tasgial Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι δεν βρήκα κάτι αυτοτελές στο forum για αυτό τον ιστορικό εξομοιωτή πτήσης του μαχητικού F-16. Αν και νομίζω ότι οι περισσότεροι εκ των 30+ θα πρέπει να θυμούνται την αρχική του έκδοση το 1998 από τη θρυλική Microprose. Ένα σύντομο ιστορικό από τη wikipedia εδώ. Τη μετεξέλιξή του, προκειμένου να βελτιώσει και να προσαρμόσει τον εξομοιωτή στα σημερινά δεδομένα έχει αναλάβει πλέον η Benchmark Sims. Διάλεξα ένα από τα πολλά χαρακτηριστικά βίντεο που μπορείτε να δείτε στο youtube ενώ θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθεί η Ελληνική Κοινότητα του Falcon (e-HAF) http://www.youtube.com/watch?v=_A_NQbfFUs8 Και ένα κατατοπιστικό βίντεο-οδηγός για τα βήματα εγκατάστασης και όχι μόνο... Με λίγη καλή θέληση ίσως κάποια μέρα μπορέσετε και εσείς να...
konpat Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Για το καλό του ελπίζω να μην έχει προσομοιώσει και το eject button.Κατά τ' αλλα απίστευτος ο τύπος!(πάντα για το τελευταίο βίντεο)
NEFTIS Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Εκανα τεραστια προσπαθεια να το μαθω και να ασχοληθω σοβαρα με τον εξομοιωτη. Αλλα με κουρασε αφανταστα η ελειψη υποστηριξης και το γεγονος οτι επρεπε να προμηθευτω / Φτιαξω ΙR tracker που δουλευει μονο σε σκοταδι κι οχι παντα τοσο καλα. Για την ελειψη υποστηριξης θα δωσω ενα παραδειγμα... Οταν ρωτησα πως στον σατανα ξεκιναω την μεγαλη τουρμπινα, αφου βαλω μπρος την μικρη, επρεπε να κουνησω ενα λεβιεδακι. Πραγμα αδυνατο. Περασαν 2 βδομαδες να παρω απαντηση. Λες και ρωτησα κατι εξωπραγματικο. Παραιτηθηκα και δεν ξαναγυριζω πισω. Μεταπηδησα στο Cliffs of Dover.
Tsino Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Πω πω τι μου θυμισες τωρα... ήμουνα στην ιστορική μοίρα Freebirds για όποιον γνωρίζει... Ατελείωτα σεμινάρια, εκπαιδεύσεις αερομαχίες και βομβαρδισμοί.... δες το sig μου ...
george kesoglu Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Πολυ καλός εξομειωτης Αλλά κανείς δεν ασχολείται πλέον Θέλει πολύ διάβασμα και σοβαρότητα Δεν είναι ένα απλό παιχνίδι Sent from my iPhone using Insomnia
tasgial Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) BMS 4 35 Trailer YouTube 4K - YouTube FALCON BMS 4.35 NEW FOR 2021 UPDATE CHANGE LOG SEE IT HERE - YouTube Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2021 από tasgial 1
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Μετά το υπέρτατο Falcon 4.0 το BMS έβαλε γυαλιά στην λέξη εξομοίωση και έρχεται μετά η DCS και διαφημίζει εξομοίωση με 9000 bugs και κανένα ρεαλισμό 😂.
dalfas Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Ασχολούμε με το BMS απο την εποχή που ηταν ακόμα falcon 4. Αυτο που εχω να πω ειναι οτι ειναι οτι πιο κοντα σε πραγματικο αεροσκαφος (σε θεματα avionics, τακτικες, οπλικά συστημα, δεν ξέρω πτητικά πως ειναι το πραγματικο F16 ).Για καποιον που θελει πραγματική εξομοίωση ειναι μονόδρομος. Εχω και το DCS και το αντιστοιχο πακετο με το F16 (οπως και πολλα αλλα αεροσκαφη) εκτος των γραφικων που ειναι καλυτερα (οχι οτι το bms εχει ασχημα γραφικα αντιθέτως για την μηχανη γραφικω που εχει που στηρίζεται στο falcon 4 εχει παρα πολυ καλα γραφικα ) σε θεμα ρεαλισμου και εξομειωσης εχει πολυ δρομο ακομα μεχρι να γινει σαν το BMS (για το f16 παντα μιλαω). Το κακο (καλο θα ελεγα εγω) με το BMS ειναι οτι θελει χρονο και διαβασμα διοτι δεν ειναι παιχνιδια αλλα ενας εξομοιωτής πολυ κοντα σε πραγματικούς εξομειωτες πολεμικών μοιρών και αμα κανει καποιος και πραγματικο cockpit με track ir ή προτζεκτορα εφτασε το 100% του προγραμματος (μετα μενει να μπεις σε μραγματικο αεροσκαφος F16). Πραγματικα εξομειωνει το 95% του αεροσκαφους σε πολλα θεματα, και το κυριοτερο ολων ειναι δωρεαν δεν χρειαζεται να δωσεις μια περιουσια για να παρεις καποια αεροσκαφη που ακομα ειναι τα περισοτερα σε BETA απλα αγοραζεις το falcon 4 me 2-3 ευρο και αυτο ηταν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα