sdevil Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα παρέα άνοιξα το λαπτοπ για καθάρισμα και αφού του έκανα και ενα φορμάτ παρατήρησα οτι πλέον τα πλήκτρα : - yuihjknm, - δεν δουλεύουν ! το λάπτοπ είναι το : hp g62b90ev. Μέχρι στιγμής έχω : βγάλει την μπαταρία και πατησα για ενα λεπτό το power button, έχοντας βγάλει ολες τις μπαταρίες επίσης,update BIOS, ξανά recovery, καθαρισμός υποδοχής καλωδιοταινίας του keyboard και τιποτα! Η καλωδιοταινία δεν φένεται πουθενά να έχει πρόβλημα! Το screen keyboard δουλεύει κανονικά όπως επίσης και ενα usb keyboard. Τί έπαθε ξαφνικά; Υπάρχει κάποια άλλη λύση; :wacko:
Euclides Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Πρέπει ν' αλλάξεις πληκτρολόγιο. http://www.ebay.com/itm/HP-G62-B90EV-Black-US-Replacement-Laptop-Keyboard-/111458414120?pt=UK_Computing_Laptop_Keyboards&hash=item19f3706e28
sdevil Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Φίλε μου ρώτησα αν υπάρχει λύση... βρίσκω και με Site: 13 ευρώ
SPANK Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δεν μπορείς να κάνεις κατι αλλο απο αυτα που έχεις κανει ήδη όπως καθαρισμός κτλπ πρέπει να πας και σε καινούργιο keyboard όπως είπε και ο Euclides
xp-user Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μια απο τα ιδια παρουσιαζε και το δικο μου μετα απο καθαρισμα και φυσημα με αερα.Το πεταξα στην ανακυκλωση και δεν καθησα να ασχοληθω.Ειναι τοσο φθηνα που δεν αξιζει το κοπο.
chrisangel4343 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δοκιμαζεις άλλο πληκτρολόγιο κ αν σου κάνει τα ίδια θα έχει αρπάξει το ολοκληρωμένο πάνω στην μητρική που ειναι υπεύθυνο για την λειτουργία του πληκτρολογίου. Δεν ειναι κάτι σοβαρο Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα