KilliK Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 βγηκε το πρωτο τευχος. http://pcmrace.gr/ φυσικα δεν ελειψαν τα λαθη. 1
firepc Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Λιγο που το ξεφυλησα φαινεται καλο. Κατι που παρατηρησα και δεν μου πολυαρεσε ειναι οτι ο Γιωργος "Zok" Ζωκας, σ ολες τις σελιδες που του δωθηκαν, διαφημιζει το καναλι του. Θα το διαβασω τις επομενες μερες να δω τι παιζει.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Χαρά στο κουράγιο που έχουν σε μια εποχή που κανένας δεν διαβάζει και δεν παίζει φράγκο.
chek2fire Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 απλά έγινε donwload με την μια. Μιλάμε κανονική dream team όσοι έχουν γράψει
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 απλά έγινε donwload με την μια. Μιλάμε κανονική dream team όσοι έχουν γράψει Ελπίζω όχι ελπίζω εύχομαι να το είπες ειρωνικά.
panoskir Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Ελπίζω όχι ελπίζω εύχομαι να το είπες ειρωνικά. Το περιοδικό είναι δωρεάν.
chek2fire Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Ελπίζω όχι ελπίζω εύχομαι να το είπες ειρωνικά. να το πω εγώ ειρωνικά που διαβάζω το περιοδικό από τότε που βγήκε και που έχω γράψει και review τρισέλιδη παρουσιάση για το darkfall? Τα περισσότερα παιδιά τα ξέρω μέσω internet και δεν θα έλεγα ποτέ κάτι άσχημο γιαυτούς.
alex_000 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Το ξεφύλλισα, μια χαρά ήταν και στο πνεύμα της εποχής. Αξίζει να του ρίξετε μια ματιά.
keravnos21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Ένα ματσο ψωναρες δουλεύανε εκει μεσα και το διαπιστωσα μετα λυπης μετα από μια μαζωξη που είχαμε πριν από κατι χρονια, αυτή ηταν η μοιρα του 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Με ένα γρήγορο πέρασμα που του έκανα (χωρίς να διαβάσω ολόκληρο κάποιο άρθρο ακόμα) μου φαίνεται αξιοπρεπής προσπάθεια πάντως. 1
Elven_King Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μερικά άρθρα είναι όντως πολύ ωραία. Ξεχωρίζω με μια πρώτη ματιά αυτά των Ξερικού, Δεμπεγιώτη, Κουτσούκου, Χαλκίδη, Βαλασιάδη. Του Ζώκα δεν μου άρεσε καθόλου, περισσότερο σαν μια προσωπική διαφήμιση της ιδιότητας του και του καναλιού του χωρίς να προσφέρει τίποτα παραπάνω.
firepc Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μια ειδηση που εβγαλε το Adventure Advocate λεει οτι: "Φήμες θέλουν να γίνεται προσπάθεια να ξαναδιαβάσουμε και άρθρα του Α.Π. Τσουρινάκη σε μελλοντικά τεύχη" Μακαρι να δουμε τετοιο come back 2
BigBOSS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μια ειδηση που εβγαλε το Adventure Advocate λεει οτι: "Φήμες θέλουν να γίνεται προσπάθεια να ξαναδιαβάσουμε και άρθρα του Α.Π. Τσουρινάκη σε μελλοντικά τεύχη" Μακαρι να δουμε τετοιο come back θα συμμετέχει και ο Τσουρινάκης; άντε έρχεται και Syberia III
TikoChef Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μια ειδηση που εβγαλε το Adventure Advocate λεει οτι: "Φήμες θέλουν να γίνεται προσπάθεια να ξαναδιαβάσουμε και άρθρα του Α.Π. Τσουρινάκη σε μελλοντικά τεύχη" Μακαρι να δουμε τετοιο come back Αλήθεια είναι
labrosviz Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Εμένα παντως μου άρεσε πολύ το καινούργιο περιοδικό...έχει πολλά ενδιαφέροντα άρθρα...μακαρι να συνεχίστει η προσπάθεια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα