Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ασε μην πατε μακρια εμεις στη Συρο εκτος πολης οι πιο πολοι πιανουμε 4mbs(οτε) Μακαρι να βαλει καμια σλλη εταιρια κανα κεντρο να κοψουμε τον οτε

Εκτος αν κανει κατι ο Οτε πραγμα απιστευτο

Δημοσ.

Eχουν αφήσει εξω ολα τα μεγάλα αστικά κέντρα και βάζουν στην ραφηνα παληνη σπετσες. Αθηνα, Καλλιθεα, Περιστερι κλπ, τίποτα, μαύρα μεσάνυχτα

Μιας ανέφερες Περιστέρι εχω ακουσει για άπειρα προβλήματα με τις συνδέσεις εκεί .. όπως και προς παραλία.. Για Καλλιθέα δεν έχω άποψη αλλά φαντάζομαι μια απο τα ίδια.

Απορίας άξιο είναι γιατι δεν έχουν μπεί καμπίνες σε τόσο προβληματικές περιοχές.

Νομίζω σε τέτοιες περιοχές ο κόσμος "διψάει" για σταθερό και γρήγορο ιντερνετ..

Ασε μην πατε μακρια εμεις στη Συρο εκτος πολης οι πιο πολοι πιανουμε 4mbs(οτε) Μακαρι να βαλει καμια σλλη εταιρια κανα κεντρο να κοψουμε τον οτε

Εκτος αν κανει κατι ο Οτε πραγμα απιστευτο

Στα νησιά αν πιάνεις 4άρι σταθερά είσαι άρχοντας.. Ανδρο εκεί πιάνουμε στο περίπου.. εκτός κι αν είσαι δίπλα στο αστικό.

Δημοσ.

αφου μπήκαν καμπίνες στα κατσάβραχα έως τέρμα πάνω στην Νέα Πεντέλη ολα θα γίνουν.. υπομονή.

άμα μπήκαν οι καμπίνες όλα θα γίνουν . Πόσο και ρό έχουν που έχουν μπει οι καμπίνες στην Πεντέλη?

Δημοσ.
Εγώ είμαι Ρουμανία και έχω 1000 mbps και πληρώνω 25 ευρώ το μήνα. :/

Πεστα μπας και καταλαβουμε οτι μας πιανουν κοροιδα.

Δημοσ.

Είσαι κι εσύ δηλαδή στη φάση εγώ να είμαι καλά και ο δίπλα μου ας πεθαίνει? Τόσο δύσκολο σας είναι να καταλάβετε πως αυτό θα έπρεπε να ισχύει σε όλους; Εσύ δηλαδή τι παραπάνω έχεις για να συγχρονίζεις 50mbps? Σπίτι από οπτικές ίνες στα τούβλα?

Φτύσε με χ4, επειδή η ροχάλα θα είναι από ξυπνοπούλι!

Για αρχή θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι το Post μου διέθετε αρκετή δόση χιούμορ, και δεν ήθελα για κανένα λόγο να προσβάλω κανέναν.

Από εκεί και πέρα, καλό θα ήταν να μην τα ισοπεδώνουμε όλα. 

Εσύ ανέφερες στο 1ο σου Post  "Και αν κάποιος πιάσει 50mbps φέτος, εμένα να με φτύσει!"  και βρέθηκαν άμεσα 2~3 άτομα που όντος, έπιασαν 50Mbps.  

Επειδή στην περίπτωση σου έχεις θέμα με το internet, δεν σημαίνει ότι όλοι έχουν, και καλό θα ήταν να μην απαξιώνεται η είδηση βάση μίας μεμονωμένης περίπτωσης. 

Τώρα στο γιατί εγώ συγχρονίζω 50Mbps. Επειδή στάθηκα τυχερός και το Mini DSLAM είναι στα 300μ. 

Δημοσ.

Περιστέρι Αττικής, 2014, ADSL που κλειδώνει στα 0,7mbps - αποτελεσμα μυθικου συνδυασμου ΟΤΕ και Δημαρχου Παχατουριδαρου. Εδω δε δουλευει στοιχειωδες internet μεσα στην Αθηνα γιατι καπου κατι δε λειτουργησε στο μιζοσκόταδο της Ελληνικής πραγματικότητας και τολμαμε και μιλαμε για VDSL;

Και τι θες να κανει ο ΟΤΕ αν ο εκαστοτε δημαρχος δεν συνεργαζεται; Να κανει χαρακιρι;

Και σκεψου οτι ο Παχατουριδης βγηκε δημαρχος πολυ ανετα.

Οποτε ή αλλαζεις δημο ή δημαρχο.

Δημοσ.

ρε παιδια κρυονερι? ειστε σιγουροι?μου φαινεται καποιος κρυονεριοτης εχει βισμα εκει μεσα....δεν εξηγειται αλλιως!

(κατοικος κρυονεριου)

Δημοσ.

Μύρινα 2 χιλιόμετρα από τα κεντρικά του ΟΤΕ... Εγώ που έιμαι σε χωριό που απέχει 25 χιλιόμετρα δεν θα το δω ποτε :(

Δημοσ.

άμα μπήκαν οι καμπίνες όλα θα γίνουν . Πόσο και ρό έχουν που έχουν μπει οι καμπίνες στην Πεντέλη?

πάμε 1.5 χρόνο τώρα..

Και τι θες να κανει ο ΟΤΕ αν ο εκαστοτε δημαρχος δεν συνεργαζεται; Να κανει χαρακιρι;

Πάντως αυτο με τον Παχατουρίδη και το ADSL το ακούω αρκετά... τι ακριβώς κόλλημα δημιουργεί γνωρίζουμε ακριβώς;

Μπάς και έχει στην ταράτσα του περιστερόνες με ταχυδρομικά περιστέρια και στέλνει έτσι email ; 

Δημοσ.

Μάλλον δεν πάνε καλά, γιατί δεν δίνουν την επιλογή για 12μηνο συμβόλαιο αλλά μου βγάζει μονάχα για 18μηνο;

Όσο και αν έψαξα στο μενού για πρόγραμμα πρέπει ντε και καλά να δεσμευτώ για 18μήνες τουλάχιστον.

Έχω 24άρα σύνδεση και πιάνω: 10575 kbps / 928 kbps, οπότε και θα με ενδιέφερε αρκετά να πάω σε VDSL 30άρα.

Δημοσ.

Ο οτε και ο καθε οτε, forthen κλπ πάροχοι οφείλουν να εχουν ολοκληρωμένα σχέδια δικτυώσεις των αστικών περιοχών και σωστές επαναφορές οδοστρώματος. Στην ελλαδα δεν έχουμε ουτε το ενα ούτε το αλλο, απλά σκάβουν εκει αν χαντάκι 10cm ζικ ζακ μέσα σε λεωφόρους το επαναφέρουν κακήν κακώς(που αν πατήσεις με μοτοσυκλέτα μπορεί να συρθείς για πλάκα στην άσφαλτο) και μετα τους φταίνε οι δήμαρχοι, δεν τα βλέπετε; Κανονικα έπρεπε οι δήμαρχοι να ειχαν γεμίσει τα ταμεία με πρόστιμα

Εκτος αν το κάνουν επίτηδες για να ξέρουν που ειναι τα καλώδια σε περίπτωση βλάβης :-D

Δημοσ.

Μπορεί να ακουστώ λίγο άσχετος αλλά ψάχνωντας online πριν απο λίγα λεπτά διαπίστωσα ότι στην περιοχή μου διαθέτει VDSL μόνο η WIND κι όχι ο ΟΤΕ , ούτε κάποιος άλλος πάροχος. Είναι δυνατόν να έχει η wind κι ο οτε να μη διαθετει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...