάνεις ούτε εκεί

Φυσικά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...