Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Γεια σας θα ηθελα μια βοηθια για μια αγορα smartphone με τιμη μεχρι 160 ευρω απο σκρουτζ.....Θελω να εχει τα εξης: 1)καμερα 8 και πανω 2)τετραπυρινο επεξεργαστη 3)Android 5)4G 6)καλη ποιοτιτα οθονης Ποιο θα μου προτινατε; Εχω δει διαφορα κινιτα π.χ Sony Xperia M2, ZTE BLADE VEC 4G κ.α
michalisv Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Το Zte blade vec 4g ειναι πολυ καλη επιλογη.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Καταρχην εσυ σε αυτα τα λεφτα ποιο θα μου προτεινες και 2ον σε σιγκριση με το M2 ποιο μου προτινεις;
AntiCambeR Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 1 επιλογη ειναι το LG G2 mini. Σε αυτα τα χρηματα ειναι λιγο δυσκολο να βρεις καλο κινητο απο Ελλαδα. Η Sony βγαζει καλα κινητα αλλα εχει αθλιο service,αν το χρειαστεις το πιθανοτερο ειναι να ταλαιπωρηθεις και να σου βγαλουν το κινητο εκτος εγγυησης γιατι ετσι γουσταρουν.
annorax Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Η άλλη σου επιλογή είναι το Sony Xperia M2 LTE (8GB) (http://www.skroutz.gr/s/4847185/Sony-Xperia-M2-LTE-8GB.html), αλλά μάλλον θα συμφωνήσω με τον AntiCambeR. Η LG είναι γενικά καλύτερη σαν εταιρεία (και από άποψης service).
prekod Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Η άλλη σου επιλογή είναι το Sony Xperia M2 LTE (8GB) (http://www.skroutz.gr/s/4847185/Sony-Xperia-M2-LTE-8GB.html), αλλά μάλλον θα συμφωνήσω με τον AntiCambeR. Η LG είναι γενικά καλύτερη σαν εταιρεία (και από άποψης service). Αν το πάρει με εγγύηση από κάποιο κατάστημα τότε δεν έχει πρόβλημα από την στιγμή που θα έχει εγγύηση . όσο για το service sony από την στιγμή που έχει εεγγύηση δεν θα έχει κανένα πρόβλημα
eddie1996 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Αν το πάρει με εγγύηση από κάποιο κατάστημα τότε δεν έχει πρόβλημα από την στιγμή που θα έχει εγγύηση . όσο για το service sony από την στιγμή που έχει εεγγύηση δεν θα έχει κανένα πρόβλημα Το θέμα είναι ότι με τα sony το service που το έχει αναλάβει ( arvato) βγάζει τα κινητά εκτός εγγύησης και καλά ότι έπαθε υγρασία κτλ κτλ. Το κατάστημα δεν έχει service εκτός το 7 ημέρες doa τι θα κάνει? Θα το στείλει και αυτό το μαγαζί στο επίσημο service δηλαδή πάλι τα ίδια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα