alldaynews Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Λοιπόν στα ίδια ψαχνόμουν και εγώ.Ελεγα να βάλω τον 9370 στο σύστημα της υπογραφής μου αλλα μάλλον και μένα δεν τον σηκώνει λόγο ρεύματος οπότε θα πάω σε 8350.Και έλεγα για custom υδρόψυξη αλλα διαβάζοντας αυτό το νήμα προβληματίστηκα.Μάλλον θα πάω σε έτοιμη λύση και θα πάω αργότερα για αλλαγή σε gpu και υδρόψυξη στην κάρτα 1
Heatspreader Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 έλεγα για custom υδρόψυξη αλλα διαβάζοντας αυτό το νήμα προβληματίστηκα.Μάλλον θα πάω σε έτοιμη λύση Το ότι εγώ βαρέθηκα την Custom υδρόψυξη δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει. Απλά είχα Custom 7 χρόνια. Πιστεύω ότι είναι λογικό να βαρεθώ, ειδικά όταν μου χάλασε η κάρτα γραφικών και για να τεστάρω άλλη έπρεπε να βάζω τα νερά σε κουβάδες. Είναι ωραία ασχολία αν έχεις μεράκι. Σίγουρα οι έτοιμες που έχουν κάνει την εμφάνιση τους τα τελευταία χρόνια βάζουν κάποιον σε σκέψη. Κάποιοι πιο παλιοί (εγώ δεν είμαι από αυτούς) έβαζαν λάστιχο από αυτό που ποτίζουμε για σωλήνες, ψυγεία από αυτοκίνητα, κλπ. Ωραίο το 900D 1
alldaynews Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Πράγματι πολύ καλό και παίρνει και πολύ πράμα.Και το πήρα με σκοπό custom υδροψυξη σε cpu και gpu https://gamer-land.net/index.php?route=product/product&product_id=1859 Αυτή αξίζει τον κόπο??
Heatspreader Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δεν έχω ιδέα.Το τελευταίο Swiftech Block που είχα πάρει, μόνο του έκανε πάνω από 100€ αν αυτό λέει κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα