SteliosDX Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 οριο 100€ Με ενδιαφέρει ένα καλό λειτουργικά κουτι για itx με δυνατότητα υγροψυξης, που προορίζεται για λευκό home theater pc στο σαλόνι, αν βοηθάει για επιλογή design ειναι για χρήστη απο 35 έως 45 ετών Στο μυαλό μου είχα 2 κουτιά bitfenix Phenom και corsair 250d Επίσης μου είπαν οτι το πρόβλημα του Phenom για vent side panel εχει διορθωθεί Όπως και να χει ακούω γνώμες Ευχαριστώ εκ το προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 http://www.msystems.gr/index.php?category=1225&product=18293 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
booZe Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Τι διαστάσεων υδρόψυξη χρειάζεσαι; Επίσης, γιατί υδρόψυξη για HTPC; Περισσότερο θόρυβο κάνει χωρίς να αποδίδει αναγκαστικά καλύτερα. Αν σε καλύπτει πάντως 120mm ή 140mm, μπορείς να δεις το Fractal Design Node 304. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SteliosDX Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Τι διαστάσεων υδρόψυξη χρειάζεσαι; Επίσης, γιατί υδρόψυξη για HTPC; Περισσότερο θόρυβο κάνει χωρίς να αποδίδει αναγκαστικά καλύτερα. Αν σε καλύπτει πάντως 120mm ή 140mm, μπορείς να δεις το Fractal Design Node 304. Έλεγα κάτι σε h75 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
booZe Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Ναι, δεν έχει πρόβλημα, χωράει για τοποθέτηση στο πίσω μέρος. Αλλιώς τα άλλα δύο που αναφέρεις είναι 50% μεγαλύτερα σε όγκο, οπότε ουσιαστικά είναι στην κλίμακα των mATX κουτιών, και φυσικά δεν έχουν πρόβλημα χώρου για mITX συστήματα. Δες και ένα συγκριτικό: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SigmaDelta Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δες κι αυτό: http://www.xigmatek.com/product.php?productid=218&type=specification 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kazama88 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Εγώ θα έπαιρνα το prodigy με τα χίλια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Κομψό: http://www.e-shop.gr/bitfenix-phenom-m-micro-atx-case-arctic-white-p-PER.911732 Futuristic: http://www.e-shop.gr/bitfenix-prodigy-m-white-p-PER.641234 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kazama88 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Κομψό: http://www.e-shop.gr/bitfenix-phenom-m-micro-atx-case-arctic-white-p-PER.911732 Futuristic: http://www.e-shop.gr/bitfenix-prodigy-m-white-p-PER.641234 Σουτ, δοκάρι και έξω! Mini itx θέλει ο άνθρωπος όχι micro. Φοβερά και τα δύο κουτιά αλλά στις mini εκδόσεις τους που έχουν άπλετο χώρο και άνετο water cooling! Επίσης κοιτά και το metis(πήγαινε εδώ στα reviews) αν θες κάτι πιο μικρό οικονομικο και κομψό με μονο περιορισμό τον χώρο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Σουτ, δοκάρι και έξω! Mini itx θέλει ο άνθρωπος όχι micro. Φοβερά και τα δύο κουτιά αλλά στις mini εκδόσεις τους που έχουν άπλετο χώρο και άνετο water cooling! Επίσης κοιτά και το metis(πήγαινε εδώ στα reviews) αν θες κάτι πιο μικρό οικονομικο και κομψό με μονο περιορισμό τον χώρο! Κατασκευαστής: Bitfenix. Τύπος: Μicro-ATX / Mini ITX Form Factor. Κάπου τα μπερδεύεις... no offense. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SigmaDelta Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Οι "M" εκδόσεις που έχεις βάλει στα links είναι mATX και M-itx.Υπάρχουν και οι απλές που παίρνουν μόνο τις δεύτερες. Ίσως εκεί έγινε το μπέρδεμα του φίλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kazama88 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Χαχαχα, και τα full tower υποστηρίζουν mini itx δεν σημαίνει οτι θα τα προτεινουμε! Μάλλον δεν ξέρεις καλά την κατηγορία, διάβασε λίγο πριν κάνεις υποδείξεις. No offence και φιλικά... Η mini έκδοση των κουτιών αυτών είναι φανταστική με πόλλη καλη χωροταξία και airflow και τρελές δυνατότητες υδροψυξης, υπαρχουν άπειρα build στο web. Η micro δεν έχει καμια σχέση χάνεις όλα τα θετικά απλα για να χωρεσεις matx μητρική με δυνατότητα μονο μονού ψυγείου, ανάποδο airflow, περίεργη θέση τροφοδοτικου, λίγα slots για hdd ktl... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Χαχαχα, και τα full tower υποστηρίζουν mini itx δεν σημαίνει οτι θα τα προτεινουμε! Μάλλον δεν ξέρεις καλά την κατηγορία, διάβασε λίγο πριν κάνεις υποδείξεις. No offence και φιλικά... Η mini έκδοση των κουτιών αυτών είναι φανταστική με πόλλη καλη χωροταξία και airflow και τρελές δυνατότητες υδροψυξης, υπαρχουν άπειρα build στο web. Η micro δεν έχει καμια σχέση χάνεις όλα τα θετικά απλα για να χωρεσεις matx μητρική με δυνατότητα μονο μονού ψυγείου, ανάποδο airflow, περίεργη θέση τροφοδοτικου, λίγα slots για hdd ktl... Το αστείο που είναι; Και όχι "φιλικά" γιατί φίλοι δεν είμαστε. Εγώ πρότεινα μερικά μπας και αρέσουν στον TS γιατί θα μπει σε σαλόνι με λευκό home theater και εκεί έμεινα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kazama88 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Ε και εγώ είπα ότι είναι κατά 50% σωστή η πρόταση σου με την χαρακτηριστική φράση "Σουτ, δοκάρι και έξω!" αφού πέτυχες το εξωτερικό αλλά όχι το εσωτερικό και μάλιστα σου επαίνεσα την επιλογή σου λέγοντας ότι και τα 2 είναι φοβερά! Αλλά μετά πήγες να βγεις από πάνω και μάλιστα με λάθος επιχείρημα, ε ξεκαρδίστηκα, τι να κάνω! Φίλε μου να δέχεσαι τα λάθη σου, και να μην δημιουργείς καταστάσεις και εκτίθεσαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δεν έκανα λάθος, γιατί πολύ απλά εγώ ήθελα να του αλλάξω γνώμη του TS. Καθώς τα κουτιά είναι ότι πρέπει για σαλόνι. Τώρα αν εκτίθεμαι είναι δικό μου θέμα. Φυσικά ΔΕΝ είμαστε φίλοι, δεν ήπιαμε καφέ παρέα ποτέ. "Φίλος" είναι βαριά κουβέντα για να την χρησιμοποιείς. Τώρα αν ο TS δεν του αρέσουν οι προτάσεις μου είναι θέμα δικό του όχι δικό σου. Και το γέλιο χωρίς λόγο προκαλείτε από ανασφάλεια ή δείγματα παράνοιας. Να το κοιτάξεις. (δεν στο λέω σαν φίλος). Κάπου εδώ είναι και τα όρια μου και δεν θα ασχοληθώ άλλο. Είναι και θέμα του TS και δεν πρόκειται να του το χαλάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα