nickvts13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα εχω ενα θεματακι με το pc μου.Εχω windows 7 και δεν μπορω να βρω στην αναζητηση καπια προγραμματα οπως το word και η ζωγραφικη,ενω για παραδειγμα οταν εχω στο στικακι καπιο εγγραφο word μου το εμφανιζει κανονικα οπως και αν κανω επεξεργασια σε καπια εικονα μου ανοιγει την ζωγραφικη...Τι μπορω να κανω ωστε να βρισκω κανονικα τα προγραμμματα??
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Η ζωγραφικη είναι ένα από τα βοηθήματα των Windows αλλα είναι παιδαριωδες πρόγραμμα Για το Word που λες πρεπει να εχεις εγκαταστησει εσυ το πρόγραμμα Microsoft Office και δεν είναι δωρεαν ουτε συμπεριλαμβάνεται στα Windows από την αρχη Απλα για να βλέπεις αρχεια του Office αλλα χωρις δυνατοτητα να φτιαξεις εσυ ένα δωρεαν από http://www.microsoft.com/el-gr/download/details.aspx?id=4
makfil Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Το word δεν είναι εφαρμογή των windows αλλά του Office. Εκτός αν εννοείς το WordPad. To Paint είναι εφαρμογή των windows και θα το βρεις στα Accessories
Euclides Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Η ζωγραφική είναι στο C:\Windows\system32\mspaint.exe To Word πως θα το δεις αν δεν το έχεις εγκαταστήσει?
nickvts13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Παιδια τα εχω εγκαταστησει ολα τα office αλλα δεν βρισκω το word και την ζωγραφικη την χρειαζομαι για screenshot Το word δεν είναι εφαρμογή των windows αλλά του Office. Εκτός αν εννοείς το WordPad. To Paint είναι εφαρμογή των windows και θα το βρεις στα Accessories Και στο wordpad αν κανω αποθηκευσει μετα στην επιφανεια εργασιας μου το εμφανιζει σε word
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Παιδια τα εχω εγκαταστησει ολα τα office αλλα δεν βρισκω το word και την ζωγραφικη την χρειαζομαι για screenshot Και στο wordpad αν κανω αποθηκευσει μετα στην επιφανεια εργασιας μου το εμφανιζει σε Word Για screenshot ψαξε το Snagit .Κορυφαιο .
makfil Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Για screenshot ψαξε το Snagit .Κορυφαιο . Έχω το Snagit αλλά νομίζω ότι το Snipping Tool των Windows είναι πολύ βολικό και εύκολο στη χρήση του.
micos000 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Στην Έναρξη->Όλα τα προγράμματα->Microsoft Office δεν υπάρχει το word;
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μαλλον εχει κανει επιλεκτικη εγκατασταση του Office και δεν εχει βαλει το Word .
micos000 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Στο 1ο μήνυμα είπε ότι μπορεί να δει τα έγγραφα από στικάκι, οπότε το έχει το word. Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά τι εννοεί ο φίλος. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Στο 1ο μήνυμα είπε ότι μπορεί να δει τα έγγραφα από στικάκι, οπότε το έχει το word. Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά τι εννοεί ο φίλος. Μπορει....Ισως όμως τα βλεπει απλα με το Office viewer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα