Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις πληροφοριες (δεν το λεω ειρωνικά) ,αλλά εγώ ζήτησα την γνώμη σας για συγκεκριμένα μοντέλα ή να μου προτείνετε εσείς αντιστίχως κάτι κι το γιατι ώστε να αρχίσω να καταλαβαίνω πως λειτουργεί το πράγμα και πια είναι τελικά η πιο συμφέρουσα αγορά για αυτό το ποσό.

Σαν χαρακτηριστικά το Lenovo a328 που σου πρότεινα είναι καλύτερο.Το core 2 και το Alcatel έχουν μικρή ram οπότε απόφυγε τα.Το motorola moto e έχει καλύτερη υποστήριξη σε αναβαθμίσεις λόγο Motorola,όμως το Lenovo έχει καλύτερα χαρακτηριστικά (επεξεργαστή, οθόνη) http://www.skroutz.gr/s/5339226/Lenovo-A328.html

Πήγαινε σε κάποιο κατάστημα και δες τα, ψάξε στο ίντερνετ και αποφάσισε :)

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ, απ' όταν μου το πρότεινες είχα αρχίσει να το σκέφτομαι και να το ψάχνω.Οπότε θα το χω στα υπ'όψιν μου.

Δημοσ.

Η Motorola δεν έχει περάσει ακόμα στα χέρια των Κινέζων. Και τα περσινά, αλλά και τα φετινά τηλέφωνα που παρουσίασε είναι υπό την αιγίδα της Google.

Συναλλαγή τέτοιου μεγέθους θέλουν κοντά στο χρόνο για να εγκριθουν, ίσως και παραπάνω στη συγκεκριμένη περίπτωση μιας και παίζουνε θέματα κατασκοπίας στις τηλεπικοινωνιες και μέρος της λενοβο είναι κρατικό.

Μόλις το ανακοίνωσε επίσημα η Lenovo Hellas στο FB

post-64788-0-62352100-1414675445_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...