Dinosfan Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα εχοντας ελαχιστη γνωση ψαχνομαι στην αγορα για ψυγεια ειμαι αναμεσα στις 3 εταιρειες θελω να μ απαντησετε στις εξης ερωτησεις..... 1:να επιλεξω αφοβα μια απο τις παρακατω 2:να προτιμησω μια συγκεκριμενη και γιατι 3:θα εχω προβλημα αμα βαλω ενα ψυγειο απο την EK και ενα απο την Phobya ΦΙΛΙΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Οτι και να επιλεξεις δεν θα εχεις θεμα ακομα και αν κανεις συνδιασμους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Όλες οι εταιρίες είναι αξιόπιστες (βάλε και την XSPC μέσα). Προσωπικά ξεχωρίζω την Alphacool απο τις άλλες, μόνο και μόνο επειδή έχει σειρά με 80mm ψυγεία. Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος,νομίζω οτι η είναι και η μόνη που εξοπλίζει τα ψυγεία της με screw guards,να μην τρυπήσεις το ψυγείο κατα λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα