Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Αφαίρεσα το σκληρό δίσκο του φορητού υπολογιστή, στον οποίον είχα κάνει partition. Συγκεκριμένα είχε 7.7 gb απο τη μάνα του για recovery και 242 gb περίπου για χρήση (250 gb συνολικά). Όταν τον έβγαλα αγόρασα μία θήκη με την προυπόθεση να τον χρησιμοποιήσω ως εξωτερικό. όταν τον συνέδεσα ως εξωτερικό πλέον στον υπολογιστή είδα οτι πλέον δεν είχε 7.7 gb και 242 gb αλλά 7.7 gb και 342 MB. Έκανα format, αλλα τίποτα.

Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να έπαθε ή αν φτιάχνεται;

Αν όντως φτιάχνεται, πως ακριβώς θα το κάνω;

Δημοσ.

Εντάξει σου εμφάνισε και παραπάνω mb αυτο δεν ειναι κακό :P

Λογικά αυτα τα mb που εμφάνισε τώρα θα ειναι κάποια δεσμευμένα που ηταν απο το προηγούμενο σύστημα και τώρα στα εμφάνισε κανονικά.

Εσύ τώρα θέλεις να κρατήσεις το recovery ή να μπορείς να χρήσιμοποιήσεις ολο τον δίσκο ;

Δημοσ.

Α δεν το πρόσεξα ..... μήπως εναι καποιο λάθος δεν μπορεί ειναι mb , πήγαινε στο disk management στα windows σβήσε το recovery partition αν το θέλεις και αυτο και κάνε απο εκει format σε ntfs file system

Δημοσ.

SPANK ευχαριστώ για το χρόνο που αφιερώνεις για να με βοηθήσεις.

Απλά ίσως δεν ήμουν συγκεκριμένος. Τον δίσκο πλέον τον χρησιμοποιώ ως εξωτερικό. Και παρατήρησα αυτή την ανωμαλία στη χωρητικότητα. Αυτό που μου είπες παραπάνω μπορεί να γίνει σε εξωτερικό σκληρό; Προσπάθησα να το βρώ αλλα δεν μπόρεσα.

Παρ'όλα αυτά έκανα όπως είπες format σε NTFS mode. Δεν άλλαξε όμως τίποτα. :fear:

Δημοσ.

ωπ! spank, εδω μου εμφανίζει το υπόλοιπο 224 gb και το αναφέρει ως UNALLOCATED με μαυρο χρώμα...μήπως γνωρίζεις τι κάνω τώρα;

post-315501-0-16406100-1413788466_thumb.jpg

• Λύση
Δημοσ.

Αν δεν θέλεις το recovery πάτα επάνω και σβήστο οπως και τα 350 mb που λεει , οταν το κάνεις αυτο λογικά θα το προσθέσει μαζί με το UNALLOCATED θα γίνει ενα και μετά θα του κάνεις format και partition σε ntfs

Δημοσ.

Το έκανα ένα...Το παλεύω αλλά δεν μπορώ να βρω πως θα κάνω  format απο το disc management.

Στο my computer που θα μπορουσα να το κανω απο εκει δεν μου εμφανίζει καθόλου το δίσκο...

έχεις καμμία ιδέα;

post-315501-0-38291100-1413789269_thumb.jpg

Δημοσ.

Αμα πατήσεις εκει τώρα δεξί κλίκ ή διπλα στο disk 1 θα σου βγάλει καποιες επιλογές και απο εκει θα κάνεις format και partition

Δημοσ.

spank, σε ευχαριστώ πολύ.  Μου το έφτιαξες ;) . Δεν είχα την εμπειρία να το κάνω μόνος μου.  Απλά χάθηκα στις επιλογες για το format.

Σου εύχομαι καλή μέρα!

post-315501-0-53612600-1413790770_thumb.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...