George! Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Αν εκτελέσουν τις παραγγελίες και κάποιος δεν θέλει να παραλάβει ας μου στείλει pm. Ευχαριστώ.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Εφ'οσον πλεον η κατασταση του ειναι: Σε Απόθεμα - Διαθέσιμο (Παράδοση 3-7 ημέρες) λετε να παραδωσουν παραγγελιες πριν τις 7-15 εργασιμες που εγραφαν αρχικα?
Red21 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Η λογικη αυτο θα ελεγε απο την στιγμη που ειναι διαθεσιμο αυτη τη στιγμη σε 3-7 μερες γιατι να περιμενουμε εμεις 15 μερες το ιδιο προιον θα παραλαβουμε........αλλα ποιος ξερει μπορει λογω χαμηλης τιμης να ερχετε με ταχυδρομικο περιστερι και να αργει να φτασει!!! 1
silmarien Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Εμένα άλλαξε σε Πληρωμή με την Παραλαβή Εμένα άλλαξε χθες από εκεινο το στάδιο, στο στάδιο "σε αναμονή". 1
Captain Nemo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Εγώ δεν αγόρασα τελικά μετά από δεύτερες σκέψεις (έχω ήδη ένα WP και θα το είχα για δεύτερο) , αλλά κάποια στιγμή πέτυχα διαθεσιμότητα, κι αν ήθελα θα το είχα παραγγείλει. Σε τόσο καλές προσφορές παιδιά κλείνετε κομμάτια και ας μην τα θέλετε για τους υπόλοιπους για να κατοχυρώνουμε και την τιμή και να προλαβαίνουν οι αργοπορημένοι.5 λεπτά χάνετε μόνο και βάλτε παραλαβή απο το κατάστημα.
Red21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Εμένα άλλαξε χθες από εκεινο το στάδιο, στο στάδιο "σε αναμονή".Το ιδιο και σε εμενα...εδω και 2 μερες.... Η παραγγελια μου εγινε 5 λεπτα μετα που ανεβηκε το θεμα εδω.
Deathy Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 ναι μου φαινεται θα περιμενουμε κανα μηνα .. θα δειξει αυριοο
Σαϊνόμπι Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Eστειλα email χθες για το ποτε υπολογιζουν να σταλει η παραγγελια και σημερα πηρα απαντηση: Καλησπέρα σας, Το κινητό σας αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα. Με εκτίμηση, logintech.gr 1
Deathy Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 μ'αρεσει που λεει διαθεσιμοτητα 3-7 μερες...
silmarien Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Το οτι θελει captcha καθε φορα που κανω συνδεση στην ιστοσελιδα νομιζω ειναι το καλυτερο. 1
Deathy Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 υπαρχει κανα νεο σε οσους παραγγειλαν γιατι περασε μια βδομαδα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα