Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω ενα θεματακι με το pc μου.Εχω windows 7 και δεν μπορω να βρω στην αναζητηση καπια προγραμματα οπως το word και η ζωγραφικη,ενω για παραδειγμα οταν εχω στο στικακι καπιο εγγραφο word μου το εμφανιζει κανονικα οπως και αν κανω επεξεργασια σε καπια εικονα μου ανοιγει την ζωγραφικη...Τι μπορω να κανω ωστε να βρισκω κανονικα τα προγραμμματα??

Δημοσ.

Η ζωγραφικη είναι ένα από τα βοηθήματα των Windows αλλα είναι παιδαριωδες πρόγραμμα

Για το Word που λες πρεπει να εχεις εγκαταστησει εσυ το πρόγραμμα Microsoft Office και δεν είναι δωρεαν ουτε συμπεριλαμβάνεται στα Windows από την αρχη

Απλα για να βλέπεις αρχεια του Office αλλα χωρις δυνατοτητα να φτιαξεις εσυ ένα δωρεαν από

http://www.microsoft.com/el-gr/download/details.aspx?id=4

Δημοσ.

Το word δεν είναι εφαρμογή των windows αλλά του Office. Εκτός αν εννοείς το WordPad.

To Paint είναι εφαρμογή των windows και θα το βρεις στα Accessories

Δημοσ.

Παιδια τα εχω εγκαταστησει ολα τα office αλλα δεν βρισκω το word και την ζωγραφικη την χρειαζομαι για screenshot

Το word δεν είναι εφαρμογή των windows αλλά του Office. Εκτός αν εννοείς το WordPad.

To Paint είναι εφαρμογή των windows και θα το βρεις στα Accessories

Και στο wordpad αν κανω αποθηκευσει μετα στην επιφανεια εργασιας μου το εμφανιζει σε word

Δημοσ.

Παιδια τα εχω εγκαταστησει ολα τα office αλλα δεν βρισκω το word και την ζωγραφικη την χρειαζομαι για screenshot

Και στο wordpad αν κανω αποθηκευσει μετα στην επιφανεια εργασιας μου το εμφανιζει σε Word

Για screenshot ψαξε το Snagit .Κορυφαιο .

Δημοσ.

Για screenshot ψαξε το Snagit .Κορυφαιο .

Έχω το Snagit αλλά νομίζω ότι το Snipping Tool των Windows είναι πολύ βολικό και εύκολο στη χρήση του.

Δημοσ.

Στο 1ο μήνυμα είπε ότι μπορεί να δει τα έγγραφα από στικάκι, οπότε το έχει το word. Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά τι εννοεί ο φίλος.

• Like 1
Δημοσ.

Στο 1ο μήνυμα είπε ότι μπορεί να δει τα έγγραφα από στικάκι, οπότε το έχει το word. Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά τι εννοεί ο φίλος.

Μπορει....Ισως όμως τα βλεπει απλα με το Office viewer

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...