Parisyo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Έχω κάποια προβλήματα με τον δείκτη του ποντικιού μου. 1) Δεν ανταποκρίνεται καλά. Δηλαδή, μετακινώ το ποντίκι και δεν πηγαίνει εκεί που θέλω αμέσως. 2) Άμα πάω να ανοίξω ένα πρόγραμμα κάνοντας κλικ πάνω του, τότε, κάποιες φορές, εμφανίζεται ένας δεύτερος δείκτης, ο οποίος όταν μετακινήσω το ποντίκι, εξαφανίζεται. 3) Όταν παίζω κάποια games, τότε μέσα στο game εξαφανίζεται ο δείκτης, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να παίξω. 4) Άμα γράφω κάτι, τότε άλλες φορές ο δείκτης εξαφανίζεται και άλλες φορές όχι. Άσχετα άμα έχω τον δείκτη μέσα στο κείμενο ή απ'έξω. Δεν έχει να κάνει με κάποια ρύθμιση το 4 επειδή πήγα στις ρυθμίσεις και δεν έχω κάνει το ποντίκι να εξαφανίζεται όσο πληκτρολογώ.
Kostasspil Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Κάνε ένα scan στο σύστημά σου αρχικά με malware bytes
guardianx71 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Επίσης δες στο πόσο % λειτουργεί ο επεξεργαστής και αν υπάρχουν όλοι οι drivers εγκατεστημένοι
Parisyo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Έκανα scan με malware bytes και 4 αρχεία είναι σε καραντίνα. Να κάνω delete ή restore; Ο cpu λειτουργεί με 25% μέσο όρο και τα drivers είναι όλα εγκατεστημένα. Έκανα scan και με driver booster και με windows update.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 αν είναι ασύρματο τσέκαρε και την μπαταρία !
Parisyo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Το έχω πάντα στην πρίζα. Εννοώ, πως έχω ενσύρματο και το λαπτοπ είναι πάντα στην πρίζα.
guardianx71 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Τι κάρτα γραφικών έχεις και ποια έκδοση drivers? Τι θερν=μοκρασία έχει η κάρτα? Σου έχει κάνει τίποτα artifacts κτλ?
Parisyo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 1) Κάρτα : AMD Radeon r5 m230 2) Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς σε ποια έκδοση. 3) Δεν ξέρω πως να βρω την θερμοκρασία. Πάντως ο ανεμιστήρας κινείται σε σταθερά και ικανοποιητικά επίπεδα. Ούτε ακούγεται πολύ, ούτε κολλάει ο υπολογιστής. 4) Όταν λες artifacts, εννοείς errors και crashes; Αν είναι αυτά, τότε δεν μου έχει κάνει artifacts.
guardianx71 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Εννοώ ποια έκδοση catalyst έχεις. Είναι τωρινοί? Παλιοί? Την θερμοκρασία την βλέπεις και από εκεί Artifacts είναι τα πιξελαρίσματα ή γενικώς πράγματα που δεν είναι σωστά στην εικόνα
Parisyo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Έχω το Catalyst Control Center ( CCC ) 4.5.0.0 . Artifacts δεν έχω. Μόνο αυτό με τον δείκτη μπορεί να θεωρηθεί κατα κάποιο τρόπο... Επειδή δεν ανταποκρίνεται καλά, επειδή καμιά φορά εξαφανίζεται και μετά ξανά εμφανίζεται κτλ
guardianx71 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Επειδή δεν μπορώ να δω από πότε είναι αυτός , αν στο catalyst version έχει κάτω από 14.9 κατέβασε την τελευταία έκδοση από το site της AMD. Παλιότερα υπήρχαν πολλές περιπτώσεις που το catalyst προκαλούσε mouse lag
Parisyo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Εε, τελικά βρήκα τι έφταιγε ! Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια παιδιά
guardianx71 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Ε, πες το μήπως το χρειαστεί και κανένας άλλος με το ίδιο πρόβλημα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα