billyaris Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να κάνω μια χαζή ερώτηση.. πάντα είχα απορία γιατί στην ελλάδα το upload speed μας έχει τόσο μεγάλη διαφορά σε σχέση με το download speed? Πχ η σύνδεσή μου πιάνει 12Mbps down και ούτε κάν 1Mbps (0,70) upload.. Σε όσες άλλες χώρες έχω δεί πολλές φορές το upload είναι και μεγαλύτερο! Για δώστε τα φώτα σας.
infin1tyGR Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Γιατί οι πάροχοί μας θεωρούν ότι θέλουμε τις συνδέσεις μόνο για να βλέπουμε βίντεο στο YouTube και να κατεβάζουμε καμιά ταινία πού και πού.
billyaris Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Γιατί οι πάροχοί μας θεωρούν ότι θέλουμε τις συνδέσεις μόνο για να βλέπουμε βίντεο στο YouTube και να κατεβάζουμε καμιά ταινία πού και πού. Ααα τέλεια.. δηλαδή να θέλουμε να ανεβάσουμε ένα βιντεάκι αλλα τίποτα ..εκεί να πήξουμε
giannisXXX Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Επειδή παλιά όταν είχαν βγει οι τεχνολογίες αυτές θεωρούσαν πάρα πολύ σημαντικό να υπαρχή μεγαλύτερη ταχύτητα στο download παρά στο upload ακόμα και τώρα όπου το VDSL2 είναι (περίπου) συμμετρική
peeperman Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να κάνω μια χαζή ερώτηση.. πάντα είχα απορία γιατί στην ελλάδα το upload speed μας έχει τόσο μεγάλη διαφορά σε σχέση με το download speed? Πχ η σύνδεσή μου πιάνει 12Mbps down και ούτε κάν 1Mbps (0,70) upload.. Σε όσες άλλες χώρες έχω δεί πολλές φορές το upload είναι και μεγαλύτερο! Για δώστε τα φώτα σας. Δεν είναι μόνο στην Ελλάδα, είναι παντού όπου υπάρχει τεχνολογία ADSL2+ Οταν λές άλλες χώρες, ποιές εννοείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα