Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω ένα σταθερό AMD το οποίο αγόρασα πριν 4 χρόνια περίπου.

Όταν το ανοίγω και ενώ ανεμιστήρια, σκληροί, τροφοδοτικά δουλεύουν η μητρική δεν κάνει αυτό το μπιπ που έκανε πριν, κοινώς δεν ξεκινάει...

Η μητρική που σας λέω ότι δείχνει να χάλασε υποστηρίζει socket AM3 45nm . Βλέπω όμως ότι πλέον κυκλοφορούν socket AM3+. Αυτό θα υποστηρίζει τον επεξεργαστή (amd phenom ii x3 720 triple core 2.8 ghz black) που έχει πάνω;

Καμια πρόταση μέχρι 50 ευρώ για μητρική που να είναι αξιόπιστη υπαρχει;;

Α επίσης πως ξερω αν θα χωράει στο κουτί μου; Θα πρέπει να βρω μία full atx? micro? e-atx? Η τωρινή μητρική μου είναι αυτή http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3010#ov

Σορρυ αλλα ειμαι και λιγο αρχαριος.

Δημοσ.

Βγάλε το σύστημα από την πρίζα !!

Βγάλε μια φορά τις μνήμες και ξαναφόρεσέ τες.

Τό ίδιο και την κάρτα γραφικών !

Κάνε ένα CLEAR CMOS στην μητρική και δες αν ξεκινήσει !

Αν όχι , δοκίμασε με άλλη κάρτα γραφικών .

Αν πάλι δεν ξεκινήσει, τότε άλλαξε μητρική με κάποια με AMD 970/SB950 chip ώστε να έχεις SATA III  εισόδους μελλοντική τοποθέτηση SSD .

Μητρική καλή και σχετικά φτηνή είναι η GIGABYTE GA970A DS3P , ακόμα καλύτερες οι GIGABYTE GA 970A UD3P και ASUS M5A97 R2.0

Όλες είναι ακριβότερες, αλλά θα σου έλεγα να μην κοιτάξεις κάτι κατώτερο.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν φίλε με έσωσες. Έκανα τα παραπάνω δλδ αφαίρεσα τις ram μετά την κάρτα γραφικών, είδα και ένα βιντεάκι στο yt και έκανα clear cmos και ο υπολογιστής ξεκίνησε κανονικά! Thanks!

Άκυρο αλλά τώρα παρατηρώ το εξής: Στην οθόνη πάνω δεξιά έχει μια μόνιμη κιτρινίλα η οποία κατά 99 % πρέπει να προέρχεται από την ίδια την οθόνη γιατί δοκιμάστηκε και σε άλλο pc.

Επίσης η ευκρίνεια γενικά όταν διαβάζεις κάτι δεν είναι  και πολύ καλή... Ελπίζω τουλάχιστον να αντέξει κάνα χρόνο ακόμα... Για μητρική νόμιζα ότι πάμε, σε οθόνη καταλήξαμε :-D

• Like 2

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...