Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα! Θελω να αγορασω ενα gaming mouse  κ εκτος απο προτασεις θα ηθελα να μου πει καποιος καταστημα στην αθηνα που να εχει μεγαλη ποικιλια ωστε να τα δοκιμασω....κοιταω για razer corsair kai steellseries...ακουω καταστημα!!

Δημοσ.

Εγώ πήρα το roccat savu sta 35 και μέχρι στιγμής είμαι αρκετά ικανοποιημένος . Αλλά πες μας και το ποσό που διαθέτεις .

Δημοσ.

παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα θα προτιμουσα να μου πειτε καταστημα που να εχει κ roccat kai razer kai corsair kai steellseries...(η τουλαχιστον καποιες απο αυτεσ τισ μαρκες)...50- 70 ε λεω να διαθεσω...και λεω 50 γιατι εχω δει καποια αξιολογα roccat!και επειδη το θεlv για moba κυριως..fps δεν παιζω πολλα

Δημοσ.

Καλημερα! Θελω να αγορασω ενα gaming mouse  κ εκτος απο προτασεις θα ηθελα να μου πει καποιος καταστημα στην αθηνα που να εχει μεγαλη ποικιλια ωστε να τα δοκιμασω....κοιταω για razer corsair kai steellseries...ακουω καταστημα!!

Κοιτα για αυτα τα 3 στο skroutz και δες ποια καταστηματα ειναι στην Αθηνα.

steelseries rival, Razer Deathadder 2013 (η chroma το καινουριο),Logitech g400s με αυτη την σειρα.

Δημοσ.

Ευχαριστω και παλι παιδια! θελω καποιος να μου πει πηγαινε public media markt ενα μαγαζι ρε αδερφε να τα δω ολα αυτα....απο μοντελα λιγο πολυ απο το φορουμ εχω καταλαβει ποια ειναι καλα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...