Προς το περιεχόμενο

drivers για hp 655

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας εχω εναν hp 655 και του εκανα φορματ , του ξαναπερασα τα windows 7 ,, 32 bit  αλλα δεν εχω τα drivers για 

ελεγκτης ethernet

ελεγκτης διαυλου SM

ελεγκτης δικτυου

Συσκευη PCI 

τα υποληπα τα εχω βρει αυτα ομος δεν μπορω να τα ξεχορησω μπορει καπιος να βοηθησει ??? 

,,, ευχαριστω

Δημοσ.

Δες το ακριβες μοντελο απο τον κατασκευαστη (το model στο sticker απο κατω ) .Εαν δεν υπαρχουν οδηγοί για το υλικό  τότε αυτό (το υλικό) θα είναι κάτι εκτός HP.

επίσης εαν δεν έχει η HP drivers για win 7 - δες των Vista.

Δημοσ.

πηγα εκη εβαλα και το sn 5CB2240T6X και μου εβγαλε μια σεληδα που τα μησα driverw ειναι για win 8 και τα αλλα για 64 bit  οσα ηταν για win 7  ,, 32 bit τα εβαλα αλλα τιποτα . ααα μηνν ξεχασω  οτι τυχαια βρηκα τα δυο , τορα μου ληπουν

ο ελεγκτης διαυλου SM

και ο ελεγκτης δικτυου

Δημοσ.

vlasi πας στη σελίδα που σου εδωσα, διαλέγεις το λειτουργικό σύστημα που εχεις και διαλέγεις τους drivers που σου λείπουν

Οταν λες ελεγκτης δικτύου εννοείς την ασυρματη καρτα δικτύου; Αν ναι κοιτας network - wifi adapter

Τι ειναι ο ελεγκτής SM; Ετσι στο γράφει;

Δημοσ.

vlasi πας στη σελίδα που σου εδωσα, διαλέγεις το λειτουργικό σύστημα που εχεις και διαλέγεις τους drivers που σου λείπουν

Οταν λες ελεγκτης δικτύου εννοείς την ασυρματη καρτα δικτύου; Αν ναι κοιτας network - wifi adapter

Τι ειναι ο ελεγκτής SM; Ετσι στο γράφει;

ελεγκτης διαυλου SM

και ελεγκτης δικτιου τι ενοει ο ποιητης δεν ξερω φηλε μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...