Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν αναφέρθηκα στο Insomnia, αλλά σε συγκεκριμένα τρολοφόρουμς

ούτε εγώ! Νομίζω πως αυτό ισχύει παντού. Είναι σαν ναρκωτικό η όλη συμπεριφορά αυτών των χρηστών.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Η αλήθεια πως trolling δεν υπάρχει στη Μεγάλη Βρετανία σε μεγάλο βαθμό, δεδομένου ότι οι περισσότεροι που συζητούν σε φορουμ ή Facebook χρησιμοποιούν επιχειρήματα.

• Like 1
Δημοσ.

Η αλήθεια πως trolling δεν υπάρχει στη Μεγάλη Βρετανία σε μεγάλο βαθμό, δεδομένου ότι οι περισσότεροι που συζητούν σε φορουμ ή Facebook χρησιμοποιούν επιχειρήματα.

Στα φόρουμ τους υπάρχει όσο και οπουδήποτε

Το ζήτημα που θίγει αυτό το "νέο" όμως δεν είναι trolling, είναι άλλο πράγμα όπως σωστά λέει ο aris 1986

Δημοσ.

Και μήπως λεω μήπως ειναι σκαλάκι για άλλου νόμους που θέλουν να φέρουν για την ελευθερία του λόγου και στο διαδίκτυο ;

Η δικιά σου ελευθερία, λόγου ή όποιας άλλης, τελειώνει εκεί όπου αρχίζει η ελευθερία του διπλανού σου...

Ελευθερία λόγου δεν είναι να βρίζεις και να απειλείς κάποιον άλλον.

Πολύ σωστά λέει ο άρης ότι εδώ μιλάνε για το cyber bullying.

Δημοσ.

Η δικιά σου ελευθερία, λόγου ή όποιας άλλης, τελειώνει εκεί όπου αρχίζει η ελευθερία του διπλανού σου...

Ελευθερία λόγου δεν είναι να βρίζεις και να απειλείς κάποιον άλλον.

Πολύ σωστά λέει ο άρης ότι εδώ μιλάνε για το cyber bullying.

Προφανώς και δεν αναφέρομαι οτι ελευθερία του λόγου ειναι να βρίζεις και να απειλείς ... όσο για τον αρθρογράφο πρέπει να αναφέρει λοιπόν cyber bullying και οχι trolling μιας και οσο κοντά ειναι αυτα τα 2 τόσο διαφορετικά ειναι ταυτόχρονα

Δημοσ.

Προφανώς και δεν αναφέρομαι οτι ελευθερία του λόγου ειναι να βρίζεις και να απειλείς ... όσο για τον αρθρογράφο πρέπει να αναφέρει λοιπόν cyber bullying και οχι trolling μιας και οσο κοντά ειναι αυτα τα 2 τόσο διαφορετικά ειναι ταυτόχρονα

αν υπήρχε ποινή φυλάκιση για trolling ο πρώτος που θα έπρεπε να μπει φυλακή είναι ο αρθογράφος του συγκεκριμένου κειμένου

Κάποιοι είτε δεν διαβάζετε την είδηση, είτε απλώς δεν θέλετε/ μπορείτε να καταλάβετε: Για Internet trolls και ποινές φυλάκισης, δεν έκανε λόγο ο αρθρογράφος επειδή έτσι του κάπνισε, αλλά η κυβέρνηση της Μ.Βρετανίας, μέσω του Υπουργείου Δικαιοσύνης και δια στόματος Chris Grayling.

Δεν θα αλλάξω τις δηλώσεις της Κυβέρνησης της Μ.Βρετανίας, ούτε εγώ, ούτε το πρωτότυπο άρθρο και πηγή της είδησης, επειδή το λέτε μερικοί.

Τα AFP, The Guardian, Vice, Eurogamer και άλλες δεκάδες πηγές έχουν παρόμοιο τίτλο...

Δημοσ.

Άλλο trolling αλλo bulling και αλλο να γράφεις ασυναρτησίες όπως διάβασα παραπάνω.

Δημοσ.

Άλλο trolling αλλo bulling και αλλο να γράφεις ασυναρτησίες όπως διάβασα παραπάνω.

Μόνο ασυναρτησιες Δεν είναι, απλά πάνε να το γυρισουν Στο πονάει χέρι κόβει χέρι. Μια ποινή για όλα σε ένα νοικοκυρεμενα. Το ίδιο άμα κλέψεις μια φρατζόλα ψωμί (trolling) Και το ίδιο άμα πράξεις φόνο εκ προ μελέτης (bullying).
  • Like 2
Δημοσ.

Αντε να έρθει και απο δω να χαρούμε και μεις λίγο! :)

Eπειδη θα γνωριστουμε ολοι απο κοντα,εστω και πισω απο τα καγγελα? :P

τα τρολς της κοινωνιας μας ,τους πολιτικους και τους αμοιβομενους θεσμικους πρεπει να κλεισουμε μεσα .

Ειναι οι moderators,γι'αυτους υπαρχει  τρολ-ασυλο ! ;)

Aυτο δεν ειναι ακριβως trolling που αναφερεται η ειδηση ειναι bullying, ειναι harassing, ειναι απειλές.

Τρολλινγκ ειναι αυτο:

Aπο το τοπικ του στρατου, με θεμα τους νεκρους οπλίτες.

Δεν ήταν trolling το post μου, την άποψη μου είπα για τα χρήματα που πήρε η οικογένεια

Μη με βάλετε φυλακή σας παρακαλώ

υγ προφανώς μπερδεύει τις έννοιες κάποιος, το να λες πως θα βιάσεις κάποιον δεν είναι trolling αν και σίγουρα είναι πιο πιασάρικος τίτλος το "φυλακιση για trolling" απτο "φυλάκιση για εκβιασμό"

αν υπήρχε ποινή φυλάκιση για trolling ο πρώτος που θα έπρεπε να μπει φυλακή είναι ο αρθογράφος του συγκεκριμένου κειμένου

Δεν ήταν trolling το post μου, την άποψη μου είπα για τα χρήματα που πήρε η οικογένεια

Μη με βάλετε φυλακή σας παρακαλώ

--------------------------------------------------------------------------------------

Το κανεις παλι εδω!

υγ προφανώς μπερδεύει τις έννοιες κάποιος, το να λες πως θα βιάσεις κάποιον δεν είναι trolling αν και σίγουρα είναι πιο πιασάρικος τίτλος το "φυλακιση για trolling" απτο "φυλάκιση για εκβιασμό"

Εδω σωστα μιλησες μπορω να πω!

Δυο χρονια μεσα και οι δυο σας,στο ιδιο κελι,γιατι η κατασταση(troll to troll) με σας τους δυο αρχιζει να ξεφευγει!!! :fear:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...