Alexis Mpidis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Παιδια συγνώμη αν ειναι fail αυτο που ρωταω αλλα θελω να βαλω μια καινουρια καρτα γραφικων στο pc μου αλλα εχω χασει την μπαλα με την τοσες καρτες που κυκλοφορουν !Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι:Βλεπω μια καρτα π.χ radeon r7 και εχει 10 μαρκες με την ιδια ονομασια. Δεν μπορω να καταλαβω την διαφορα! Σορρυ ειμαι ασχετος!
Thanos1972 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 πες μας ποιο ειναι το budget σου,η οθονη σου και το υπολοιπο συστημα.μαζι να αναφερεις και ποιο ακριβως ειναι το τροφοδοτικο σου.ανοιγεις το πλαινο του κουτιου και μας λες τι γραφει επανω το ταμπελακι.
Alexis Mpidis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Κοιτα επειδη εχω κανει ηδη την ερωτηση για το τι καρτα να βαλω και με βοηθησαν αρκετα παιδια (στο τελος θα με βρίσουν και θα εχουν και δικιο). Το ερωτημα μου ειναι πιο πολυ για να μαθω περι αυτου του μπερδεματος (για μενα) την διαφορα που εχει μια radeon r7 260 π.χ. asus απο μια sapphire, gigabyte κτλ που εχουν την ιδια ακριβως ονομασια!
~mxls~ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Είναι η ίδια "βάση" (για την καθε Χ,Ψ σειρα της AMD/NVIDIA), αλλά σε διαφορετική υλοποίηση, από διαφορετικους κατασκευαστες. Μικροδιαφορες υπάρχουν στην τιμή, θερμοκρασίες, στην ποιότητα υλικών, τον θορυβο, στην ταχύτητα κτλ.
Hyphen Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Ειναι διαφορετικες υλοποιησεις . Η καθε εταιρεια κανει την δικη της . Διαφορες ελαχιστες ως καμια. Π.χ factory oc ή συστημα ψυξης. Edit: με προλαβε Είναι η ίδια "βάση" (για την καθε Χ,Ψ σειρα της AMD/NVIDIA), αλλά σε διαφορετική υλοποίηση, από διαφορετικους κατασκευαστες. Μικροδιαφορες υπάρχουν στην τιμή, θερμοκρασίες, στην ποιότητα υλικών, τον θορυβο, στην ταχύτητα κτλ. 2
thor777 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Οταν λέμε π.χ. R7 260 εννοούμε την ονομασία της gpu. H amd όπως και η nvidia δεν κατασκευάζουν οι ίδιες κάρτες γραφικών αλλά δίνουν τα τσίπ τους σε άλλες εταιρίες όπως η gigabyte , asus κτλ. Επειδή λοιπόν υπάρχουν πολλές τέτοιες εταιρίες που κατασκευάζουν κάρτες γραφικών υπάρχουν και πολλές "μάρκες" με την ίδια gpu, είναι πολύ απλό . Τώρα οι διαφορές τους είναι κυρίως στο σύστημα ψύξης δηλαδή στον θόρυβο και στις θερμοκρασίες. Επίσης κάποιες δουλεύουν σε λίγο υψηλότερη συχνότητα (ΟC), κάποιες ίσως έχουν κάποια διαφορά στις εξόδους. Βάλε και την ποιότητα κατασκευής, την αξιοπιστία της κάθε εταιρίας, το design , την εγγύηση και μπλά μπλά μπλά. Το θέμα είναι οτι οι περισσότερες παίζουν στον ίδιο επίπεδο τόσο όσο αναφορά στην αξιοπιστία όσο και στις επιδόσεις.
Kazama88 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Είναι απλά διαφορετικές υλοποιήσεις με ελάχιστες διαφορές τις περισσότερες φορές! Το R7 260 είναι η συνταγή και η μαρκες οι μαγείρισες! Διαφοροποιούνται λίγο στα ρολογια στις εισόδους και στο σύστημα ψύξης. ΕΔΙΤ. δεν νομίζω να έχεις παράπονο, 5 απάντησεις σε 1 λεπτό πηρες.χαχα 1
Alexis Mpidis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Νταξει πιο άμεσα και πιο άπλα δεν θα μπορουσα να παρω απαντησεις! Σας ευχαρστω πολυ όλους και σορρυ για την ερώτηση δημοτικού (στο σχολειο των γραφικων) :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα