simaras Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Εχω στα χερια μου το ψεφτηκο τιμολογιο με τα 68 ευρω. αν δεν το πιστεψουν θα κανω photoshop την σελιδα απο το paypal... Δεν υπαρχει περιπτωση να μην περασει!!! Ελληνας χωρις πατεντα δεν γινεται! Επειδη τους ρωτησα , αυτοι πανε σημφωνα με την τιμη του τιμολογειου.. αλλα ενταξει μην τ παρακανουμε... πχ για ενα Iphone να εχουμε τιμολογιο 20 , δεν γινετε. Εκτος και αν ο πωλητης στελνει το αντικημενο σε κομματια .. Αλλη πατεντα αυτη. Δε θα περασει.Στο τελωνειο δουλευω και σφυριξα στο συναδελφο τη μαιμουδια σου.Του εστειλα επισης μερικα λινκς με την πραγματικη τιμη του κινητου και τωρα θα σε σκισει.Την πατησες φιλε ας προσεχες. 2
aggelos drks Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δε θα περασει.Στο τελωνειο δουλευω και σφυριξα στο συναδελφο τη μαιμουδια σου.Του εστειλα επισης μερικα λινκς με την πραγματικη τιμη του κινητου και τωρα θα σε σκισει.Την πατησες φιλε ας προσεχες. Και μετα ξυπνησες.,,. σιγα μην ειναι κινητο αυτο που πηρα. παραδηγμα εφερα ξυπνα . Μεσα απο αυτο διχνεις οτι εισαι μεγαλος Ανθελληνας φιλε μου . ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ITEM . ειναι η μονη λυση σε πραγματα που δεν ειναι δημοφιλη στην αγορα και δεν ειναι πραγματα ΜΑΡΚΑΣ .
satsok16 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα φιλοι, μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει με την αγορα του κινητου? Εχω προσκληση για την αγορα του one αλλα δυστυχως στην ελλαδιτσα δεν στελνουν. Ενας φιλος ανεφερε οτι γινεται μεσω ups γερμανιας. Γνωριζει καποιος πως ακριβως γινεται αυτο? Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα