Προς το περιεχόμενο

Falcon BMS 4.32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι δεν βρήκα κάτι αυτοτελές στο forum για αυτό τον ιστορικό εξομοιωτή πτήσης του μαχητικού F-16. Αν και νομίζω ότι οι περισσότεροι εκ των 30+ θα πρέπει να θυμούνται την αρχική του έκδοση το 1998 από τη θρυλική Microprose. Ένα σύντομο ιστορικό από τη wikipedia εδώ.   

Τη μετεξέλιξή του, προκειμένου να βελτιώσει και να προσαρμόσει τον εξομοιωτή στα σημερινά δεδομένα έχει αναλάβει πλέον η Benchmark Sims.  

Διάλεξα ένα από τα πολλά χαρακτηριστικά βίντεο που μπορείτε να δείτε στο youtube

ενώ θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθεί η Ελληνική Κοινότητα του Falcon (e-HAF)

http://www.youtube.com/watch?v=_A_NQbfFUs8

Και ένα κατατοπιστικό βίντεο-οδηγός για τα βήματα εγκατάστασης και όχι μόνο... 

Με λίγη καλή θέληση ίσως κάποια μέρα μπορέσετε και εσείς να...

Δημοσ.

Για το καλό του ελπίζω να μην έχει προσομοιώσει και το eject button.Κατά τ' αλλα απίστευτος ο τύπος!(πάντα για το τελευταίο βίντεο)

Δημοσ.

Εκανα τεραστια προσπαθεια να το μαθω και να ασχοληθω σοβαρα με τον εξομοιωτη. Αλλα με κουρασε αφανταστα η ελειψη υποστηριξης και το γεγονος οτι επρεπε να προμηθευτω / Φτιαξω ΙR tracker που δουλευει μονο σε σκοταδι κι οχι παντα τοσο καλα.

Για την ελειψη υποστηριξης θα δωσω ενα παραδειγμα... Οταν ρωτησα πως στον σατανα ξεκιναω την μεγαλη τουρμπινα, αφου βαλω μπρος την μικρη, επρεπε να κουνησω ενα λεβιεδακι. Πραγμα αδυνατο. Περασαν 2 βδομαδες να παρω απαντηση. Λες και ρωτησα κατι εξωπραγματικο. Παραιτηθηκα και δεν ξαναγυριζω πισω. Μεταπηδησα στο Cliffs of Dover.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πω πω τι μου θυμισες τωρα... ήμουνα στην ιστορική μοίρα Freebirds για όποιον γνωρίζει... 

Ατελείωτα σεμινάρια, εκπαιδεύσεις αερομαχίες και βομβαρδισμοί.... 

δες το sig μου ... 

Δημοσ.

Πολυ καλός εξομειωτης

Αλλά κανείς δεν ασχολείται πλέον

Θέλει πολύ διάβασμα και σοβαρότητα

Δεν είναι ένα απλό παιχνίδι

Sent from my iPhone using Insomnia

• 6 χρόνια αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μετά το υπέρτατο Falcon 4.0 το BMS έβαλε γυαλιά στην λέξη εξομοίωση και έρχεται μετά η DCS  και διαφημίζει εξομοίωση  με 9000 bugs και κανένα ρεαλισμό 😂.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ασχολούμε με το BMS απο την εποχή που ηταν ακόμα falcon 4. Αυτο που εχω να πω ειναι οτι ειναι οτι πιο κοντα σε πραγματικο αεροσκαφος (σε θεματα avionics, τακτικες, οπλικά συστημα, δεν ξέρω πτητικά πως ειναι το πραγματικο F16 ).Για καποιον που θελει πραγματική εξομοίωση ειναι μονόδρομος. Εχω και το DCS και το αντιστοιχο πακετο με το F16 (οπως και πολλα αλλα αεροσκαφη) εκτος των γραφικων που ειναι καλυτερα (οχι οτι το bms εχει ασχημα γραφικα αντιθέτως για την μηχανη γραφικω που εχει που στηρίζεται στο falcon 4 εχει παρα πολυ καλα γραφικα ) σε θεμα ρεαλισμου και εξομειωσης εχει πολυ δρομο ακομα μεχρι να γινει σαν το BMS (για το f16 παντα μιλαω). Το κακο (καλο θα ελεγα εγω) με το BMS ειναι οτι θελει χρονο και διαβασμα διοτι δεν ειναι παιχνιδια αλλα ενας εξομοιωτής πολυ κοντα σε πραγματικούς εξομειωτες πολεμικών μοιρών  και αμα κανει καποιος και πραγματικο cockpit  με  track ir ή προτζεκτορα εφτασε το 100% του προγραμματος (μετα μενει να μπεις σε μραγματικο αεροσκαφος F16). Πραγματικα εξομειωνει το 95% του αεροσκαφους σε πολλα θεματα, και το κυριοτερο ολων ειναι δωρεαν δεν χρειαζεται να δωσεις μια περιουσια για να παρεις καποια αεροσκαφη που ακομα ειναι τα περισοτερα σε BETA απλα αγοραζεις το falcon 4 me 2-3 ευρο και αυτο ηταν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...