e-parpaono.gr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 αγαπητο e-parapono απαραδεκτο κ αντικειμενο γελιου κ μονο ειναι να υπαρχουν τεστ μηνυματα σε ενα site, οποιο σκοπο κ αν εχουν; δεν τελειωσε το development; αν δεν τελειωσε κακως το ανεβασατε, να κανατε πρωτα τα τεστ σας κ μετα, εχουμε πολλα παραπονα αν ειδατε κ σε παλιοτερα ποστ οι χρηστες πρωτα απ ολα με το e-parapono, θα τα δουμε τα υπολοιπα αργοτερα αν κ οταν μας αποδειξετε οτι ειστε σοβαρο site κ οχι "τεστ" site Τα παράπονα αφορούν πραγματικά παράπονα καταναλωτών και δεν υπάρχει κανένα test ή fake παράπονο.
gianniskoletsas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έχετε πάρει στραβά. Το e-parapono (αν και δεν έχω σχέση με το site) μου έλυσε ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα που είχα με μια εταιρία εδώ και χρόνια (θα μου εοιτρέψετε να μην πω ποια εταιρία). Μπράβο στα παιδιά που το έφτιαξαν και πιστεύω οτί θα γίνει site-σταθμός στο Ελληνικό internet.
MT60RS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Τα παράπονα αφορούν πραγματικά παράπονα καταναλωτών και δεν υπάρχει κανένα test ή fake παράπονο. η πραγματικοτητα ειναι σχετικη Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έχετε πάρει στραβά. Το e-parapono (αν και δεν έχω σχέση με το site) μου έλυσε ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα που είχα με μια εταιρία εδώ και χρόνια (θα μου εοιτρέψετε να μην πω ποια εταιρία). Μπράβο στα παιδιά που το έφτιαξαν και πιστεύω οτί θα γίνει site-σταθμός στο Ελληνικό internet. και πως ακριβως σου ελυσαν το προβλημα ρε φιλαρακι;
Mikri Nefeli Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έχετε πάρει στραβά. Το e-parapono (αν και δεν έχω σχέση με το site) μου έλυσε ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα που είχα με μια εταιρία εδώ και χρόνια (θα μου εοιτρέψετε να μην πω ποια εταιρία). Μπράβο στα παιδιά που το έφτιαξαν και πιστεύω οτί θα γίνει site-σταθμός στο Ελληνικό internet. Άσε μας ρε Χριστινάκικολέτσα..πες τα σε καμμιά νοικοκυρά που παραπονιέται για τη προσφορά κωλόχαρτων του μασούτη. Κακή ποιότητα φαγητού στα goody's....μπες στο eλεκτρονικό παράπονο και πες το.. :-D Μόνοι σας τα γράφετε,μόνοι σας τα διαβάζετε..άντε και η χρυσή μούτζα...
derasto Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Σαν ιδεα μου αρέσει. Αν υπήρχε και κάποιος επαγγελματισμος ίσως κάποιος σας έπαιρνε στα σοβαρά. Edit: Επίσης, αν είχα εταιρεια ή κατάστημα ή ακόμα και ποπομπαρο και έγραφες οτιδήποτε fake δίχως αποδεικτικά στοιχεία θα σου έκανα μήνυση.
CMD Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Βασικά για να δημοσιοποιήσεις έναν συμβάν, θα πρέπει πρώτα να έχεις την απάντηση της εταιρίας, να εξετάσεις αν ο καταγγέλλων έχει δίκαιο ή έστω ένομο δίκαιο σε αυτό που ισχυρίζεται. Δεν μπορείς να πλήξεις την φήμη εταιριών και υπαλλήλων ξέροντας μόνο την μια πλευρά της ιστορίας. Οι δημοσιεύσεις πρέπει αν γίνονται ΜΟΝΟ όταν δεν έχει βρεθεί λύση. 1
e-parpaono.gr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Βασικά για να δημοσιοποιήσεις έναν συμβάν, θα πρέπει πρώτα να έχεις την απάντηση της εταιρίας, να εξετάσεις αν ο καταγγέλλων έχει δίκαιο ή έστω ένομο δίκαιο σε αυτό που ισχυρίζεται. Δεν μπορείς να πλήξεις την φήμη εταιριών και υπαλλήλων ξέροντας μόνο την μια πλευρά της ιστορίας. Οι δημοσιεύσεις πρέπει αν γίνονται ΜΟΝΟ όταν δεν έχει βρεθεί λύση. Σαν ιδεα μου αρέσει. Αν υπήρχε και κάποιος επαγγελματισμος ίσως κάποιος σας έπαιρνε στα σοβαρά. Edit: Επίσης, αν είχα εταιρεια ή κατάστημα ή ακόμα και ποπομπαρο και έγραφες οτιδήποτε fake δίχως αποδεικτικά στοιχεία θα σου έκανα μήνυση. Άσε μας ρε Χριστινάκικολέτσα..πες τα σε καμμιά νοικοκυρά που παραπονιέται για τη προσφορά κωλόχαρτων του μασούτη. Κακή ποιότητα φαγητού στα goody's....μπες στο eλεκτρονικό παράπονο και πες το.. :-D Μόνοι σας τα γράφετε,μόνοι σας τα διαβάζετε..άντε και η χρυσή μούτζα... Κάθε χρήστης αποδέχεται τους όρους χρήσης του e-parapono και ευθύνεται ο ίδιος για αυτά που γράφει. Αφήστε την εταιρεία, προς την οποία απευθύνεται το παράπονο να κρίνει, σχετικά με το αν ευσταθεί ή όχι, το παράπονο. Παρακαλούμε, διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης. Όπως αναφέραμε και στο παρακάτω link, λειτουργούμε ως γέφυρα μεταξύ καταναλωτών και εταιρειών. http://www.e-parapono.gr/sxetika-me-to-eparapono Δίνουμε την ευκαιρία στις εταιρείες ν’απαντήσουν, σχετικά με τα παράπονα που απευθύνονται σ ‘αυτές. Παρακαλούμε ρίξτε μια ματιά και στους παρακάτω συνδέσμους όσοι έχετε απορία σχετικά με τις θέσεις του e-parapono: http://www.e-parapono.gr/oroi-xrhshshttp://www.e-parapono.gr/diadikasia
MT60RS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 η σελιδα παραπονων e-parapono.gr εκπροσωπειται απο τον χρηστη e-parpaono.gr oh yeah, that means professionism ρε αλανια Θα κανετε και κατι για μενα; Εψες τη νυχτα εβγαλα με τα δοντια μια παρανυχιδα (που με ενοχλουσε αφορητα) και αρχισε να τρεχει αιμα και να μην σταματαει με τιποτα! Εκανα οτι ηξερα και δεν ηξερα. Με τα πολλα, καταλαβα οτι δεν ειχα αλλη επιλογη, απο το να τρεξω στα επειγοντα. Αδυνατωντας να οδηγησω, καλεσα το E.KA.B., οπου δεν ειχα και την πιο ευγενικη αντιμετωπιση, αλλα ημουν φανερα καταβεβλημενος για να το τραβηξω περισσοτερο. Αφου περιμενα κανα 2ωρο αναμεσα αναμεσα στον οχλο που φωναζε, σπαραζε και αιμορραγουσε (και νομιζω καταλαβαινετε ποσο σου χαλαει την ψυχολογια κατι τετοιο, που ηδη δεν ηταν και στα καλυτερα λογω του τραυματος μου), με βαλαν μεσα. Προς μεγαλη μου εκπληξη, ηρθα αντιμετωπος με δουλεμα, χλευασμο και υβριστικα σχολια απο ανθρωπους του Ε.Σ.Υ. (ελεος, υποτιθεται οτι υπαρχει και ο Ιπποκρατειος ορκος!!!!), μεχρι και αποπειρα bullying απο τον σεκουριτα που προσπαθησε με τη βια να με πεταξει εξω!!! Το παραπονο μου ειναι οτι αυτοι οι ανθρωποι αυτοι πληρωνονται και απο ΕΜΕΝΑ, και θα επρεπε να με υπηρετουν, οπως και να λαβω την πρεπουσα αντιμετωπιση. Μπορειτε σας παρακαλω να το κανετε convert σε e-parapono ή e-parpaono.gr (ο,τι σας βολευει), ωστε να παρει τον δρομο της δικαιοσυνης και αλλαξει κατι επιτελους σε αυτην την μπανανια; 1
killer76 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 η σελιδα παραπονων e-parapono.gr εκπροσωπειται απο τον χρηστη e-parpaono.gr oh yeah, that means professionism ρε αλανια Θα κανετε και κατι για μενα; Εψες τη νυχτα εβγαλα με τα δοντια μια παρανυχιδα (που με ενοχλουσε αφορητα) και αρχισε να τρεχει αιμα και να μην σταματαει με τιποτα! Εκανα οτι ηξερα και δεν ηξερα. Με τα πολλα, καταλαβα οτι δεν ειχα αλλη επιλογη, απο το να τρεξω στα επειγοντα. Αδυνατωντας να οδηγησω, καλεσα το E.KA.B., οπου δεν ειχα και την πιο ευγενικη αντιμετωπιση, αλλα ημουν φανερα καταβεβλημενος για να το τραβηξω περισσοτερο. Αφου περιμενα κανα 2ωρο αναμεσα αναμεσα στον οχλο που φωναζε, σπαραζε και αιμορραγουσε (και νομιζω καταλαβαινετε ποσο σου χαλαει την ψυχολογια κατι τετοιο, που ηδη δεν ηταν και στα καλυτερα λογω του τραυματος μου), με βαλαν μεσα. Προς μεγαλη μου εκπληξη, ηρθα αντιμετωπος με δουλεμα, χλευασμο και υβριστικα σχολια απο ανθρωπους του Ε.Σ.Υ. (ελεος, υποτιθεται οτι υπαρχει και ο Ιπποκρατειος ορκος!!!!), μεχρι και αποπειρα bullying απο τον σεκουριτα που προσπαθησε με τη βια να με πεταξει εξω!!! Το παραπονο μου ειναι οτι αυτοι οι ανθρωποι αυτοι πληρωνονται και απο ΕΜΕΝΑ, και θα επρεπε να με υπηρετουν, οπως και να λαβω την πρεπουσα αντιμετωπιση. Μπορειτε σας παρακαλω να το κανετε convert σε e-parapono ή e-parpaono.gr (ο,τι σας βολευει), ωστε να παρει τον δρομο της δικαιοσυνης και αλλαξει κατι επιτελους σε αυτην την μπανανια; Χαχαχαχαχα Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έχετε πάρει στραβά. Το e-parapono (αν και δεν έχω σχέση με το site) μου έλυσε ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα που είχα με μια εταιρία εδώ και χρόνια (θα μου εοιτρέψετε να μην πω ποια εταιρία). Μπράβο στα παιδιά που το έφτιαξαν και πιστεύω οτί θα γίνει site-σταθμός στο Ελληνικό internet. Πως φανηκε οτι ο γιαννης κολετσας ειναι του site... ΚΛΑΙΩ!!!
googlebro Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Ρε τι γίνετε..... Μπράβο παιδιά, είχα καιρό να γελάσω έτσι !
johnkal Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έχετε πάρει στραβά. Το e-parapono (αν και δεν έχω σχέση με το site) μου έλυσε ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα που είχα με μια εταιρία εδώ και χρόνια (θα μου εοιτρέψετε να μην πω ποια εταιρία). Μπράβο στα παιδιά που το έφτιαξαν και πιστεύω οτί θα γίνει site-σταθμός στο Ελληνικό internet. Συγγνώμη αλλά εκανες εγγραφή καθαρά για να γράψεις το παραπάνω; Κάνει κρα πως είσαι λιβανιστηρι. Όπως και να χει προσωπικά εύχομαι καλή επιτυχία, μπορεί να γίνει ένα αρκετά χρήσιμο site. Απλα δείξτε επαγγελματισμό, σοβαρότητα και ειλικρίνεια για να αποκτήσετε φήμη. Τέτοιου είδους posts και fake παράπονα (αν υπάρχουν, δε το γνωρίζω) φέρνουν αντίθετα αποτελέσματα. Φιλικά
0verc0me Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 η σελιδα παραπονων e-parapono.gr εκπροσωπειται απο τον χρηστη e-parpaono.gr Μολις παρατηρησα τον αναγραμματισμο στο username. φανταζεστε να γινοταν κ στο domain? xD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα