pseira Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2003 Kai m'aresei pou o Exoskeletor ( Isws kati apo to kainourio He-Man pou deixnei i tileorasi kai pisteuw exei megali dimotikotita metaksy twn angnwstwn tou PCM) mas leei blakes kai asxetous...Pate diabaste merika apo ta topics tou pcm na skasete sta gelia :D :D
coolajami Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2003 ρε παιδιά γιατί πιστεύετε οτι ένα περιοδικό πρέπει να ανταποκρίνεται στα δικά σας στάνταρ και απαιτήσεις; Δηλαδή οι εκδότες του PCMaster είναι ηλίθιοι και βγάζουν αυτό το περιοδικό με αυτή την ύλη και αυτή τη δομή;Το PCMaster έχει επιβιώσει ενός ανελέητου ανταγωνισμού και τώρα είναι νομίζω το μοναδικό περιοδικό για games που συνεχίζει σχεδόν πανω απο δεκα χρόνια τη στιγμή που όλα τα άλλα πήγαιναν άπατα! Όσο πιο γρήγορα το δεχθήτε τόσο πιο σύντομα θα συμβιβαστήτε με την ιδέα:Το PCMaster είναι ενα περιοδικό για παιχνιδια με έντονο το ύφος του χαβαλέ(για εμένα που έχω και μια ηλικία γινεται σπαστικο) που απευθύνεται με αυτη τη γλώσσα σε έφηβουσ και μικρότερης ηλικίας!Τι να κανουμε δηλαδή;Δικό τους το περιοδικό,έτσι θέλουν να το βγάλουν!Αμα κάποιος το παίρνει για να διαβάζει και review περιφεριακών και να δείνει τεχνικές συμβουλές,επιστιμονικά τεκμηριωμένες μάλλον ατύχησε. Έγω το παίρνω,διαβάζω τις στείλες που θέλω(τα review Παιχνιδιών,τον Τσουρινάκη οποσδήποτεκομιξ στο τέλος κτλ κτλ)και τα ηλίθια άρθρα(ιδίως εκείνο το user's power εiναι αχώνευτο)τα προσπερνάω. Για το RAM το βρίσκω κομματάκι βαρύ αλλά μου έχει λύσει τα χέρια άπειρες φορές,άσε που τα άρθρα στο "Έργα και Ημερες" ειναι άπαικτα.Επιστιμονικά πράματα ακόμα και στα review του.Πολυ καλές οι τεχνικές συμβουλές του(έμαθα να κάνω πράματα τα οποία δε φανταζόμουν)Τώρα οι κατηγόριες γαι στημένα review δεν τις πολυπιστεύω αν και πιστευω με τον αριθμό τον review που κάνει λάθη γίνονται.Άλλοστε τα review δε γίνονται γιατι ολος ο κόσμος που διαβάζει RAM σκέφτεται να πάρει αυτό το μήνα φορητό και τον άλλο μητρική αλλα για να έχουνε ένα μέτρο συγκρισης όταν χρειαστει(ποσοι κρατάμε τα περιοδικά αυτά και ανατρέχουμε όταν είναι να αγοράσουμε κάτι Για το PCMag ισχύουν τα ίδια με το RAM αλλά έχει πιο εκλαικευμένο ύφος κατα την άποψη μου.Δε βάζω το χέρι μου στην φωτιά,λίγα τεύχη είδα απο αυτό το περιοδικό Μη ξεχνάμε πως απο την στιγμή που κάθε περιοδικό πέρνει ένα μονο δείγμα για κάθε προιον για να το δοκιμασει στα συγκριτικα επισέρχεται ο υποκειμενικός παράγοντας.Είναι δυνατό ένα δείγμα να έιναι αντιπροσωπευτικό των χιλιάδων που κατασκευάζονται;Μάλλον όχι για αυτό προσωπικά τα review τα παίρνω υπόψη μόνο συμβουλευτικά. Όσο για το παιδί που ξεκίνησε το topic θα συμφωνήσω με κάποιον στην αρχη:Έχεις δίκαιο αλλά το έχασες απο τον τρόπο που μίλησες στα topic του pcmaster.
psilos2000 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2003 O matsamakis λέει κάτι για 500.000? Που το είδε? υπόθηκε κατι τέτοιο κ μου ξέφυγε? 'Α και κάτι μου θα με κάνει να φάω τα ρούχα μου...ΓΙΑΤΙ δεν βάζουν DVD!!! ήμαρτον δηλαδή!!!Απορώ ποιοι είναι αυτοί που δεν έχουν dvd-player?!?
unreal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2003 loipon... Matsamakis.. Loipon.. Ego eimai pou egrapsa to arxiko post... Alla fenetai pos isoun methismenos kai den evlepes kala. Auto me ta lefta den to egrapsa ego alla ena allo pedi. Erxesai edo kai arxiseis kai les "ego eimai auto ego eimai to allo ego kano etsi!" BRAVO sou re file! Ti se pirazei pou to paidi zhthse lefta? Kai ego an evriska mia eukairia tha zhtaga!! Ta exo anagkh kai afou doulepsa tha ta zhtaga!! Ama esena sta plirone-plironei H mamaka kai o mpampakas kai isoun leftas min zhtages! MAGKIA sou!! Emena auth tha einai h douleia mou! na tous leo.. pedia parte ta tsaba? Bebea den poulisa o proto game giati den itan tipota tis prokopis.. alla an mou elegan na to pouliso tha to ekana auxaristos. Den trexoun ta lefta apo ta patzakia mas! Ade loipon!!! Ti allo tha akouso...
Wishm@ster Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2003 pas gia warning m'ayto to post e kala parafer8hka ligaki alla auth einai h alh8eia eksw apo ta dontia allh fora 8a ta grapsw me pio akadhmaika epixeirhmata
ZauZ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2003 Unreal , Βαγγέλης Κράτσας , 80 % και 20 % Παιδεία καλησπέρα σας. Αυτό είναι το πρώτο post που κάνω στο insomnia.gr και ελπίζω ,να γίνω ένα μόνιμο μέλος της κοινότητα αυτής. Στο θέμα μας τώρα. Καταρχήν να πω ότι έχω μία αρκετά σεβαστή ηλικία στο χώρο των υπολογιστών και ήμουν από τους τυχερούς (θέλω να πιστεύω) που πρόλαβα τους Amiga, amstrad και spectrum. Εγώ προσωπικά είχα Amiga 500 και amstrad 6128 με disk drive. Έζησα το Dos και το PC/M (για όσους δε το ξέρουν το PC/M είναι πριν από το Dos , και το Dos απλά είναι μια κακοκλεμμένη εκδοχή του.) μέχρι το κόκαλο , μεγάλωσα ανάμεσα σε χιλιάδες γραμμές κώδικα , και φυσικά πέρασα διαβάζοντας από όλα τα γνωστά περιοδικά της χώρας. Το Pcmaster το διαβάζω ανελλιπώς εδώ και περίπου 9 χρόνια, από τότε που ήμουν παιδάκι. Οφείλω να ομολογήσω ότι κάποτε ήμουν φανατικός. Κάποτε έπαιζα συνέχεια παιχνίδια, και το pc master (ή pc games αν ξέρετε ότι έτσι λεγόταν κάποτε…) με κάλυπτε απόλυτα. Τώρα πλέον έχω να παίξω κάποιο παιχνίδι κάτι περισσότερο από 3 χρόνια , με κάποιες μικρές εξαιρέσεις αραιά και πού. Το 20 % των αναγνωστών , πραγματικά κατασκευάζει προγράμματα και θα ήθελε να μπουν στο cd. Κάποτε το pcmaster έβαλε εκατοντάδες προγράμματα που είχαν στείλει αναγνώστες και γέμισε ένα ολόκληρο cd. Εκείνο το μήνα το cd ήταν μόνο με τα προγράμματα μας. (δυστυχώς δε θυμάμαι πιο τεύχος.) Σημειώστε ότι το pcmaster έχει κάνει και διαγωνισμό για ελληνικές προσπάθειες τόσο για web sites όσο και για ερασιτεχνικά προγράμματα αναγνωστών. Όσο για το 80 % θα ήθελαν να γράψουν στο pcm, είναι πιστεύω και αυτό πραγματικότητα (το ποσοστό ίσως είναι λίγο πλασματικό.). Δείτε για παράδειγμα στο site του pcmaster την ενότητα Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ. Παλαιότερα και για 1-2 χρόνια το περιοδικό είχε στήλη στην οποία δημοσίευε review αναγνωστών. Δε μπορείτε να φανταστείτε πόσοι ήταν αυτοί που έγραφαν. Οφείλω να ομολογήσω ότι το Pcmaster , δε το αγοράζω για την ύλη που έχει στα παιχνίδια , αλλά για τον χαβαλετσίδικο και ανάλαφρο τρόπο που γράφουν οι συντάκτες τους και φυσικά για τα κείμενα τους. Κανείς άλλος στο χώρο δε τολμάει κάτι ανάλογο. Τώρα το ότι το Pcmaster προσπαθεί με διάφορες στήλες να καλύψει διάφορες κατηγορίες είναι λογικό. Το Pcmaster όπως και κάθε pcmaster αποτελεί μια «επιχείρηση» που πρέπει να επιβιώσει,(ζουν οικογένειες από αυτό ξέρεται..) οπότε λογικό είναι να προσπαθούν να κάνουν ότι είναι δυνατόν για να πουλήσουν. Ήμουν από τους πρώτους που έγραψαν στο forum του pcmaster , και γράφω ακόμα και σήμερα. Ναι το forum , πλέον είναι αρκετά ξεπερασμένο , χωρίς όμως περιττά εφέ , εικόνες και λοιπά καλούδια. Συμφωνώ ότι θα έπρεπε να αλλάξει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Όμως εμένα προσωπικά δε με ενοχλεί , αφού είναι λειτουργικότατο. Αυτός δεν είναι ο σκοπός εξάλλου. Τώρα για τον Vantor (Βαγγέλη Κράτσα) που οι περισσότεροι ορμίσατε να τα φάτε , θα πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι από τους πλέον παλιούς στο χώρο και από τους πλέον επικοινωνιακούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Έχω μιλήσει μαζί του στο τηλέφωνο αρκετές φορές ως απλός αναγνώστης του περιοδικού και φυσικά τον έχω συναντήσει και από κοντά Κανά δύο φορές. Πάντα ήταν πρόθυμος να με βοηθήσει και πάντα ήταν ανοικτός στις προτάσεις μας. Προγράμματα και παιχνίδια κατασκευάζω από την 5η δημοτικού. Από τότε λοιπόν πάντα ότι δουλεία έκανα , την έστελνα στο pcmaster. Ποτέ δεν έλαβα κανένα email ή κάποια επιστολή στο γιατί και πώς δεν έβαλαν στο cd τα προγράμματα μου. Αν θυμάμαι καλά , συνολικά είχα στείλει περίπου 4-5 προγράμματα από τα όποία μόνο το ένα είχαν δημοσιεύσει. Ποτέ όμως δεν απαίτησα να προβάλλουν τη δουλεία μου (ή το χόμπι μου καλύτερα). Ήταν επιλογή τους. Από την άλλη , είχα φτιάξει ένα κόμικ το οποίο το δημοσίευσαν άμεσα. Μαζί με κάποιον άλλο είχαμε κάνει ένα site όπου παίζαμε online text rpg και ο Κ. Κράτσας αμέσως και πολύ πρόθυμα έγγραψε στο περιοδικό για τη προσπάθεια μας αυτή. Το site μου , http://www.agnostos.gr'>http://www.agnostos.gr έχει και αυτό μπει στις σελίδες του περιοδικού σε ½ της σελίδας. Φυσικά τους ευχαριστώ για αυτό , αλλά σίγουρα δε μπορούσα να απαιτήσω να δημοσιεύσουν κάτι. Απλά τους ευχαριστώ. Ας μη κρίνουμε τους ανθρώπους και τη δουλεία τους έτσι απλά και εντελώς επιφανειακά. Καλό είναι , πριν γράψουμε κάτι ή πούμε ότι δήποτε να το σκεφτόμαστε μια δεύτερη φορά. Αν ο Α ή ο Β έχει κάνει κάποια λάθη τότε σίγουρα και εμείς έχουμε κάνει κάποιο λάθος. Πώς θα σας φαινόταν αν όλοι οι υπόλοιποι σας αντιμετώπιζαν όπως εσείς σε μια παρόμοια κατάσταση κ. Unreal ; Σεβαστείτε την εργασία των άλλων , για να σεβαστούν και αυτοί τη δική σας. Φυσικά μη περιμένετε και προπάντων μην απαιτείται όλοι να σας φερθούν έντιμα και σωστά. Εσείς προσπαθήστε να είστε σωστός με τον εαυτό σας και χωρίς ανόητα και παιδιάστικα ξεσπάσματα. ΗΓ: Κ. Unreal αν θέλετε μπορείτε να μου στείλετε το πρόγραμμα σας και αν όντως πραγματικά αξίζει θα το δημοσιεύσω στο site μου. http://www.agnostos.gr Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας. 1
Exoskeletor Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2003 kala re pedia..sto telos tha gini polemos enantion insomaniakon kai pcmastoradon .ego blakes eipa merikous pou milane xoris na kseroun gia to pcmaster..unreal akou ton zauz..simfono mazh tou
pseira Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2003 Swstos o zaus ofeilw na omologisw... To PCM 8eloume de 8eloume den apeu8einetai sti diki mas ilikia....Gerasame!
Toufas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2003 ego pantos perno to pcm apo tote pou eklise to pixel kai thato perno gia polla xronia gia ton logo pou eipe kai o zaus.....oso gia ton kratsa einai pallikari....
unreal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2003 ZauZ... Loipon... ta les auta pou les me teteio tropo oste na nomizei o allos oti apetisa na na valoun to game mou. Kaneis MEGALO lathos. Ton Titlo tou Post ton diavases? Anafero oti aplos apogohteftika! Den tous zitisa na to valoun sto periodiko tous!! Den mporoun na lene oti voithane tous neous programmers. Tha prepei na lene oti Voithane tous neous programmatistes an boresoun h merikous. Otan egrapsa sto forum tou PC master mporouse na mou apadisei: "Den mporesame, den prolavame, den goustaroume" kai oxi na mou pei pos kapoia arxeia htan corrupted!!!! kai oti esteila to mail alla to esteila lathos!! mia ora to koitaga otan to egrafa!! To cd to eixa kanei egkatastash sto PC mou prin! mporouse na mou apadisei: "Den mporesame, den prolavame, den goustaroume". O tupos aplos ithele na diksei stous allous oti eixa adiko! Kai ama den pisteveis pare tilefono ton Kratsa(eipes oti exete milisei) kai zhta tou to CD! Kane to egkatastash sto PC sou kai tote na doume poios leei psemata. Kai sou ksanaleo pos DEN apetisa na valoun to game mou.
psilos2000 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2003 Zeus μίλησες πολύ σώστα.Είμαι κ εγώ γενιά του Specturm κ δεν μπορώ παρα να συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.
ZauZ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2003 Unreal , nomizo oti apo ton tropo poy egrapses kai paroysiases ta gegonota akoma kai an eixes dikio , to exases... Pantos , na opos egrapsa kai pio tha prepei na kratame ti psixremia mas , otan grafoyme kati kai otan apeythinomaste se kapoioys toys opioys de toys gnorizoyme. Gia paradigma ego tsatistika , stenaxorithika , egine eksalos (opio thes apo ayta) arketa me to post poy ekanes kai sto forum , toy pcm alla kai sto insomnia alla paraola ayta , den etreksa na se fao , alla milisa irema kai apla. Oso gia tin erotisi soy poy moy estiles to private , oxi den asxoloyme pia me game programming k.t.l exo afisei ayton ton tomea edo kai polla xronia, tora asxoloyme mono me to web, kai ayto ston eleythero moy xrono. yg : sorry gia ta greeklish , alla to pc poy vriskome trexei Solaris , kai den ypostirizei ellinikoys xaraktires sto pliktrologio. (boro na do , sto peripoy alla de boro na grapso ellinka.) eyxaristo gia to xrono sas.
Nemo Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2003 post poy ekanes kai sto forum , toy pcm alla kai sto insomnia kai sto forum toy pctech.gr :twisted:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα