Greek_Tornado Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Πρώτον δεν πρόκειται για "παιχνίδι" αλλά ένα κανονικότατο προσομοιωτή. Καμία σχέση με όσα οι "κονσολάδες" νομίζουν για προσομοιωτές δηλαδή τα Gran Turismo, Forza κλπ. Θέλει τιμόνι για να το οδηγήσεις αν και απ'ότι λένε θα έχει αρκετές βοήθειες για όσους επιμένουν σε joypad έστω κι αν το γεύονται έτσι στο 50% (στην κυριολεξία). Καλά κάνανε και το καθυστερήσανε γιατί θέλει ακόμη αρκετή δουλειά το multiplayer ενώ και στα Physics οι βελτιώσεις έρχονται συνεχώς. Αυτό και το Assetto Corsa έχουν ξεφύγει σε ρεαλισμό και όσοι ασχολούμαστε με το άθλημα δε θα μπορούσαμε να είμαστε σε καλύτερη εποχή αυτή τη στιγμή, μετά από περίοδο μακράς ξηρασίας και απουσίας εξελίξεων (με εξαίρεση μερικά σοβαρά mods για το rFactor 1). Υ.Γ. με όλη τη δουλειά που γίνεται σε physics και ήχους δε μπορώ να μη μαζεύω το σαγόνι από το πάτωμα με τα γραφικά του κάθε φορά. 4
ChrosZap Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Θυμαμαι τις καλες εποχες που επαιρνες το φιατακι σου το 2002 και του εκανες μοντιφες παντου και γινοσουν εξωφυλλο στο BURN OUT και μετα ορμαγες στα λιμανακια και επεφτες απο τον γκρεμο γιατι επαιρνες την στροφη με 5η ταχυτητα και 20" ζαντες πισωκουνα! Καλες εποχες! Αληθινη οδηγηση
stratigos24 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Kαλα, σε ενα στατους εχθες, ποιος ειπε οτι το βρηκε στο Θειο και επαιζε κιολας?!?
RedPanda Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Ως τοτε θα εχω παρει πραγματικο αμαξι. Ως τότε θα έχει κυκλοφορήσει ολόκληρο το DriveClub. 2
aliakas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 λοιπόν ξεκινάτε οικονομίες από τώρα για Μάρτιο και κάντε στον εαυτός σας δώρο μια τιμονιερα για να απολαύσετε το game σχόλια τύπου δεν στρίβει δεν κάνει δεν ράνει είναι offtopic σε sim game που παίζεις με joypad (LOL) 1
nzeppos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Πρώτον δεν πρόκειται για "παιχνίδι" αλλά ένα κανονικότατο προσομοιωτή. Καμία σχέση με όσα οι "κονσολάδες" νομίζουν για προσομοιωτές δηλαδή τα Gran Turismo, Forza κλπ. Θέλει τιμόνι για να το οδηγήσεις αν και απ'ότι λένε θα έχει αρκετές βοήθειες για όσους επιμένουν σε joypad έστω κι αν το γεύονται έτσι στο 50% (στην κυριολεξία). Καλά κάνανε και το καθυστερήσανε γιατί θέλει ακόμη αρκετή δουλειά το multiplayer ενώ και στα Physics οι βελτιώσεις έρχονται συνεχώς. Αυτό και το Assetto Corsa έχουν ξεφύγει σε ρεαλισμό και όσοι ασχολούμαστε με το άθλημα δε θα μπορούσαμε να είμαστε σε καλύτερη εποχή αυτή τη στιγμή, μετά από περίοδο μακράς ξηρασίας και απουσίας εξελίξεων (με εξαίρεση μερικά σοβαρά mods για το rFactor 1). Υ.Γ. με όλη τη δουλειά που γίνεται σε physics και ήχους δε μπορώ να μη μαζεύω το σαγόνι από το πάτωμα με τα γραφικά του κάθε φορά. Πες τα γιατί δεν αντέχω 15 χρόνια τώρα να ακούω πως τα Forza/GT είναι simulators. Γελάει ο κόσμος. Στο ένα παραδοσιακά όλα τα αμάξια/μονοθέσια έχουν υποστροφή, στο άλλο στρίβουν πάντα λες και είναι σε ράγες, ενώ το damage model είναι ανύπαρκτο κλπ. Παίζω FM5 και GT5 με όλες τις βοήθειες απενεργοποιημένες και πάλι μου φαίνεται ότι το αμάξι πηγαίνει μόνο του. Πού είναι το GT Legends, το GTR2, το ανυπέρβλητο εν έτει 2006 Live for Speed με το GVR team που μόλις είχε ξεκινήσει, τα rFactor κλπ που χωρίς καλή τιμονιέρα δεν υπήρχε καν λόγος να ασχοληθείς σοβαρά μαζί τους (άσχετα που πάντα θα υπάρχουν ορισμένοι να κάνουν χρόνο με keyboard+mouse); Πλησιάζει η άγια ώρα να ξαναβγάλω την G25 από το υπόγειο... 2
h34a Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 "...να υπάρχει ο κίνδυνος το παιχνίδι να μη λάβει την έκθεση που του αξίζει..." εμένα πάντως από μερικά βίντεο που έχω δει μάλλον αδιάφορο μου φαίνεται, μπορώ να διαβεβαιώσω όσους κατόχους κονσόλας (ή και pc) ανησυχούν, ότι το παιχνίδι παίζεται πολύ άνετα με gamepad, όπως είδα στα βίντεο, αυτό σημαίνει ή πως δεν είναι τόσο sim όσο σκίζουν τα ιμάτιά τους μερικοί ή ότι έχει πολλές ρυθμίσεις που το μετατρέπουν σε επίπεδο GT και Forza αν θέλει ο χρήστης. "...με τη βελτιστοποίηση του παιχνιδιού, τόσο στο τομέα της αισθητικής και των γραφικών..." καλό θα είναι να κάνουν τα γραφικά καλύτερα, γιατί έτσι όπως είναι προσωπικά δε μου αρέσουν, δε φαίνονται πολύ ρεαλιστικά για sim racing (όπως σκίζουν τα ιμάτιά τους μερικοί). Τώρα, αν αυτό θα είναι το πρώτο sim racing game στην ιστορία των κονσολών, ας το δω πρώτα, γιατί μέχρι τώρα είιναι αδύνατο να πιστέψω πως θα οι κονσολάδες θα συρρέουν κατά χιλιάδες να αγοράσουν και να παίξουν τέτοιου είδους παιχνίδι.
nzeppos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μάλλον είναι πιο πιθανό οι κονσολάδες να τρέξουν να αγοράσουν το Forza Horizon 2.
vagggos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Λογω του οτι το εχω το παιχνιδι, μιας και το ειχα αγορασει οταν ηταν διαθεσιμο στη alpha εκδοση του, μπορω να πω οτι μαλον απογοητευση θα ειναι για αυτους που νομιζουν οτι θα αγορασουν ενα πραγματικο sim. Φαινεται οτι το marketing τους εχει αποδωσει με το παραπανω και εχουν ξεγελασει πολυ κοσμο. Αυτοι που εχουν τιμονιερα και εχουν παιξει παιχνιδια οπως rFactor 2, Assetto Corsa και τα αναλογα ξερουν ακριβως πως ειναι ενα σωστο simulator.
panos2171 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Πες τα γιατί δεν αντέχω 15 χρόνια τώρα να ακούω πως τα Forza/GT είναι simulators. Γελάει ο κόσμος. Στο ένα παραδοσιακά όλα τα αμάξια/μονοθέσια έχουν υποστροφή, στο άλλο στρίβουν πάντα λες και είναι σε ράγες, ενώ το damage model είναι ανύπαρκτο κλπ. Παίζω FM5 και GT5 με όλες τις βοήθειες απενεργοποιημένες και πάλι μου φαίνεται ότι το αμάξι πηγαίνει μόνο του. Πού είναι το GT Legends, το GTR2, το ανυπέρβλητο εν έτει 2006 Live for Speed με το GVR team που μόλις είχε ξεκινήσει, τα rFactor κλπ που χωρίς καλή τιμονιέρα δεν υπήρχε καν λόγος να ασχοληθείς σοβαρά μαζί τους (άσχετα που πάντα θα υπάρχουν ορισμένοι να κάνουν χρόνο με keyboard+mouse); Πλησιάζει η άγια ώρα να ξαναβγάλω την G25 από το υπόγειο... Tα Forza/GT όπως έχω ξαναπεί είναι semi simulators, δεν έχουν δηλαδή την τελείως arcade οδήγηση ωστόσο υστερούν στα physics σε σχέση με τα πραγματικά, rfactor, netkar, AC. Σαφώς βέβαια και καλά κάνουν να τα παρουσιάζουν ως simulators, εδώ θυμάμαι τα nfs shift να τα χαρακτηρίζουν έτσι. Για το project cars κρατάω μικρό καλάθι, δεν πιστεύω να κουνήσει το AC από τη θέση του στο θέμα physics. Tα γραφικά του βέβαια είναι αλλού. Όσο για το LFS και τη GVR κι εγώ μια νοσταλγία την έχω. Πρωταθλήματα, ραντεβού σε πίστες, ανεπίσημες δοκιμές για να βρούμε setups για τα πρωταθλήματα...καλά ήταν... 1
h34a Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Πάντως το 2014 , θα γραφτεί στην ιστορία σαν η χρονιά με τις περισσότερες καθυστερήσεις video games! Για μένα πάντως θα είναι ένα από τα χειρότερα και πιο βαρετά χρόνια στις κυκλοφορίες βιντεοπαιχνιδιών, πολλή σαβούρα για τα γούστα μου.
h34a Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Λογω του οτι το εχω το παιχνιδι, μιας και το ειχα αγορασει οταν ηταν διαθεσιμο στη alpha εκδοση του, μπορω να πω οτι μαλον απογοητευση θα ειναι για αυτους που νομιζουν οτι θα αγορασουν ενα πραγματικο sim. Φαινεται οτι το marketing τους εχει αποδωσει με το παραπανω και εχουν ξεγελασει πολυ κοσμο. Αυτοι που εχουν τιμονιερα και εχουν παιξει παιχνιδια οπως rFactor 2, Assetto Corsa και τα αναλογα ξερουν ακριβως πως ειναι ενα σωστο simulator. Είσαι ο πρώτος (και ο μόνος) που έχω δει να γράφει κάτι για το pCARS χωρίς ωραιοποιήσεις και σάλτσες. Πργματικά, υπάρχει ατελείωτο promotion με τα όλα του από κάθε πιθανή και απίθανη κατεύθυνση. Έχω γράψει 20-30 σχόλια για αυτό το παιχνίδι σε διάφορα βίντεο στο Youtube με απορίες, αμφιβολίες και ερωτήσεις για το πόσο sim είναι και για το τρόπο με τον οποίο μερικοί κάνουν επίσημες ή ανεπίσημες κριτικές στο παιχνίδι, όλα αυτά βέβαια με τα κατάλληλα επιχειρήματα και συγκρατημένο, ευγενικό τρόπο. Οι περισσότεροι απλά αερολογούσαν με τελείως ασαφή τρόπο ή μασούσαν τα λόγια τους αν τους πίεζα για λίγο περισσότερες λεπτομέρειες ή δεν έκαναν καν το κόπο να μου απαντήσουν. Σε 4-5 περιπτώσεις απλά διέγραψαν τα σχόλιά μου, όταν έκριναν ότι μπορεί να είναι περισσότερο αποκαλυπτικά από ότι έπρεπε.
qsis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Καλύτερα να αργήσει κι να βγει κομπλέ παρά αύριο κι να έχει φτιαχτεί το 70% κι μετά να μας ταράζουν στα update.Σαν το watch dogs ένα πράγμα
Greek_Tornado Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Αυτό έγραψα κι εγώ ότι στα physics έχει πολλή δουλειά ακόμα να γίνει. Assetto Corsa στα physics δεν είναι σε καμία περίπτωση. Αλλά κινούνται στη σωστή κατεύθυνση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα