johnyb98 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Την πρώτη φορά που συνδέθηκα στο internet στο κινητό μου (SAMSUNG Galaxy Trend Plus GT-S7580), έγινε αυτόματα ένα firmware update. Δε θέλω να το εγκαταστήσω. Αλλά δε μπορώ με κάποιο τρόπο να το διαγράψω. Δε γνωρίζω που είναι η θέση του αρχείου για να κάνω τη διαγραφή. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να κάνω τη διαγραφή του update file ή με κάποιο άλλο τρόπο να διαγράψω αυτό το update; Ευχαριστώ !
maddoctor Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Εάν κατέβηκε το update, λογικά θα έγινε και εγκατάσταση. Οπότε τότε μιλαμε δεν θέλεις απεγκατάσταση, αλλά downgrade που δεν ξέρω εάν γίνεται, πρέπει να το ψάξεις. Εάν δεν εγκατασταθηκε το update για κάποιο άγνωστο και απίθανο λόγο, λογικά μέσα από τις ρυθμίσεις πρέπει κάπου να το δεις έτοιμο για εγκατάσταση. Αλλιώς πρέπει να είσαι root για να δεις τ'αρχεία του συστήματος και να το διαγράψεις. Αλλα εγω πιστεύω ότι θελεις το πρώτο να κάνεις.
johnyb98 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Έχει γίνει το πρώτο. Όταν απ' τη home screen σύρεις απ' την κορυφή προς τα κάτω την οθόνη (εκεί που επιλέγεις wi-fi, bluetooth, περιστροφή οθόνης, ενεργοποίηση GPS, κ.λπ.), εκεί, λοιπόν, βλέπεις και την ειδοποίηση ότι έγινε λήψη firmware. Όταν, λοιπόν, κάνεις click εκεί, στην ειδοποίηση, προχωράς στη διαδικασία εγκατάστασης. Εγώ, πατώντας στην ειδοποίηση, μπαίνω στη διαδικασία, αλλά, πριν ξεκινήσει το install έχει προειδοποιητικό μήνυμα. Εκεί και σταματάω. Οπότε, κάτι πρέπει να κάνω με αυτό το root. Το έχω ξανακούσει. Για να μπορέσω να δω βασικά αρχεία του τηλεφώνου, πρέπει να το κάνω root. Είναι μεγάλη διαδιακασία; Αν όχι, μπορείς να με βοηθήσεις να το κάνω, και στη συνέχεια πώς μπορώ να σβήσω το firmware update αρχείο;
maddoctor Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Άρα το έχει κατεβάσει και δεν το έχεις εγκαταστήσει!? Τότε δεν κάνεις τίποτα
johnyb98 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Αυτό περιγράφω πιό πάνω. Έχει κατέβει μεν, αλλά δεν έχει εγκατασταθεί ακόμη. Γι' αυτό και μου ζητάει συνεχώς να το εγκαταστήσω. Στην τελευταία φωτογραφία έχω απενεργοποιημένες καί τις δύο επιλογές, ώστε να μην ψάχνει για updates όταν συνδέομαι στο internet. Παρ' όλ' αυτά ψάχνει, και μου βγάζει ανά διασήματα μήνυμα ότι βρήκε νέα updates. Εγώ δεν έχω εγκαταστήσει τίποτα ακόμη. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2014 από johnyb98
BadBoy Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Από ότι βλέπω η αναβάθμιση δεν περιλαμβάνει νέα έκδοση Android. Ποιος ο λόγος να μην το κάνεις;
johnyb98 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Από ότι βλέπω η αναβάθμιση δεν περιλαμβάνει νέα έκδοση Android. Ποιος ο λόγος να μην το κάνεις; Αν δεν πρόκειται για Android, σε τί αναφέρεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα