Demon Lord Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Καλημέρα παιδιά. Πρόσφατα αγόρασα κλειδί windows 7 ultimate x64bits οπότε και κατέβασα το original iso από την εταιρία για να το ενεργοποιήσω (περιείχε μέσα και το service pack 1). Έκανα φορμάτ, όλα καλά όλα ωραία. Αλλά θέλω να ρωτήσω δυο πράγματα: 1) στο ms config στην καρτέλα startup μου εμφανίζει δύο φορές το λειτουργικό σύστημα και μάλιστα με διαφορετικά μονοπάτια. Είναι το μαρκαρισμένο και το ακριβώς από κάτω του. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί; 2) πολλά από τα προγράμματα που έκανα εγκατάσταση εμφανίζονται με σπασμένα Icons Όταν τα έκανα κανονικά εκγατάσταση ήταν κανονικά τα εικονίδια, αλλά όταν τα μετέφερα σε φακέλους χάλασαν. Παλιότερα αυτό το πρόβλημα διορθωνόταν με την εγκατάσταση του service pack 1 αλλά τώρα που ήδη υπάρχει πως μπορώ να το διορθώσω; Από εδώ κατέβασα το iso http://www.w7forums.com/threads/official-windows-7-sp1-iso-image-downloads.12325/ Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
jim_p Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 1) Το πανω ειναι hkcu/blablabla, δηλαδη hkey current user, και το κατω hklm/blablabla, δηλαδη hkey local machine. Το μεν αποθηκευει πληροφοριες που αφορουν το χρηστη, πχ το χρωμα των παραθυρων, το δε πληροφοριες που αφορουν το συστημα, πχ το κλειδι για το λειτουργικο. 2) Ειχες κατι σε ενα φακελο, εκανες μια συντομευση του στην μπαρα και μετα το αλλαξες φακελο? Τοτε ειναι λογικο η συντομευση να ειναι σπασμενη και οταν το πατας να μη ανοιγει...
Demon Lord Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 'Οχι άλλο λέω το πρόγραμμα δουλεύει κανονικά. απλά το εικονίδιο είναι σπασμένο. στην αρχ'η ήταν κανονικό αλλά μετά χάλασε
jim_p Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Κανε rebuid την cache των εικονιδιων τοτε. http://www.sevenforums.com/tutorials/49819-icon-cache-rebuild.html
Demon Lord Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Κανε rebuid την cache των εικονιδιων τοτε. http://www.sevenforums.com/tutorials/49819-icon-cache-rebuild.html το έκανα μέσω του official support αλλά τπτ
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 επειδη μου τυχαινει και μενα σε windows 8 καπου καπου, κανω την εξης διαδικασια δεξι κλικ στη συντομευση του icon προγραμματος αλλαγη εικονιδιου και επιλεγω απο το c:\program files το αντιστοιχο exe προγραμμα που εχει το αντιστοιχο icon και πιανει
Demon Lord Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Το δοκίμασα και έφτιαξε σε πολλά προγράμματα αλλά όχι σε όλα
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 μπορει να ακουστει κουλο αλλα ισχυει για οσα δεν διορθωνονται μετα απο λιγες μερες η μερικες εβδομαδες μετα απο αρκετα restart φτιαχνονται απο μονα τους, δεν εχω καταλαβει τον λογο που οφειλεται 1
Demon Lord Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Είχα περίπου 50 προγράμματα με "σπασμένα" icons. Ξαναδοκίμασα την λύση του jim_p και μετά το ριστάρτ έφτιαξαν όλα εκτός από το malwarebytes, το msi afterburner, το hd sentinel και το cpuid hw monitor. Μετά έκανα αυτό που είπε ο μπουρτζόβλαχος αλλά και στους αντίστοιχους φακέλους των προγραμμάτων τα αντίστοιχα Icons είναι "σπασμένα". Επαναλαμβάνω πως τα προγράμματα είναι πλήρως λειτουργικά. Θα δοκιμάσω να τα κάνω reinstall πάλι και θα δούμε.
Euclides Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Χρειάζεσαι όλα αυτά να ξεκινάνε αυτόματα με το startup? 1
Demon Lord Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Το msi afterburner και το hd sentinel όχι και τόσο. Τα άλλα ναι. Αλλά δεν έχουν και σημαντική "κατανάλωση" μνήμης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα