Πέτρος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Να είσαι σίγουρος. Όταν με το καλό τον παραλάβω, θα υπάρξει σύγκριση με τον 830, όσο και σύγκριση του 830 στο desktop και στο νέο του σπίτι.
Πέτρος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Αύριο παραλαμβάνω, αλλά λόγω δουλείας (ο τόνος σωστά έχει μπει...) από Σάβατο τα σπουδαία... Για να σιγουρευτώ... Acronis True Image 14...Disk Clone - Auto (Source: Ο παλιός SSD μου - δίσκος λειτουργικού, Destination: Ο νέος SSD)...ολοκληρώνεται, βάζω το νέο δίσκο στη θέση του παλιού και είμαι κύριος, έτσι? Αντίστοιχα, το ίδιο κάνω και μεταξύ του δίσκου του λαπιτοπίου (500GB, αλλά συνολικά λιγότερα από 80 σε χρήση) και του παλιού (πλέον) SSD που θα μπει εκεί, ε? Ευχαριστώ.
Πέτρος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μια χαρά με κρέμασε το e-shop...πρώτη φορά βέβαια, αλλά ίσως γι'αυτό με πειράζει ακόμα περισσότερο. "2-3 ημέρες, κατόπιν παραγγελίας" η διαθεσιμότητα, πήρα τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν "περιμένουμε παραλαβή στις 29/10"! Στην καλύτερη περίπτωση δλδ πάμε για Τετάρτη ή ακόμα και Πέμπτη. Δεν τον πήρα από Amazon γιατί με τα μεταφορικά έβγαινε ακριβώς ίδια η τιμή και θα έκανε 5-6 ημέρες! Είναι κι ο καιρός ιδανικός για πειράματα (θα έβαζα και τα 10ρια στο λάπτοπ), τσαντίστηκα!
Πέτρος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Περιμένοντας να πάει 21:00 η ώρα ώστε αύριο που θα με ενημερώσουν ότι επιτέλους (10 ημέρες!!!) έφτασε, να αρνηθώ να τον παραλάβω και να τους ξεheσω... Αυτή είναι η τωρινή κατάσταση του O/S 830 μου, μετά από 1.5+ χρόνο:
Πέτρος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Update... Ήρθε ο δίσκος τελικά, μετά από το μεσημεριανό κράξιμο στην τηλεφωνική "εξυπηρέτηση". Αρχίζουν τα όργανα! εδιτ: Κι εδώ τα "όργανα", μετά το cloning από τον 830 στον ΜΧ100. Να απογοητευθώ? Όχι πως αντιλαμβάνομαι κάτι...αλλά χτυπάει άσχημα στο μάτι! Επίσης: Over Provisioning? How? Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2014 από Πέτρος
8elwADSL Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Καμιά φορά δεν κάθονται καλά τα πράγματα με το cloning είναι προτιμότερο να κάνεις clean install στον καινούριο SSD. 1
Πέτρος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Καμιά φορά δεν κάθονται καλά τα πράγματα με το cloning είναι προτιμότερο να κάνεις clean install στον καινούριο SSD. Αν, (αλλά πολύ αν) την Κυριακή ξημερώσει στραβά, μπορεί και να το κάνω. Αλλιώς, από τη στιγμή που στην πράξη δε βλέπω πτώση/κολλήματα, αλλά ίσως και ελάχιστα πιο "σπιρτόζικη" συμπεριφορά (αυθυποβολή?) μια και καλή με τα 10ρια. Θα ρίξω και μια γρήγορη ματιά σε drivers κλπ, μήπως κάτι δεν έκατσε καλά, κι όπως κάτσει. Ξαναρωτώ: Κάποιος οδηγός/πρόγραμμα για overprovisioning? Στο site της Crucial άκρη δε βγάζω. Κάπου αναφέρεται, από μια γρήγορη ματιά πως δε χρειάζεται, πως είναι ήδη "προρυθμισμένο", γι'αυτό και φαίνονται 240γίγα μόνο. Όσο για το laptop με τον 830...μέρα με νύχτα!
Πέτρος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Κοίτα να δεις... Μετά τα προβλήματα με τον Atiman Uninstaller που είχα (και μου πετούσε τους οδηγούς από SATA/AHCI κλπ της μητρικής όποτε δοκίμαζα να αλλάξω/καθαρίσω οδηγούς στη GPU) και την επανεγκατάσταση των τελευταίων chipset drivers... Ιδού: Καλή φάση! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα