Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ευχαριστούμε παιδιά για την προσπάθειά σας

εγώ άρχισα με το άρθρο της Ζωής (25 χρόνια flashback μέσα σε 10 λεπτά ουαου)

• 3 χρόνια αργότερα...
  • Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια μικρος διαβαζα και εγω φανατικα PC Master και RAM.... εχω μαλιστα και το υπερσυλεκτικο τευχος του RAM του Γεναρη 2000 που ηταν 500 σελιδες κατι τετοιο με την αλλαγη του millenium.Eχω αρκετα τευχη στο ντουλαπι PC Master και αλλα περιοδικα και κατα καιρους τα ξαναδιαβαζω για το nostalgia factor.

Φοβερα τα αρθρα του Τσουρινακη και ας μην ημουν λατρης των adventures.Γουσταρα πολυ τα cd με τα demo τοτε που ειχαμε dialup και τα demo κανανε 20 ωρες να κατεβουν.

Δεν μου αρεσε που ηταν οι συντακτες πολυ επιικεις στις βαθμολογιες του το περιοδικο αλλα αυτο ειναι φανταζομαι υποκειμενικο.

Μου αρεσαν τα τεχνολογικα αρθρα που ειχε και τα τουτοριαλς...Ειχε section και για emulators...Μου αρεσε η χιουμοριστικη διαθεση στα reviews ενω στα ξενα περιοδικα γραφανε με τετοια σοβαροτητα λες και μιλαγανε σε πρυτανη Πανεπιστημιου...σοβαροφανεια δηλαδη.

Φοβερες αναμνησεις...Στεναχωρηθηκα οταν εμαθα οτι σταματησε να εκδιδεται

Επισης αγοραζα φανατικα και ενα περιοδικο λεγονταν GAMES... το θυμαται κανεις αυτο ;; Εχω τευχη απο το 1997 και μετα !!! (νομιζω)

Επεξ/σία από afterhours
Δημοσ.

μερικα τευχη games υπαρχουν ακομα στην τουαλετα χαχαχαχα, για τις δυσκολες ωρες😉, εγω προσωπικα ειμαι σχετικα παλιοτερος, απο εποχη Pixel, micromad, sprite κλπ. Ονοματα περιοδικων που σε νεοτερους δεν λενε κατι, αλλα τοτε περιμεναμε σαν τρελοι να τα αγορασουμε μιας και ηταν η μονη πηγη για να μαθαινουμε νεα για το αγαπημενο μας χομπι

• Like 2
Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Φοβερα τα αρθρα του Τσουρινακη και ας μην ημουν λατρης των adventures.Γουσταρα πολυ τα cd με τα demo τοτε που ειχαμε dialup και τα demo κανανε 20 ωρες να κατεβουν.

επρεπε να ερθει το ιντερνετ και να διαβασουμε ξενα σαιτς, για να καταλαβουμε ποσο κακος κριτικος ο Τσουρινακης ηταν στην πραγματικοτητα. αλλα ηταν ο μοναδικος τοτε που εγραφε για adventures και αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να θεοποιηθει απο εμας.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, KilliK είπε

επρεπε να ερθει το ιντερνετ και να διαβασουμε ξενα σαιτς, για να καταλαβουμε ποσο κακος κριτικος ο Τσουρινακης ηταν στην πραγματικοτητα. αλλα ηταν ο μοναδικος τοτε που εγραφε για adventures και αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να θεοποιηθει απο εμας.

εμένα ακόμα και τώρα τον θεωρώ έναν από τους κορυφαίους reviewer δλδ ο τύπος δεν έκανε review αλλά έπαιζε κανονικά το game και το τερμάτιζε και έγραφε τις εντυπώσεις του κάτι που σήμερα δεν γίνετε σχεδόν από κανέναν. 

Ολα τα σημερινά review είναι στην κυριολεξία ξεπέτα γιαυτό και προσωπικά προτιμώ την άποψη στα forum των gamer που ασχολούνται με τους τίτλους.

• Like 3
Δημοσ.

μονο που μαζι με τα reviews, εδινε και σποιλερς. 😁

γενικα υπηρχαν πολλα αρνητικα στις κριτικες του, και παρολο που τα κειμενα του με διασκεδαζαν, απο ενα σημειο και μετα σταματησα να τον παιρνω στα σοβαρα.

συμφωνω με αυτο που λες για τους σημερινους κριτικους, τρανταχτο παραδειγμα το προσφατο περιστατικο με τον plagiarist του IGN.

γιαυτο και εινια καλυτερα να διαβαζεις τα σχολια των ιδιων των παικτων, αποκτας μια πιο σφαιρικη και ειλικρινη εικονα των παιχνιδιων.

Δημοσ.

Είχε φοβερές αγκυλώσεις στις απόψεις του.Αυτο ήταν το μεγαλύτερό του θέμα κατ' εμέ. Ναι, τέρας εμπειρίας κλπ, αλλά θυμίζει τον μέσο Έλληνα πάσης φύσης σχολιαστή. Πριν αρχίσει να σχολιάζει, ξέρεις ήδη τι θα πει.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 3/11/2018 στις 12:12 ΜΜ, tommybertsen είπε

image.png.9e1eef681f489c50df8de36f901469f9.png

Ωραία ανάμνηση από το περιοδικό :D 

Ακόμη ξεχασμένη είναι η κούτα του στην Θεσσαλονίκη!

Κοίτα να δεις, τώρα είδα ότι είχα κερδίσει! Από που παίρνω το έπαθλο? :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...