NotebookFreak Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Καλημερα! Θελω να αγορασω ενα gaming mouse κ εκτος απο προτασεις θα ηθελα να μου πει καποιος καταστημα στην αθηνα που να εχει μεγαλη ποικιλια ωστε να τα δοκιμασω....κοιταω για razer corsair kai steellseries...ακουω καταστημα!!
Zeda Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Εγώ πήρα το roccat savu sta 35 και μέχρι στιγμής είμαι αρκετά ικανοποιημένος . Αλλά πες μας και το ποσό που διαθέτεις .
NotebookFreak Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα θα προτιμουσα να μου πειτε καταστημα που να εχει κ roccat kai razer kai corsair kai steellseries...(η τουλαχιστον καποιες απο αυτεσ τισ μαρκες)...50- 70 ε λεω να διαθεσω...και λεω 50 γιατι εχω δει καποια αξιολογα roccat!και επειδη το θεlv για moba κυριως..fps δεν παιζω πολλα
qsis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Γιατί δε κοιτάς κάνα logitech για να έχεις και ποιότητα και σοβαρή εγγύηση; http://www.skroutz.gr/s/4000215/Logitech-G602.html
HALF EVIL Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Ή αυτό. Ξεφεύγει λίγο στην τιμή βέβαια. http://www.skroutz.gr/s/3291314/Corsair-Vengeance-M95.html
Haris San Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Καλημερα! Θελω να αγορασω ενα gaming mouse κ εκτος απο προτασεις θα ηθελα να μου πει καποιος καταστημα στην αθηνα που να εχει μεγαλη ποικιλια ωστε να τα δοκιμασω....κοιταω για razer corsair kai steellseries...ακουω καταστημα!! Κοιτα για αυτα τα 3 στο skroutz και δες ποια καταστηματα ειναι στην Αθηνα. steelseries rival, Razer Deathadder 2013 (η chroma το καινουριο),Logitech g400s με αυτη την σειρα.
NotebookFreak Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστω και παλι παιδια! θελω καποιος να μου πει πηγαινε public media markt ενα μαγαζι ρε αδερφε να τα δω ολα αυτα....απο μοντελα λιγο πολυ απο το φορουμ εχω καταλαβει ποια ειναι καλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα