Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κάποια προβλήματα με τον δείκτη του ποντικιού μου.

1) Δεν ανταποκρίνεται καλά. Δηλαδή, μετακινώ το ποντίκι και δεν πηγαίνει εκεί που θέλω αμέσως.

2) Άμα πάω να ανοίξω ένα πρόγραμμα κάνοντας κλικ πάνω του, τότε, κάποιες φορές, εμφανίζεται ένας δεύτερος δείκτης, ο οποίος όταν μετακινήσω το ποντίκι, εξαφανίζεται.

3) Όταν παίζω κάποια games, τότε μέσα στο game εξαφανίζεται ο δείκτης, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να παίξω. 

4) Άμα γράφω κάτι, τότε άλλες φορές ο δείκτης εξαφανίζεται και άλλες φορές όχι. Άσχετα άμα έχω τον δείκτη μέσα στο κείμενο ή απ'έξω. Δεν έχει να κάνει με κάποια ρύθμιση το 4 επειδή πήγα στις ρυθμίσεις και δεν έχω κάνει το ποντίκι να εξαφανίζεται όσο πληκτρολογώ. 

Δημοσ.

Έκανα scan με malware bytes και 4 αρχεία είναι σε καραντίνα. Να κάνω delete ή restore;

Ο cpu λειτουργεί με 25% μέσο όρο και τα drivers είναι όλα εγκατεστημένα. Έκανα scan και με driver booster και με windows update.

Δημοσ.

αν είναι ασύρματο τσέκαρε και την μπαταρία !

Δημοσ.

1) Κάρτα : AMD Radeon r5 m230

2) Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς σε ποια έκδοση.

3) Δεν ξέρω πως να βρω την θερμοκρασία. Πάντως ο ανεμιστήρας κινείται σε σταθερά και ικανοποιητικά επίπεδα. Ούτε ακούγεται πολύ, ούτε κολλάει ο υπολογιστής.

4) Όταν λες artifacts, εννοείς errors και crashes; Αν είναι αυτά, τότε δεν μου έχει κάνει artifacts.

Δημοσ.

Εννοώ ποια έκδοση catalyst έχεις. Είναι τωρινοί? Παλιοί? Την θερμοκρασία την βλέπεις και από εκεί

Artifacts είναι τα πιξελαρίσματα ή γενικώς πράγματα που δεν είναι σωστά στην εικόνα

Δημοσ.

Έχω το Catalyst Control Center ( CCC ) 4.5.0.0 . Artifacts δεν έχω. Μόνο αυτό με τον δείκτη μπορεί να θεωρηθεί κατα κάποιο τρόπο... Επειδή δεν ανταποκρίνεται καλά, επειδή καμιά φορά εξαφανίζεται και μετά ξανά εμφανίζεται κτλ

Δημοσ.

Επειδή δεν μπορώ να δω από πότε είναι αυτός , αν στο catalyst version έχει κάτω από 14.9 κατέβασε την τελευταία έκδοση από το site της AMD. Παλιότερα υπήρχαν πολλές περιπτώσεις που το catalyst προκαλούσε mouse lag

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...