Moderators Malthador Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Καλημέρα. Ότι λέει ο τίτλος βασικά. Εχω ένα αρχείο excel. Θέλω να το εκτυπώσω δύο φορές στην ίδια Α4 κόλλα, δηλαδή να πάρω το ίδιο έγγραφο σε μισή και μισή Α4 (άρα να έχω δύο ίδια Α5 έγγραφα, στην ίδια Α4 κόλλα). Όσο έχω παίξει με τις ρυθμίσεις του Excel 2010, δεν μπόρεσα να το καταφέρω. Το μόνο που καταφέρνω είναι να εκτυπώσω δύο μισές κόλλες Α4, με αποτέλεσμα οι μισές κενές κόλλες να καταλήγουν στα σκουπίδια. Καμιά ιδέα κανείς;
NikosKallithea Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Το excel εχει μια επιλογη που λεει περιοχη εκτυπωσης, εκει οριζεις τι θελεις να πηγαινει στον πριντερ.
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Ναι, και τι μ' αυτό; Πώς λύνει το πρόβλημά μου; Ωραία ορίζω περιοχή εκτύπωσης, τη σιάχνω να χωράει και σε μία κόλλα Α5. Από εκεί και πέρα πως θα εκτυπώσω αυτή την περιοχή εκτύπωσης δύο φορές στην ίδια Α4;
jim_p Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Αν κανεις αντιγραφη την ιδια σελιδα μια ακομα φορα, ωστε να εχεις ενα εγγραφο με 2 σελιδες, δεν μπορεις μετα να τις τυπωσεις και τις 2 στο ιδιο Α4, διπλα διπλα?
parsifal Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μην παιδεύεσαι με τις ρυθμίσεις του Excel, μπορεί και να μην επιτρέπει καν κάτι τέτοιο. Κάνε export σε PDF με κανονικό page size A4, άνοιξέ το σε έναν "κολπατζή" PDF viewer (π.χ. PDFXChange Viewer αλλά και στον Adobe Reader μπορείς IIRC) και τύπωσε από αυτόν όπως το θέλεις. Hint: στο πεδίο που εισάγεις επιλεκτικά ποιες σελίδες του PDF θέλεις να τυπωθούν, βάζεις "1,1" και επιλέγεις εκτύπωση πολλαπλών σελίδων του αρχείου σε μια φυσική σελίδα...
micos000 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Το έγγραφο είναι σε Portrait ή σε Landscape διάταξη; Κι εγώ θα πρότεινα αυτό που λέει ο jim_p. Κάνε ένα αντίγραφο δίπλα ή κάτω και τύπωσε με προσαρμογή στη σελίδα. Άλλος τρόπος είναι να τυπώσεις σε άλλη διάταξη. Δηλαδή αν είναι landscape τύπωσε portrait Α4 και επέλεξε να τυπώσεις στο αριστερό μέρος. Ξαναβάλε το χαρτί και ξανατύπωσε στο δεξί μέρος. Αν είναι το έγγραφο portrait φυσικά θα κάνεις το αντίστροφο και θα τυπώσεις μια στο πάνω και μια στο κάτω μέρος της σελίδας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα