Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, τότε που οι DDR3 ήταν σε τιμή χώμα, είχα τσιμπήσει από το Amazon.co.uk δύο (2) κιτάκια των 8GB, δηλαδή συνολικά 4*4GB.

Το ένα dimm από τα τέσσερα έχει χτυπήσει, τσεκαρισμένο με memtest. Τα υπόλοιπα τρία φαίνονται εντάξει.

Το ερώτημα είναι, πού να απευθυνθώ για πιο γρήγορη εξυπηρέτηση και πιθανόν να γλυτώσω μεταφορικά, αν είναι εφικτό;

Κάποιος που έχει πέσει στην ίδια περίπτωση;

Δημοσ.

Θα έλεγα αρχικά να μιλήσεις με το amazon που πήρες τις μνήμες να δεις τι θα σου πούν και μετά βλέπεις αν απευθυνθείς στην corsair

Δημοσ.

Αρχικά ακολούθησα τη διαδικασία για επιστροφές, και λένε ότι πρέπει να επικοινωνήσω με την κατασκευάστρια εταιρεία, αφού έχουν περάσει >30 μέρες από την αγορά.

Τους έστειλα mail, και περιμένω απάντηση.

Δημοσ.

Μου απάντησαν λέγοντας πως όλα τα ηλεκτρονικά που αγοράζονται από το Amazon έχουν ένα έτος εγγύησης και ότι θα πρέπει ν' απευθυνθώ στην Corsair, αφού έχουν περάσει 3 χρόνια από τότε που τις πήρα.

Έτσι, έκανα ένα RMA request στην Corsair και περιμένω.

Δημοσ.

Λεπόν, όλα ΟΚ με το RMA, μια άλλη ερώτηση τώρα για όποιον γνωρίζει.

Με ποια εταιρεία courier να τους στείλω το kitάκι για να φτάσει πιο γρήγορα (Ολλανδία), αλλά και χωρίς να πληρώσω τα μαλλιοκέφαλά μου;

Δημοσ.

Με μια αναζήτηση στο forum, είδα ότι ενδέχεται να μπορώ να γλυτώσω το 25άρι+ που είδα στον τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ, αν το στείλω σε έναν απλό φάκελο με φούσκα, περνώντας το σαν απλό δέμα, το οποίο φαντάζομαι ότι δε θα πάει πάνω από 10€.

Θα ρωτήσω και αλλού όμως SPANK.

Heat, ζήτησαν το invoice και τους έστειλα photo από εκείνο του Amazon. Μέσα σε λίγα λεπτά είχε γίνει approval του RMA.

Επίσης, ζήτησαν να τους στείλω όλο το kit και όχι το ένα dimm, γιατί λέει αυτό απλά θα καθυστερήσει τη διαδικασία.

• Like 1
Δημοσ.

Στειλ' το με ΕΛΤΑ οπως ειπες αλλα οπωσδηποτε συστημενο.Η διαφορα ειναι πολυ μικρη και θα μπορεις να εχεις και ενα αποδεικτικο οτι το εστειλες...

Δημοσ.

Έχεις δίκιο, έπρεπε να το διευκρινήσω.

Απ' ό,τι κατάλαβα, αν θέλω να γλυτώσω χρήματα, μπορώ/πρέπει να το στείλω συστημένο σε φάκελο με φούσκα και να περάσει σαν γράμμα, αντί για δέμα. Κάπως έτσι.

Ότι πρέπει να πάει συστημένο, είναι δεδομένο, το προτείνει και η Cοrsair εξάλλου.

Δημοσ.

Αφού πρόκειται για μνήμες και χωράνε στο φάκελο εχει καλώς απλά δεν θα πάνε πολύ γρήγορα σε σχέση με courier αν δεν βιάζεσαι βέβαια δεν υπάρχει πρόβλημα , εδώ το θέμα μας ειναι βέβαια να σου αλλάξουν τις μνήμες για να λυθεί το πρόβλημα σου οποτε λίγο η πολύ να κάλει το πρόβλημα ειναι να λυθεί

Δημοσ.

Αν θες δες εδω http://www.insomnia.gr/topic/539770-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%B7-%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CF%81%CE%B1%CE%BC-%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%85%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B5/page-2?do=findComment&comment=53563783στο δικο μου ποστ. Με 8 ευρω τις εστειλα σε κουτακι κανονικο με φουσκες μεσα.

Σε 5 μερες εφτασαν στην Ολλανδια..

Δημοσ.

Θεσσαλονικη εχει μονο 1 ΕΛΤΑ καταστημα που δουλευει και σημερα απο οτι εχω ακουσει. Αυτο που ειναι στην αριστοτελους. Απο που εισαι ομως? Μπορεις να παρεις στην εξυπηρετηση πελατων και να ρωτησεις για σιγουρια 2103353100

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...