Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω τα WIN8.1 original σε καινούριο δίσκο εδώ και 4 μήνες. Χτές αφού πρώτα έκανε κάποιο κρίσημο update κόλλησε στην οθόνη έναρξης, αναγκάστηκα να κάνω επανεκίνηση και απο τότε βγαίνει σε autorepair λειτουργία οποτε κάνω επανεκίνηση απο την οποία δέν μπορεί να συνεχίσει γιατί αποτυγχάνει η επιδιόρθωση.

Καταρχήν πρέπει να σώσω - μεταφέρω τα αρχεία μου. ξέρει κανείς κπαποιον τρόπο κάποιο file manager που να φορτώνει στο boot για να περάσω τα αρχεία σ εναν εξωτερικό σκληρό?

Τώρα μετά δέν ξέρω αν γίνεται κάτι να γλυτώσω το φορμάτ αλλα τα αρ εία προέ ουν.

Την επόμενη φορά ίσως έχω το μυαλό να φτιάξω κάποιο image backup partition :)

Ευχαριστώ προκαταβολικά για όποιες απαντήσεις!!!

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασε να μπείς σε ασφαλή λειτουργία να πάρεις τα αρχεία σου , αν εχεις το δισκάκι των windows δοκίμασε απο εκει να κάνεις ενα repair

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασε να μπείς σε ασφαλή λειτουργία να πάρεις τα αρχεία σου , αν εχεις το δισκάκι των windows δοκίμασε απο εκει να κάνεις ενα repair

Δέν μ αφηνει καν να μπω στο safe mode. Δοκίμασα με το δισκάκι των win8 αλλα δέν μπορεί να επιδιορθώσει λέει.

Δημοσ.

Έχω ΑΚΡΙΒΩΣ (!!) το ιδιο προβλημα που το έπαθα χθες! Παιδες είτε με dvd είτε χωρις δεν μπορει να κάνει ούτε Repair ούτε τίποτα...

Παρεπιπτώντος ένας λιγο βλακώδεις αλλά χρησιμος τροπος για να πάρεις τα αρχεια που θες γρήγορα ειναι να κατεβάσεις τα Ubuntu απο άλλο pc και να τα bootareis σε '''''τεστ mode'''' ειναι σαν να τα εχεις εγκαταστησεις στο pc και εχεις προσβαση σε ολα σ τα αρχεια

Δημοσ.

σε τετοιου ειδους περιπτωσεις εχω την εξης απορια για οποιον γνωριζει, ολοι μας σε καποια στιγμη ηρθαμε αντιμετωποι με καποιο boot error των windows και δεν φτιαχνεται ουτε με repair και αναγκαζομαστε για φορματ, μεχρι εδω το καταλαβαινω αλλα για να παρουμε τα αρχεια να εξαρτιομαστε με live cd linux, το θεωρω παραλογο, θα μπορουσε η ms μιας και ειναι εμπορικο τουλαχιστον στις νεες εκδοσεις 7-8 να υπηρχε και η δυνατοτητα live dvd windows ωστε να παρει καποιος τα αρχεια και με το ιδιο μεσο να κανει το φορματ, ειναι τοσο δυσκολο? ξερω οτι μπορει καποιος να φτιαξει και live cd windows 7 με το BartPE αλλα για πολλους ειναι πολυπλοκο να το φτιαξουν οσο και απο το να παρει καποιος τα αρχεια me linux cd που δεν θα εχει καμια επαφη τι και πως, το θεωρω εγω τουλαχιστον για ενα τοσο ακριβοπληρωμενο os windows απαραδεκτο απο τη ms να μην υποστηριζουν και αυτη τη παραμετρο και οχι να συμβουλευουμε τον αλλον, ξερεις μεγαλε κατεβασε τον αντιπαλο της ms linux για να παρεις τα αρχεια σου, το θεωρω βλακωδες χιλιοδαβαζοντας παρομοια θεματα και σε φορουμς να ακουω συμβουλες του τυπου linux και ενα δευτερο pc για να κατεβασει καποιος μια live διανομη

• Like 1
Δημοσ.

το θεωρω εγω τουλαχιστον για ενα τοσο ακριβοπληρωμενο os windows απαραδεκτο απο τη ms να μην υποστηριζουν και αυτη τη παραμετρο και οχι να συμβουλευουμε τον αλλον, ξερεις μεγαλε κατεβασε τον αντιπαλο της ms linux για να παρεις τα αρχεια σου, το θεωρω βλακωδες χιλιοδαβαζοντας παρομοια θεματα και σε φορουμς να ακουω συμβουλες του τυπου linux και ενα δευτερο pc για να κατεβασει καποιος μια live διανομη

Αρχικά είναι τραγικό να συμβαίνει αυτό μετά απο κάποια επίσιμη αναβάθμιση τουιδιου του λειτουργικού. ΈΛΕΟΣ!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Προχθές το απόγευμα κάνει update σε win 8.1 pro και κολλάει. Περιμένω, περιμένω, περιμένω, πέρασαν 2 ώρες περίπου και τίποτα. Οπότε κάνω επανεκκίνηση. Bottάρει κανονικά, φορτώνει και μόλις εμφανίζει την επιφάνεια εργασίας, αρχίζει να αναβοσβήνει χωρίς να εμφανίζει ούτε τα εικονίδια ούτε την γραμμή εργασιών. Φρίκη. Περίμενα, αλλά τίποτα. Ξανά επανεκκίνηση, ξανά τίποτα. Μπόρεσα να μπω σε safe mode, με shift + F8, αλλά, όλες οι επιλογές που μου εμφάνιζε (refresh, recovery, repair κλπ) δεν βοήθησαν πουθενά. Το αστείο είναι πως ούτε format δεν μπορώ να κάνω. Το αποτέλεσμα; Έχω μείνει χωρίς υπολογιστή, με σηκωμένα τα χέρια.  :mad:

Δημοσ.

Παρατηρησε καποιος ποιο update ηταν;

Θα πρεπει να φτιαχτει ενα recovery disk/υsb απο υπολογιστη που τρεχει win8/8.1,αναλογα με την εκδοση που εχετε . Θα κανετε boot με αυτο.Στις επιλογες σου δινει την δυνατοτητα για επαναφορα του υπολογιστη σε ενα restore point της επιλογης σας.

Σε οσους μπαινουν σε safe mode ας ριξουν μια ματια στο update history και ας διαγραψουν το προσφατο update .

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Προχθές το απόγευμα κάνει update σε win 8.1 pro και κολλάει. Περιμένω, περιμένω, περιμένω, πέρασαν 2 ώρες περίπου και τίποτα. Οπότε κάνω επανεκκίνηση. Bottάρει κανονικά, φορτώνει και μόλις εμφανίζει την επιφάνεια εργασίας, αρχίζει να αναβοσβήνει χωρίς να εμφανίζει ούτε τα εικονίδια ούτε την γραμμή εργασιών. Φρίκη. Περίμενα, αλλά τίποτα. Ξανά επανεκκίνηση, ξανά τίποτα. Μπόρεσα να μπω σε safe mode, με shift + F8, αλλά, όλες οι επιλογές που μου εμφάνιζε (refresh, recovery, repair κλπ) δεν βοήθησαν πουθενά. Το αστείο είναι πως ούτε format δεν μπορώ να κάνω. Το αποτέλεσμα; Έχω μείνει χωρίς υπολογιστή, με σηκωμένα τα χέρια.  :mad:

μαλλον θες ενα γενικο repair στο pc σου  :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...