Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μα την δυναμη του γκρει σκαλ, εγω νομιζα πως το ξεθαψε επειδη γυρισε ο Τσουρινακης ή κατι...

γυρισε ο Τσουρινακης στο Pcmaster ;;;;;;;;;

• Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πέρασαν 10 χρόνια και είμαι ακόμα στενοχωρημένος που τότε δεν είχε καταφέρει να παίξει αυτό το cdάκι... Ελπίζω εν έτει 2013 όλοι σε αυτό το thread να είστε καλά :)

κρατσα μιας και σε επιασε ο πονος για το σιντι του αλλου, τα πιτσιρικια που αφησε απληρωτα το περιοδικο σου οταν ησουν τοτε αρχισυντακτης, και τα απελυσε μολις ζητησαν τα λεφτα τους, τι εγινε; τα πληρωσε τελικα οταν επεσαν οι μηνυσεις η μπα;

γυρισε ο Τσουρινακης στο Pcmaster ;;;;;;;;;

γιατι ειχε φυγει; θυμαμαι καθε χρονο απειλουσε οτι θα εφευγε, ηταν βλεπεις η celebrity του περιοδικου και ειχε το πατημα. αλλα τελικα παντα εμενε.

αυτα βεβαια προ ιντερνετ εποχης. μετα το fanbase του ξυπνησε και καταλαβε τι κωμικοτραγικος κριτικος ηταν πραγματικα.

Δημοσ.

κρατσα μιας και σε επιασε ο πονος για το σιντι του αλλου, τα πιτσιρικια που αφησε απληρωτα το περιοδικο σου οταν ησουν τοτε αρχισυντακτης, και τα απελυσε μολις ζητησαν τα λεφτα τους, τι εγινε; τα πληρωσε τελικα οταν επεσαν οι μηνυσεις η μπα;

γιατι ειχε φυγει; θυμαμαι καθε χρονο απειλουσε οτι θα εφευγε, ηταν βλεπεις η celebrity του περιοδικου και ειχε το πατημα. αλλα τελικα παντα εμενε.

αυτα βεβαια προ ιντερνετ εποχης. μετα το fanbase του ξυπνησε και καταλαβε τι κωμικοτραγικος κριτικος ηταν πραγματικα.

και σε αυτό το νήμα θα σε ρωτήσω από πότε διαβάζεις τον Τσουρινάκη και γενκά τι είδους game παίζεις. Αν παίζεις arcade πιου πιου τύπου god of war η το άλλο που λέγετε call of duty τότε ναι για τα γούστα σου μπορεί να είναι και κωμικοτραγικός.

• Thanks 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Μ'αυτα και μ'αυτα, το pc master κλεινει τον κυκλο του (ευτυχως) και το thread ακομη ειναι ανοιχτο; Για να κλειδωνει σιγα σιγα :P 

Δημοσ.

Thnx για την ενημέρωση, είχαν στην σελίδα τους (PC Master) στο FB την ανακοίνωση του Bards Tale IV (kickstarter).

Δημοσ.

Μιλάμε για επικό ξέθαμα. Δημιουργία ποστ 2003. Εγώ τότε πήγαινα 6η Δημοτικού. Τότε που πρωτομπήκα στα PC games με CS 1.5

κ το thrash metal.

Τέτοια παλιά νήματα δεκαετίας είναι αμαρτία να τα διαγράψετε. Τα διαβάζει κανείς κ συγκινείται.

*ξαφνικό μπούκωμα στην μύτη

• Like 1
Δημοσ.

Μιλάμε για επικό ξέθαμα. Δημιουργία ποστ 2003. Εγώ τότε πήγαινα 6η Δημοτικού. Τότε που πρωτομπήκα στα PC games με CS 1.5

κ το thrash metal.

Τέτοια παλιά νήματα δεκαετίας είναι αμαρτία να τα διαγράψετε. Τα διαβάζει κανείς κ συγκινείται.

*ξαφνικό μπούκωμα στην μύτη

Και εγώ 6η Δημοτικού τελείωσα λίγο πριν το πάρω για πρώτη φορά. Το 1989

• Like 4
Δημοσ.

Μ'αυτα και μ'αυτα, το pc master κλεινει τον κυκλο του (ευτυχως) και το thread ακομη ειναι ανοιχτο; Για να κλειδωνει σιγα σιγα :P

Γιατί ευτυχώς ?

Εγώ λυπάμαι που θα κλείσει, αν και απορούσα πως μπορούσε και επιβίωνε τόσο καιρό, ενώ όλα τα άλλα περιοδικά για games είχαν ψοφίσει. Gamepro, Games, Play...

Και δεν είμαι απ τους 'παλιούς' του αναγνώστες, καμιά 10αριά τεύχη έχω πάρει όλα κι όλα. Τα πήρα κατά τη περίοδο 2009-2010 που μετατράπηκα από console gamer σε pc gamer. Ήταν ωραία να πω την αλήθεια, αλλά όταν δεν είχαν reviews και θέματα για παιχνίδια που να είχα κάποιο ενδιαφέρον, προσπέρναγα τεύχη.

Μέχρι που άρχισα να παρακολουθώ τα reviews των Angry Joe, Zero Punctation, και αργότερα Totalbiscuit που με κάλυπταν περισσότερο όσων αφορά το τι σκεφτόμουν όταν τα 'παιζα τα περισσότερα παιχνίδια, και να μαθαίνω τεχνολογικά νέα / hardware reviews από Anandtech, Tom's Hardware, Overclock.net, και έτσι σιγά σιγά ξεχάστηκα και ξέχασα το περιοδικό...

Την 'μετάλλαξη' του περιοδικού που αναφέρουν οι αναγνώστες στο επίσημο φόρουμ του PC master δε πρόλαβα να τη βιώσω.

Δημοσ.

Το PC MASTER και τα λοιπά περιοδικά του είδους άρχισαν να αιμορραγούν από '96 και μετά όταν ξεκίνησε το internet να εξαπλώνετε στην Ελλάδα.

Πράγματι, πιο πρίν, ήταν και η μοναδική πηγή ενημέρωσης, αυτό και το CHIP.

To PC Master είχε πάρα πολλές στήλες και σίγουρα δεν ήταν ένα απλό "παιχνιδοπεριοδικό". Για πολλά χρόνια διατηρούσε στήλες προγραμματισμού και άλλων computerάδικων στηλών διατηρώντας ένα στύλ που πια δεν υπάρχει στον χώρο, αυτό του "υπολογιστάκια" να μου επιτραπεί η όρος.

Μαζί με την Compulink γνωρίσαμε τον χώρο του υπολογιστή εμείς οι έφηβοι των '90ς από τους περί 6ετίας+ μεγαλύτερους συντελεστές της Compupress.

Καλές εποχές και φυσικά πριν από PC Master, το PIXEL. Πραγματικά μαγικές. Η εποχή προχώρησε και όπως όλα τα πράγματα στον κόσμο, προχωρήσαμε και εμείς και αυτοί επίσης :)

• Like 2
Δημοσ.

Και εγώ ειλικρινά λυπάμαι που κλέινει το περιοδικό όχι τόσο γιαυτά που διάβαζα εκεί αλλά είναι σαν κομμάτι της ζωής μου. Και να πω την αλήθεια πάντα αν ήταν να διαβάσω κάτι η για games θα διάβαζα η για ήχο.

Τεσπα. Οι εποχές αλλάζουν και δεν μπορεί να κρατάμε κάτι που η σύγχρονη εποχή απλά το προσπερνά. Ο έντυπος τύπος απλά τελείωσε.

Τα επόμενα χρόνια νομίζω θα εξαφανίζονται σταδιακά όλα τα περιοδικά, εφημερίδες κτλ. 

Το internet προσφέρει έτσι και αλλιώς περισσότερες πληροφορίες ποιο άμεσα και κυρίως τζάμπα :P Απλά γμτ θα ήθελα τον Τσουρινάκη να συνέχιζε να γράφει κάπου. Πάντα μου μέτραγε η γνώμη του και θα ήθελα να δω ένα άρθρο του για τα πρόσφατα witcher, για το wasteland, για το shadowrun και όλα αυτά τα διαμάντια που βγήκαν πρόσφατα. 

Δημοσ.

Να αγοράσουμε το τελευταίο τεύχος, να μην το ανοίξουμε ποτέ. Και σε 10-15 χρόνια να το βγάλουμε σε δημοπρασία...

Εκατομμυριούχοι θα γίνουμε!

Δημοσ.

Νοσταλγία και από την δική μου μεριά..

Το θυμάμαι που το έπαιρνε ο πατέρας μου και έτρεχα να το ανοίξω για να το διαβάσω και εγώ.

Όντως οι εποχές προχωράνε, χαίρομαι όμως που έζησα και αυτή την εποχή της μη διαδυκτιακής ενημέρωσης.

• Like 1
Δημοσ.

Αν και παλιός αναγνωστής(αρχές 2000) το περιοδικο έχει πεθάνει απο όταν έφυγαν οι παλιοί συντάκτες.

Τελικά ποιος ηταν ο PC master;

Δημοσ.

Να αγοράσουμε το τελευταίο τεύχος, να μην το ανοίξουμε ποτέ. Και σε 10-15 χρόνια να το βγάλουμε σε δημοπρασία...

Εκατομμυριούχοι θα γίνουμε!

Το ότι θα αγοραστεί είναι το μόνο σίγουρο. Βέβαια αμφιβάλω αν το διαβάσω ποτέ αλλά δεν ξέρω είναι αυτή η παράξενη αίσθηση να θες να κάνεις κάτι χωρίς να ξέρεις ποιος είναι/αν υπάρχει λόγος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...