mgs4 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα. Έχω ένα σταθερό AMD το οποίο αγόρασα πριν 4 χρόνια περίπου. Όταν το ανοίγω και ενώ ανεμιστήρια, σκληροί, τροφοδοτικά δουλεύουν η μητρική δεν κάνει αυτό το μπιπ που έκανε πριν, κοινώς δεν ξεκινάει... Η μητρική που σας λέω ότι δείχνει να χάλασε υποστηρίζει socket AM3 45nm . Βλέπω όμως ότι πλέον κυκλοφορούν socket AM3+. Αυτό θα υποστηρίζει τον επεξεργαστή (amd phenom ii x3 720 triple core 2.8 ghz black) που έχει πάνω; Καμια πρόταση μέχρι 50 ευρώ για μητρική που να είναι αξιόπιστη υπαρχει;; Α επίσης πως ξερω αν θα χωράει στο κουτί μου; Θα πρέπει να βρω μία full atx? micro? e-atx? Η τωρινή μητρική μου είναι αυτή http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3010#ov Σορρυ αλλα ειμαι και λιγο αρχαριος.
adtakhs Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Βγάλε το σύστημα από την πρίζα !! Βγάλε μια φορά τις μνήμες και ξαναφόρεσέ τες. Τό ίδιο και την κάρτα γραφικών ! Κάνε ένα CLEAR CMOS στην μητρική και δες αν ξεκινήσει ! Αν όχι , δοκίμασε με άλλη κάρτα γραφικών . Αν πάλι δεν ξεκινήσει, τότε άλλαξε μητρική με κάποια με AMD 970/SB950 chip ώστε να έχεις SATA III εισόδους μελλοντική τοποθέτηση SSD . Μητρική καλή και σχετικά φτηνή είναι η GIGABYTE GA970A DS3P , ακόμα καλύτερες οι GIGABYTE GA 970A UD3P και ASUS M5A97 R2.0 Όλες είναι ακριβότερες, αλλά θα σου έλεγα να μην κοιτάξεις κάτι κατώτερο. 1
mgs4 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Λοιπόν φίλε με έσωσες. Έκανα τα παραπάνω δλδ αφαίρεσα τις ram μετά την κάρτα γραφικών, είδα και ένα βιντεάκι στο yt και έκανα clear cmos και ο υπολογιστής ξεκίνησε κανονικά! Thanks! Άκυρο αλλά τώρα παρατηρώ το εξής: Στην οθόνη πάνω δεξιά έχει μια μόνιμη κιτρινίλα η οποία κατά 99 % πρέπει να προέρχεται από την ίδια την οθόνη γιατί δοκιμάστηκε και σε άλλο pc. Επίσης η ευκρίνεια γενικά όταν διαβάζεις κάτι δεν είναι και πολύ καλή... Ελπίζω τουλάχιστον να αντέξει κάνα χρόνο ακόμα... Για μητρική νόμιζα ότι πάμε, σε οθόνη καταλήξαμε 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα