Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Paparia megali.Gemato anakribies.I stili PC-Doctor sucks gia paradeigma.Osoi exoun problima tous protinoun to exeis "allagi trofodotikou" xaxaxaxaxa....

Exo prosopiki empiria apo autous tous tipous.Oloi tin exoun dei kapos.Eixan kanei lathos se mia apantisi an mproreis na baleis se enan P3 sta 450 single sided SD-RAM,tous esteila mail na diorthosoun tin blakia pou eipan kai mou apantisan oti tous apanto me exthrotita kinos mou tin ipan.Kai i dikeologia itan pos ixan sto mialo tous tin DDR-SDRAM.xaaxaxaxaxxaxax P3 sta 450 me DDR-SDRAM.Opoios amfibalei tha postaro ta mail pou antalaxame.Kai re paidi mou ena paraxeno pragma:Giati mou fenetai oti poles stiles einai copy-paste h tis exoume sto skliro kai ama xeminoume petame kamoia mesa.Telika mono to pexnidi pou dinoun axizei alla kai auta gemata problimata.To Larry den mporesa na to kano install.Pali kala pou to eixa agorasei monos mou kai katafera na pexo.To Schizm:Kala ta DVD einai entelos xamilis poiotitas kai ta patch pou eixe den pianane giati an kai isxirizontan oti einai i elliniki ekdosi ta patch den to eblepan auto.Gia na to diabaseis tha sou parei to poli mia ora.Xeftiles re.Psonares.Bgalane kai ekpompi gia na doume tis fatses tous.Xa ti itan pali auto 80% sintaktes.Kala poso psonares mporoun na ginoun?

Kai opoios mou pei oti ta leo apo exthrotita prepei na einai ilithios.Plirono kai mporo na kano dimosia kritiki se auto pou agorazo.

Δημοσ.

Unreal,κάνω post στο pc-master με το nick ΤΟΜ,όχι συχνά,μία το δίμηνο περίπου.Μπορεί να έχεις δεί κάποια post μου.Εκεί,επειδή,είμαι αναγνώστης του περιοδικού,εξέφρασα με αρκετά επιθετικό τρόπο τα παράπονά μου και όλοι πέσανε να με φάνε γιατί έθιξα το περιοδικό τους.Το φορουμ τους είναι τρισάθλια σχεδιασμένο ΑΛΛΑ κανένας δεν παραπονιέται.Ποιοί κάνουν post?Μέσος όρος ηλικίας είναι 17-18 χρονών και θερμοί υποστηρικτές του pc-master(Μέχρι βλακείας θα έλεγα).Αυτό,κατα τη γνώμη μου,εξηγεί και την ποιότητα του περιοδικού.Έχει προσαρμοστεί πλήρως στις απαιτήσεις των εφήβων και αδιαφορεί για την ποιότητα(Έστω και αν πρόκειτε για games).Όντως,είναι λίγο απαράδεκτη η κατάσταση που συμβαίνει εκεί και αυτό μπορεούν να το αλλάξουν μόνο οι αναγνώστες του pc-master,αλλά αν λάβουμε υπόψη αυτούς που κάνουν post μόνο διατεθημένοι δεν είναι να αλλάξουν αυτή την κατάσταση αφού γουστάρουν την παιδικότητα και την αφέλεια του περιοδικού.Δεν υποστηρίζω οτι 17-18 χρονών είσαι και τόσο μικρός αλλά αρκετοί απο τους συγκεκριμένους δεν βλέπουν πέρα απο τη μύτη τους.Μια βόλτα στο forum τους θα σας πείσει.!

Δημοσ.

Ρε παλίκαρε,psilos2000,εμένα με ικανοποιεί αρκετά το RAM δηλ. δεν έχω τόσο πολλά παράπονα απο αυτό,δεν είναι τέλειο αλλά αξίζει τα λεφτά του μέχρι τελευταίο λεπτό.Έπίσης ένα περιοδικό στις μέρες μας δεν κρίνεται μόνο απο την ύλη του αλλά και απο το site που έχει.Αν τώρα φύγεις απο το insomnia και πας στο site του pc-master είναι σαν να κάνεις ταξίδι στο χρόνο(προς τα πίσω φυσικά).Είναι site αυτο περιοδικού που είναι μέσα στα TOP-TEN πωλήσεων περιοδικών ΟΛΩΝ των κατηγοριών?Τώρα,αν το ιnsomnia έβγαζε ένα περιοδικό,ανάλογης ποιότητας του site του,εσύ θα ήσουν εν μέρει ικανοποιημένος?Πιστεύω ναι.

Δημοσ.
Ρε παλίκαρε,psilos2000,εμένα με ικανοποιεί αρκετά το RAM δηλ. .....Έπίσης ένα περιοδικό στις μέρες μας δεν κρίνεται μόνο απο την ύλη του αλλά και απο το site που έχει....

to ram exei polly kallyteri diadiktyaki parousia :roll: ......

Δημοσ.

To PC Master έχω κόψει εδώ και χρόνια να το παίρνω. Αυτό που με εκνεύριζε αφάνταστα είναι ότι κάθονται και ασχολούνται μέσα στις σελίδες του περιοδικού με τα άλλα περιοδικά του χώρου και τα λάθη τους, λες και αυτοί είναι τέλειοι.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά είχαν αφιερώσει μια ολόκληρη σελίδα για να υποστηρίξουν πως το RAM τα παίρνει (άσχετα αν αυτό ισχύει ή όχι), στηριζόμενοι στο γεγονός ότι σε μια συγκριτική δοκιμή με κάρτες γραφικών ανέφεραν την Matrox MGA G200 ως Matrox Mystique G200. Η διαφορά τους; Η Mystique είχε και TV-Out, και στοίχιζε σχεδόν διπλάσια από την απλή MGA G200. E, λοιπόν, συμπεράνανε, το RAM τα παίρνει, τα έχουν κάνει πλακάκια με τον αντιπρόσωπο, εμείς σας προστατεύουμε για να μην πάρετε τελείως διαφορετικό πράγμα από αυτό που πληρώσατε (σημειωτέον στο συγκριτικό η κάρτα είχε την τιμή της απλής G200).

Μπράβο βρε, είστε οι ήρωές μας, μας σώζετε από τη δυσωδία των Ελληνικών εντύπων πληροφορικής! Αντί να κάθεστε να θάβετε τους υπόλοιπους (και εγώ να πληρώνω σαν μ*****ς για να το διαβάζω), δεν κοιτάτε να σουλουπώσετε το χάλι που έχετε σαν έντυπο και να δείξετε έστω μία φορά, ότι με βλέπετε σαν αναγνώστη και όχι σαν € που περπατάει; :evil:

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι ψάχνουμε να βρούμε τώρα? Το PCmaster είναι ένα ψυχαγωγικό περιοδικό που την έχει δει και ψιλοενημερωτικό. Η κύρια του θεματολογία είναι τα βιντεοπαιχνίδια και πάνω σε αυτά περιστρέφονται όλα τα άλλα θέματα τους. Γιαυτό άλλωστε και έχουν τέτοιες πωλήσεις. Οι συντάκτες του έχουν δώσει ουκ ολίγες φορές ενδείξεις παρεκτροπής (ο χαβαλές πουλάει) δυστυχώς όμως με την κακή έννοια. Έχω σταματίσει εδώ και καιρό να πιστεύω ότι δίνω τα λεφτά μου για ενημερωθώ για τους υπολογιστές από αυτό το περιοδικό. Αν το αγοράζω είναι γιατί θέλω να δω κανα παιχνιδάκι ή τίποτα να περάσει η ώρα μου ευχάριστα. Όποιος είναι αντίθετος με αυτό, ή λέει ψέματα, ή είναι κάτω των 15.

Δημοσ.
Paparia megali.Gemato anakribies.I stili PC-Doctor sucks gia paradeigma.Osoi exoun problima tous protinoun to exeis "allagi trofodotikou" xaxaxaxaxa....

Exo prosopiki empiria apo autous tous tipous.Oloi tin exoun dei kapos.Eixan kanei lathos se mia apantisi an mproreis na baleis se enan P3 sta 450 single sided SD-RAM' date='tous esteila mail na diorthosoun tin blakia pou eipan kai mou apantisan oti tous apanto me exthrotita kinos mou tin ipan.Kai i dikeologia itan pos ixan sto mialo tous tin DDR-SDRAM.xaaxaxaxaxxaxax P3 sta 450 me DDR-SDRAM.Opoios amfibalei tha postaro ta mail pou antalaxame.Kai re paidi mou ena paraxeno pragma:Giati mou fenetai oti poles stiles einai copy-paste h tis exoume sto skliro kai ama xeminoume petame kamoia mesa.Telika mono to pexnidi pou dinoun axizei alla kai auta gemata problimata.To Larry den mporesa na to kano install.Pali kala pou to eixa agorasei monos mou kai katafera na pexo.To Schizm:Kala ta DVD einai entelos xamilis poiotitas kai ta patch pou eixe den pianane giati an kai isxirizontan oti einai i elliniki ekdosi ta patch den to eblepan auto.Gia na to diabaseis tha sou parei to poli mia ora.Xeftiles re.Psonares.Bgalane kai ekpompi gia na doume tis fatses tous.Xa ti itan pali auto 80% sintaktes.Kala poso psonares mporoun na ginoun?

Kai opoios mou pei oti ta leo apo exthrotita prepei na einai ilithios.Plirono kai mporo na kano dimosia kritiki se auto pou agorazo.[/quote']

Μήπως είσαι λίγο εχθρικός??

:D :D :D

Γερά παιδιά, χώστε τα στους καραγκιόζηδες.

Έχω κάτι χρόνια να πάρω γενικά κάποιο περιοδικό γιατί θεωρώ ότι έχει καταντήσει μεγάλη κοροϊδία. Αναφέρομαι κυρίως στην "αξιοπιστία" των περισσότερων. Προιμώ να κάνω μια αναζήτηση στο web όταν θέλω να διαβάσω κάτι παρά να σκάω τα 6-7€ για να αγοράζω τα περιοδικά τους που κάνουν απλώς διαφήμιση.

Δημοσ.

Εγώ πάντως πέρνω όλα τα περιοδικά της πληροφορικής που κυκλοφορούνε, σταθερά όμως παίρνω PcMagazine, Pcmaster κ Ram. Μέχρι πριν δυο μήνες πίστευα οτι το PcMagazine είναι ότι καλύτερο έχουμε δεί η θα ελπίζαμε να δούμε στην Ελλαδίτσα μας.

Παρόλαυτα δεν ξέρω αν είμαι εγώ αλλα τους τελευταίους δύο μήνες το pcmagazine έχει γίνει απίστευτα βαρετό, ειλικρίνα παλεύω για να διαβάσω έστο το μισό.

Καλά για το Ram δεν μιλάω μακάρι να βάζανε τα ατελείωτα συγκριτικά τους σε ενα ένθετο, ωστέ να το πετούσα απευθειας στα σκουπίδια με το που άνοιγα την ζελατίνα. Για όποιον ασχολήτε λίγο παραπάνω τα αποτελέσματα των συγκριτικών κ τα συμπερασματά τους ειναι απο αστεία ως προσβλητικά για την νοημοσύνη μας!

Pcmaster rules! :o

Δημοσ.

tomzaribo21 ->File mou prepei na gnorizeis oti to pcmaster den itan auti i athliotita pou blepoume tora.An exeis teuxei giro sto 1996-2000 tha deis oti itan ena periektiko,omorfo,me xioumor periodiko mesa stis texnologies kai genika sxedon teloio.Eblepa reviews kai meta an mou arese kati pigaina kai to agoraza.Molis to termatiza eblepa pali to review kai paratirousa oti oi toipoi pou egraphan eixan termatisei pragmatika ta paixnidia kai exefrazan kai ti diki tous apopsi.Simera pisteuo pos ta review einai antigrammena kai stin kaliteri periptosi allagmena review apo ksena sites.Auto pou leo exei xanaanaferthei sto forum.Episeis to periodiko mou thimizei Playboy i kanena Max tiga stis diafimiseis.

Afou i sizitisi allaxe ligaki kai sxoliazoume periodika tha sas po tin gnomi mou kai elpizo na praxete kai eseis to idio.

PCMaster -> Sucks ._

RAM -> Ta pairnei xontra.Entelos anaxiopisto se reviews.Mia zoi thabei ATI kai AMD.Sto teleutaio teuxos exei review gia kartes graphikon.Koitaxte na deite pou einai oi ATI.Sinexeis diafimisi tis Microsoft.Oso gia to Linux.Xa ti einai auto?Epi 6 xronia epanalambani ti stili gia arxarious sto Linux kai lene sinexos ta idia.An einai dinaton.Episeis tha po kati kai as phao warning.Mas exoun prixei ta p@p@ria me to divx,antigrafi DVD kai video capture edo kai 3 xronia.Opos kai to PCMaster kai auto to agorazo gia ta cd kai to linux otan bazei.Re sis theoro anoito opoios leei oti diabazei ram.To 50% einai diafimiseis to allo 30% oikones diafores kai to 20% keimeno.Parte ena teuxos pou exete paratimeno dipla sto tzaki gia psosanama to xeimona kai deite to.Kalitera na lene koitao to ram kai ta labels stis eikones.

PCMag ->Poli kalo stin arxi.Ta xalase stin sinexeia.Mallon to xalasane i doxa kai ta lefta.Pantos exei kanei kati to ekpliktiko.Ebale se pdf ola ta teuxei pou eixan kikloforisei.Kalo e?Oxi san to PCMaster pou poula teuxi 5 xronon kai mporeis na paragileis.Kala toso gifti einai.Xepoulima geniko.Poios tha agorasei teuxi tou 1995.Ti einai to periodiko pou bgazoun?Fetix?

To simperasma:Kanena periodiko den axizei.Kalitera mesa apo forums kai diafora site.Edo exo briskeis kai kapoious anthropous na sou poun tin alithia.

Δημοσ.

Το pcmaster έχει 1-2 καλές στήλες και καμιά φορά δίνει κανένα καλό παιχνίδι δωρεάν. Δεν είναι καθόλου καλό περιοδικό ΙΜΟ και τώρα τελευταία απλώς αγοράζω ξένα περιοδικά για παιχνίδια(pc zone, pc gamer) από το παπασωτηρίου.

To ram έχει μερικές πολύ καλές στήλες που σε ενημερώνουν τόσο για ιστορικά γεγονότα, όσο και για τα διάφορα παρατράγουδα που έχουν οι συγγραφείς τους. Τα συγκριτικά του είναι τελείως πουλημένα αλλά τουλάχιστον καταλαβαίνεις του κάνουν. Και εάν κοιτάξεις τους επιμέρους δείκτες και λάβεις υπόψη τι χρησιμοποιήσαν στα συγκριτικά, τότε μπορείς να βγάλεις δικά σου συμπεράσματα. Παραδείγματος χάρην, το τελευταίο συγκριτικό με κάρτες γραφικών, θάβει τις ΑΤΙ.

Αλλά δεν τις θάβει χωρίς επιχειρήματα. Όντως οι FX είναι πολύ γρήγορες σε αυτά τα πράγματα στα οποία κάνει Benchmarking αφού όλα είναι dx8. Δεν λέει κουβέντα για halo, hl2, tomb raider, floating point precision, shaders, κτλ. Ούτε λέει κουβέντα σχετικά ότι οι 5200/5600 είναι απελπιστηκά αργές στο dx9 οπώτε κατα πάσα πιθανότητα θα τρέχουν όλα τα dx9 παιχνίδια σε dx8.

Yπάρχουν πολλοι τρόποι για να δεις κάτι. Το ram απλώς επιλέγει τους τρόπους που επιθυμεί. Τα συμπεράσματά του είναι σωστά σε σχέση με την οπτική γωνία που χρησιμοποιεί. Δεν λέει ψέματα, απλώς κρύβει την αλήθεια :).

Επίσης το ram μας τα έχουνε κάνει τσουρέκια με τη φωτογραφία/video. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ***, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝΕ;

Σχετικά με το pc magazine. Καλά μας κοροιδεύουνε; Τι συγκριτικά είναι αυτά; Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Ούτε καν γράφουν τι configuration έχουν αυτά που τεστάρουνε καμιά φορά. Δεν με νοιάζει εάν είναι αντικειμενικά ή όχι, δεν με ενδιαφέρει εάν έχουν "επιστημονικό¨ τρόπο που κάνουν συγκριτικά αλλά δεν μπορώ καν να καταλάβω τι γράφουνε. Στα συγκριτικά του ram καταλαβαίνεις τι παίζεται τουλάχιστον.

Και τέλος το internet(forums/sites) μπορείς να βρεις κλάσεις ανώτερο υλικό απ' ότι στα ελληνικά(και αρκετά ξένα) περιοδικά. Ο μόνος λόγος για τον οποίο αγοράζω περιοδικά είναι διότι δεν έχω internet στη τουαλέτα(προς το παρόν :)).

Δημοσ.

Μιας και τυχαίνει να διαβάζω περιοδικά πληροφορικής εδώ και 16 χρόνια έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το PC-Master είχε πάντοτε πρόβλημα αυτό-προσδιορισμού ανάμεσα στις εκδόσεις της Compupress καθώς από την μια πλευρά θα ήθελε να ήταν το ανάλογο του Pixel για την PC σκηνή (προωθήθηκε ως συνέχεια του όταν η home scene τελείωσε) ενώ από την άλλη δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να λειτουργεί ανταγωνιστικά προς το παραδοσιακό, σοβαρό και παμπάλαιο “Computer για όλους” το οποίο έχει όμοιο γνωστικό αντικείμενο, πράγμα που συν το χρόνο περιόρισε την ύλη του ιδιαίτερα στα παιχνίδια (η ύλη του Pixel, αντίθετα, ήταν ισορροπημένη διότι δεν δημιουργούσε εσωτερικό ανταγωνισμό με άλλα έντυπα της compupress καθώς αφορούσε σχεδόν αποκλειστικά τους home computers και τις νέες τεχνολογίες).

Αυτά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...