miltgiorg Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 miltgiorg είναι μεγάλη η συζήτηση που ανοίγεις...αν πας λίγο πιο πάνω θα διαβάσεις μερικούς λόγους που κάποιοι επιλέγουν να μην πάρουν την 9 σειρα..Δες και αυτά που λέγαμε με τον Heatspreader όσον αφορά το vfm και τις θερμοκρασίες. ολα τα εχω διαβασει και παντα απο κατω γινοντα φασαριες!! ενταξει οκ ανεβαζει θερμοκρασιες αλλα αν παρεις κατι τετοιο θα φροντισεις να παρεις υδροψυξη!! η δεν ξρω και εγω τι αλλο μπορει να κανει για να μειωσει την θερμοκρασια!! νομιζω οτι την εχουν παρεξηγησει λογω ρευματος οπου δεν χαλαει τοσο αντε να σου ερθει 5 ευρω παραπανω το χρονο και παλι λεω υπερβολικα!! τεσπα σορρυ ξεφυγε η συζητηση!!
Heatspreader Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 miltgiorg είναι μεγάλη η συζήτηση που ανοίγεις...αν πας λίγο πιο πάνω θα διαβάσεις μερικούς λόγους που κάποιοι επιλέγουν να μην πάρουν την 9 σειρα..Δες και αυτά που λέγαμε με τον Heatspreader όσον αφορά το vfm και τις θερμοκρασίες. Τι θα έλεγες για H110 και h105; Έχω διαβάσει οτι είναι πιο καινούργια μοντέλα και αρκετά βελτιωμένα. Στο κουτί της υπογραφής σου θέλεις να τα βάλεις αυτά; Δεν θα με χάλαγε αν μου χάριζαν έναν FX9xxx. Απλά κατά τη δική μου άποψη είναι πολύ κακό για το τίποτα. Δεν αξίζει τον κόπο δηλαδή. 1
kraken92 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Στο κουτί της υπογραφής σου θέλεις να τα βάλεις αυτά; Δεν θα με χάλαγε αν μου χάριζαν έναν FX9xxx. Απλά κατά τη δική μου άποψη είναι πολύ κακό για το τίποτα. Δεν αξίζει τον κόπο δηλαδή. ναι και απ'ότι είδα ξεχνάω ότι έλεγα για h100 και πάνω...δεν το χωράει 1. λόγω μητρικής, 2. πρέπει να το κουμπώσεις σε διαφορετικά σημεία απο αυτά που σου έχει εργοσταστιακά το κουτί...οπότε μαλλον παμε για H80i. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2014 από kraken92
Heatspreader Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Ρίξε μία ματιά και εδώ και καλές αγορές.http://www.anandtech.com/show/7738/closed-loop-aio-liquid-coolers
HALF EVIL Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μια ερώτηση κι από μένα. Στο σύστημα της υπογραφής σε στοκ συχνότητες, δεν πρόλαβα να ασχοληθώ με oc , την Η110 την τοποθέτησα έτσι ώστε να βγάζει τον αέρα έξω από το κουτι. Από θερμοκρασίες βέβαια Είμαι εντάξει, δεν έχω ζορίσει όμως το πισι με παιχνίδια ακόμα. Τι λέτε για την τοποθέτηση; Στο νετ άλλοι λένε για εξαγωγή αέρα και άλλοι για εισαγωγή. Επίσης εκτιμώ ότι δεν χρειάζομαι push pull Αφού δεν θα ορίσω στα άκρα τον επεξεργαστή.
Heatspreader Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Εγώ τους έχω βάλει από πάνω να τραβάνε προς τα έχω. Δοκιμάζεις και βλέπεις. Συνήθως όταν σε PC βάλω υδροψύξεις (συνήθως μονό ψυγείο) το βάζω πίσω να παίρνει από μέσα και να βγάζεις προς τα έξω, έχοντας φροντίσει φυσικά το κουτί να έχει ανεμιστήρα μπροστά.
kraken92 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Λοιπόν, έκλεισε θα πάω για h80i! Θα τη βάλω έτσι όπως την τοποθέτησες εδώ αλλά θέλω να μου προτείνεις φανάκια για push/pull αρκετά ήσυχα και αποδοτικά σε θέμα θερμοκρασιών. Επίσης σκέφτομαι για ένα καλό 200mm φανάκι στο πάνω(θα μου άρεσε να έχει και LED κόκκινα καθώς στο κουτί έχω αυτό το χρώμα) αλλά δεν είναι απαραίτητο. Πιστεύεις οτι θα ήταν καλύτερο ένα φανάκι μεγάλο ή δύο μικρά ; Δες και αυτό: http://gaming.coolermaster.com/en/products/cases/enforcer/Είναι το case μου και προτείνει κάποιες συγκεκριμένες υδροψύξεις αν και τώρα έχω καταλήξει! Υ.Γ. για push/pull βρήκα αυτά
Heatspreader Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Η υδρόψυξη που έχω βάλει εκεί, είναι η H55. Διαθέτει έναν ανεμιστήρα στο πακέτο.Την κάρτα γραφικών την έχω βάλει κάτω για αισθητικούς λόγους. Για καλύτερη απόδοση πρέπει να μπαίνει στο πρώτο PCI Express. Η H80i, διαθέτει δύο ανεμιστήρες. Αν δεις ότι δεν σε καλύπτουν, τότε κοιτάς για άλλους. Μην τρελαίνεσαι. Εκτός από τα έτοιμα Presets που έχει το Corsair Link, φτιάχνεις όπως σου είπα δικό σου.
kraken92 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Η υδρόψυξη που έχω βάλει εκεί, είναι η H55. Διαθέτει έναν ανεμιστήρα στο πακέτο. Την κάρτα γραφικών την έχω βάλει κάτω για αισθητικούς λόγους. Για καλύτερη απόδοση πρέπει να μπαίνει στο πρώτο PCI Express. Η H80i, διαθέτει δύο ανεμιστήρες. Αν δεις ότι δεν σε καλύπτουν, τότε κοιτάς για άλλους. Μην τρελαίνεσαι. Εκτός από τα έτοιμα Presets που έχει το Corsair Link, φτιάχνεις όπως σου είπα δικό σου. Comple! Για Top Case φανάκι έχεις τίποτα να προτείνεις;
Heatspreader Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Καλοριφέρ έτσι; http://www.e-shop.gr/corsair-air-series-sp120-high-performance-edition-high-static-pressure-120mm-fan-twin-pack-p-PER.640218
kraken92 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Ε καλά τώρα τι ψάχνεις...απο περιγραφές άλλο τίποτα...υπάρχουν και χειρότερα πίστεψε με!
Heatspreader Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Comple! Για Top Case φανάκι έχεις τίποτα να προτείνεις; 200mm δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ πέρα από αυτούς που έχει το κουτί μου και άλλα κουτιά. Νομίζω ότι οι Bitfenix είναι καλοί, αλλά θέλει λίγο ψάξιμο για το πως μπαίνουν και αν μπορούν να μπουν τελικά. Ένας φίλος είχε θέμα με το Mounting point.
kraken92 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Εμένα μπαίνει ο ίδιος που μπαίνει μπροστά: MegaFlow 200mm. To μόνο που με παραξενεύει είναι τα χαμηλά rpm. Βρήκα και αυτόν Bitfenix
Heatspreader Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Όσο μεγαλύτερος είναι ο ανεμιστήρας, γυρνάει σε χαμηλότερες στροφές.
TRILOBYTER Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Πιστευω ο μονος λογος να επιλεξει κανεις να βαλει υδροψυξη αντι της καλης αεροψυξης θα ειναι λογω design, εαν λοιπον σου αρεσει πιο πολυ να εχει το cool σημα της corsair με το Led πανω στο επεξεργαστη, τοτε πιστευω αξιζει και να το παρεις. Εαν δεν σε ενδιαφερει κατι τετοιο, τοτε νομιζω μια καλη αεροψυξη και πιο φθηνη ειναι, και πιο αθορυβη και σε επιδοσεις πανω κατω ιδια, εστω και 2-3 βαθμους παραπανω σιγα το πραγμα. Και εαν παρεις κατι σαν noctua/thermalright δεν θα χρειαστει και αλλαγη ανεμιστηρα, γλυτωνεις 20 ευρωπουλα! Οσο για τους επεξεργαστες, μην παρεις με τιποτα amd της σειρας 9χχχ δεν ειναι καλοι! Θελουνε παρα μα παρα πολυ τροφοδοσια χωρις λογο, ο 8350 ειναι ιδιος και δεν θελει τοσα βατ! Επισης, εαν δεν εχεις καποιον ειδικο λογο για αναβαθμιση, θα σου ελεγα να κατσεις με τον επεξεργαστη που εισαι, και να βαλεις μια αεροψυξη καλυτερη απο αυτην που εχεις τωρα (οχι οτι η 212 δεν ειναι καλη, αλλα δεν ειναι και η καλυτερη).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα