Physiciant Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Όχι..για να κάνεις o/c θα πρέπει ή να μη βάλεις ssd ή να πας σε amd. Και όταν βάλεις κάποια καλή κάρτα γραφικών θα πρέπει να είναι ελάχιστο το o/c γιατί το τροφοδοτικό σου είναι 550W.
Sidereal Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Καταλαβα. Αν παω σε AMD χωρις SSD με το παρον τροφοδοτικο και την παρουσα καρτα δεν θα μπορω να ανεβασω λιγο τα ρολογια η πιστευεις οτι με τον Intel και τον SSD δεν θα χρειαζεται να μπω σε διαδιακσια OC?
TheELF Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Με τον i5 θα είσαι για πολλά χρόνια καλυμμένος.
cabdik Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Όχι..για να κάνεις o/c θα πρέπει ή να μη βάλεις ssd ή να πας σε amd. Και όταν βάλεις κάποια καλή κάρτα γραφικών θα πρέπει να είναι ελάχιστο το o/c γιατί το τροφοδοτικό σου είναι 550W. Μην δινετε λαθος πληροφοριες. ο κοσμος μπερδευεται...!! το O/C δεν εχει σχεση με SSD, ουτε με AMD - Intel. για να κανεις O/C χρειαζεσαι 3+1 προυποθεσεις. 1. το κυριοτερο ειναι να εχεις ξεκλειδωτο επεξεργαστη, ωστε να σου δινει την δυνατοτητα να "παιξεις", με χρονισμους και πολ/στες. 2 μια μητρικη που επισης να δινει δυνατοτητες υπερχρονισμου 3 καλη ψυκτρα, ωστε να απαγει ικανοποιητικα την ανεβασμενη εκπομπη θερμοτητας, λογω υπερχρονισμου...! +1 ενα τροφοδοτικο της προκοπης, για να σου παρεχει το σωστο ρευμα..!! (το δικο σου τροφοδοτικο ειναι στη μεση. ουτε αχρηστο, αλλα ουτε και για πολλα πολλα..!!) ξεκλειδωτους επεξεργαστες εχουν και οι 2 (AMD-Intel). απο κει και περα σταθμιζεις τα γουστα σου, το μπατζετ και αποφασιζεις αν θα ασχοληθεις η οχι με OC...!!! 1
Sidereal Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Το OC δεν ειναι στα αμεσα σχεδια. Το εχω στο μυαλο μου να το κανω (αν το κανω) οταν ο επεξεργαστης κλεισει 2-3 χρονια σε factory χρονισμους. Το OC αν γινει δεν θα ειναι τρελο
Physiciant Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μην δινετε λαθος πληροφοριες. ο κοσμος μπερδευεται...!! το O/C δεν εχει σχεση με SSD, ουτε με AMD - Intel. για να κανεις O/C χρειαζεσαι 3+1 προυποθεσεις. 1. το κυριοτερο ειναι να εχεις ξεκλειδωτο επεξεργαστη, ωστε να σου δινει την δυνατοτητα να "παιξεις", με χρονισμους και πολ/στες. 2 μια μητρικη που επισης να δινει δυνατοτητες υπερχρονισμου 3 καλη ψυκτρα, ωστε να απαγει ικανοποιητικα την ανεβασμενη εκπομπη θερμοτητας, λογω υπερχρονισμου...! +1 ενα τροφοδοτικο της προκοπης, για να σου παρεχει το σωστο ρευμα..!! (το δικο σου τροφοδοτικο ειναι στη μεση. ουτε αχρηστο, αλλα ουτε και για πολλα πολλα..!!) ξεκλειδωτους επεξεργαστες εχουν και οι 2 (AMD-Intel). απο κει και περα σταθμιζεις τα γουστα σου, το μπατζετ και αποφασιζεις αν θα ασχοληθεις η οχι με OC...!!! Φίλε μου το είπα λόγω budget..δε βγαίνουν οι λίρες για να βάλει και ssd σε intel σύστημα. Αν πάει όμως σε amd θα χωρέσει ssd. Συμφωνώ και γω πάντως με τον Elf να πάει σε i5
Sidereal Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Kαι εγω συμφωνω με τον i5 O τελευταιος AMD που ειχα βαλει δεν με ικανοποιησε καθολου, τον πουλησα και μετα πηγα στον Ε8600. Η λογική λεει οτι θα παω σε i5 και θα βαλω τον SSD μετα απο 2-3 μηνες για να ερθει πιο ομαλα το κοστος
Physiciant Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Intel και o/c; Γιατί αν είναι πρέπει να κάνουμε άλλο σύστημα
Sidereal Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Και τωρα intel εχω αλλα τον εχω κλοκαρει. Δεν με καιει το oc και τοσο πολυ. Τους επεξεργαστες της AMD δεν τους εχω εμπιστοσυνη
Physiciant Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Βασικά ξέχασα..για να κάνεις o/c σε intel πάλι δε βγαίνει το budget ακόμα και χωρίς ssd. Οπότε επιστρέφουμε εδώ; http://gyazo.com/e6e439f8566d92499c82d1595a2281bc και ίσως αυτό το κουτί; http://www.e-shop.gr/phanteks-enthoo-pro-black-window-p-PER.812242
Sidereal Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Ξεχασα να ανφερω οτι εχω ενα δισκο με σειριακη συνδεση. Τον παω για back up και πεταμα?
cabdik Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 1 ανευ OC, μπορεις να πας σε i5 συνθεση, ...... ισως και να χωρεσει και SSD..! 2 αν εχεις SATA δισκο, και ειναι τσεκαρισμενος για σφαλματα και εχει καλη υγεια, γιατι να τον πεταξεις...? 3 σε συνθεση με ΑMD παντως, και SSD χωραει, και με OC μπορεις να παιξεις, αφου ειναι ξεκλειδωτοι, οι περισσοτεροι..!! 4 [περιεργεια] ποιον AMD ειχες.....?
Sidereal Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δεν θυμαμαι :/ Πανε 6 χρονια απο τοτε Ο σειριακος δισκος θα μπορει να μπει πανω στην νεα Moherboard?
Millennium Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Η καλύτερη λύση σε τέτοιο budget είναι να πας σε amd πάντως.Και για την πληρότητα του συστήματος και για το oc.Ο ι5 θα κάθεται με την 260Χ κιόλας,δεν είναι καλό ζευγάρι και για τις απαιτήσεις που φαίνεται να έχεις.
Sidereal Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Xμμ λετε καλυτερα AMD? Οποτε πηγαινω στην ιδια συνθεση με cpu ΑΜD? Kαι αν ναι, ποιον επεξεργαστη AMD ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα