Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λιγο που το ξεφυλησα φαινεται καλο. Κατι που παρατηρησα και δεν μου πολυαρεσε ειναι οτι ο Γιωργος "Zok" Ζωκας, σ ολες τις σελιδες που του δωθηκαν, διαφημιζει το καναλι του. Θα το διαβασω τις επομενες μερες να δω τι παιζει.

Δημοσ.

απλά έγινε donwload με την μια. Μιλάμε κανονική dream team όσοι έχουν γράψει

Ελπίζω όχι ελπίζω εύχομαι να το είπες ειρωνικά.

Δημοσ.

Ελπίζω όχι ελπίζω εύχομαι να το είπες ειρωνικά.

να το πω εγώ ειρωνικά που διαβάζω το περιοδικό από τότε που βγήκε και που έχω γράψει και review τρισέλιδη παρουσιάση για το darkfall? Τα περισσότερα παιδιά τα ξέρω μέσω internet και δεν θα έλεγα ποτέ κάτι άσχημο γιαυτούς.

Δημοσ.

Ένα ματσο ψωναρες δουλεύανε εκει μεσα και το διαπιστωσα μετα λυπης μετα από μια μαζωξη που είχαμε πριν από κατι χρονια, αυτή ηταν η μοιρα του

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Με ένα γρήγορο πέρασμα που του έκανα (χωρίς να διαβάσω ολόκληρο κάποιο άρθρο ακόμα) μου φαίνεται αξιοπρεπής προσπάθεια πάντως.

• Like 1
Δημοσ.

Μερικά άρθρα είναι όντως πολύ ωραία. 

Ξεχωρίζω με μια πρώτη ματιά αυτά των Ξερικού, Δεμπεγιώτη, Κουτσούκου, Χαλκίδη, Βαλασιάδη. 

Του Ζώκα δεν μου άρεσε καθόλου, περισσότερο σαν μια προσωπική διαφήμιση της ιδιότητας του και του καναλιού του χωρίς να προσφέρει τίποτα παραπάνω. 

Δημοσ.

Μια ειδηση που εβγαλε το Adventure Advocate λεει οτι:

"Φήμες θέλουν να γίνεται προσπάθεια να ξαναδιαβάσουμε και άρθρα του Α.Π. Τσουρινάκη σε μελλοντικά τεύχη"

Μακαρι να δουμε τετοιο come back

• Like 2
Δημοσ.

"Φήμες θέλουν να γίνεται προσπάθεια να ξαναδιαβάσουμε και άρθρα του Α.Π. Τσουρινάκη σε μελλοντικά τεύχη"

θα συμμετέχει και ο Τσουρινάκης; άντε έρχεται και Syberia III :-D

Δημοσ.

Αλήθεια είναι B)

Δημοσ.

Εμένα παντως μου άρεσε πολύ το καινούργιο περιοδικό...έχει πολλά ενδιαφέροντα άρθρα...μακαρι να συνεχίστει η προσπάθεια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...