maddoctor Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Υπαρχει και τιποτα που να λειτουργει σωστα σαυτη τη χωρα αραγε? Αν δεν ερθει και αυριο λεω να παρω τηλ στο τελωνειο, κατι που ενας υπαλληλος απο ελτα κουριερ μου προτεινε αλλα απο την αλλη φοβαμαι μην τους κινησω υποψιες για περετερω ενασχολιση με το δεμα μου. Γνώμη μου είναι να περιμένεις. Εάν πάρεις τηλ. θα το ψάξουν το δέμα και μπορεί να πληρώσεις τελικά τελωνείο. 1
sakissmyass Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Γνώμη μου είναι να περιμένεις. Εάν πάρεις τηλ. θα το ψάξουν το δέμα και μπορεί να πληρώσεις τελικά τελωνείο. Και εγω με τον ιδιο ακριβως τροπο σκέφτομαι. Απλα μου ειπαν απο ελτα οτι μαξιμουμ 2 εβδομαδες μενει τελωνειο. Απο την αλλη μεσολαβησαν και η σημερινη αργια.
stussy4 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Παντως , το καλοκαιρι ειχα ψωνισει απο αλιεξπρες 'επωνυμη' τσαντα γυρω στα 50 ευρω, μου την εστειλαν με ems , εφτασε σε 6-7 μερες Ελλαδα, δυστυχως την κρατησαν 30 μερες στο τελωνειο και πληρωσα+40 ευρω. Πολυ φοβαμαι, επειδη στο καθυστερουν, θα σου ερθει ραβασακι για φορο. Λογικα, συμφωνα με αυτα που μου ειπαν, ψαχνουν στο ιντερνετ την τιμη του κινητου (βλ.επισημο site) και θα πλήρωσεις το φπα. Με καθε επιφυλαξη εισαι για 40 με 60 ευρω. Μακαρι να με διαψευσουν οι τυποι.
sakissmyass Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Ηρθε σημερα το κινητο στο ταχυδρομιο με διασαφηση 110 € δεν το πηρα κ ουτε μαλλον θα το παρω, αλλα ζητησα να δω το πακετο στο οποιο επανω η αναγραφομενη τιμη ηταν η πραγματικη (350€).Τι πρότεινετε να κανω?εχω ηδη στειλει μνμ στον πωλητη κ περιμενω απαντηση.
makfil Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Από την αρχή είπαμε ότι οι κινήσεις που έκανες ήταν λανθασμένες. Τι περιμένεις να σου απαντήσει ο πωλητής;
sakissmyass Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Από την αρχή είπαμε ότι οι κινήσεις που έκανες ήταν λανθασμένες. Τι περιμένεις να σου απαντήσει ο πωλητής; Τι προτεινεις/μπορω να κανω απο δω και περα?
makfil Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Εάν το θέλεις το κινητό, πληρώνεις και το παίρνεις.
sakissmyass Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Εάν το θέλεις το κινητό, πληρώνεις και το παίρνεις. Μου απαντησε τελικα ο πωλητης και λεει οτι σε περιπτωση επιστροφης πληρωνω τα μεταφορικα +25% της αξιας (90€) ως restocking fee οποτε αποφασισα να το παραλαβω. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2014 από sakissmyass
rodor Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 https://account.oneplus.net/invite/claim/GL5G-CPMP-YWAV-TT7V λήγει σήμερα
aggelos drks Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 καλησπερα παιδια ... ειμαι ενας απο αυτους τους ατυχους που πηρε ο τελωνεις 8.10 το πρωι να μου πει οτι το δεμα ειναι στα χερια του.. μου ειπε οτι δεν υπαρχει τιμολογιο στο δεμα και πρεπει να του στειλω με φαξ το τιμολογιο η την σελιδα του paypal στο οποιο φενεται η τιμη το προιοντος για να το φορολογισει αναλογα την τιμη του. Μετα απο πολυ σκεψη βρηκα την λυση. ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ PAYPAL (ΕΚΤΥΠΟΜΕΝΗ ENNOEITE) ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΞΩ ΛΙΓΑΚΙ. ΑΠΟ ΤΑ 180 ΕΥΡΩ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ 80 ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΠΙΟ ΛΙΓΟ ΦΟΡΟ, ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΒΙΣΩ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ "1" .ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ 10 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΑ ΣΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ. Ετσι μειωνω ομως τις πυθανοτητες να το πιστεψει. Η αλλη λυση ειναι να μου στειλει ο πολητης ενα mail με ενα ψεφτικο τιμολογιο και να του το στειλω... Μου ειπε επισης οτι πανω απο 25 ευρω πλεον φορολογουντε ολα 30% μαζι μετην μεταφορα . οποτε αν ειναι να περνουμε πραγματα απο χωρες εκτος Ε.Ε. να ερχονται χωρις τιμολογιο και αν το ελενξουν να εχουμε τις παραπανω λησεις.
papp0us Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου, ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ photoshoped αρχείο σε υπηρεσία τελωνείου. Για όνομα του θεού. Μίλα με τον πωλητή μήπως μπορείτε να κάνετε κάτι με το τιμολόγιο. 1
ougxar Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Ειδικα στο τελωνειο θεσσαλονικης βαρανε κανονικα.Παντα παιρνουμε με registered απλο ταχυδρομειο,να τσιγκουνευεστε τα πεταμενα λεφτα,οχι τις παραπανω μερες αναμονης
aggelos drks Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου, ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ photoshoped αρχείο σε υπηρεσία τελωνείου. Για όνομα του θεού. Μίλα με τον πωλητή μήπως μπορείτε να κάνετε κάτι με το τιμολόγιο. Εχω στα χερια μου το ψεφτηκο τιμολογιο με τα 68 ευρω. αν δεν το πιστεψουν θα κανω photoshop την σελιδα απο το paypal... Δεν υπαρχει περιπτωση να μην περασει!!! Ελληνας χωρις πατεντα δεν γινεται! Επειδη τους ρωτησα , αυτοι πανε σημφωνα με την τιμη του τιμολογειου.. αλλα ενταξει μην τ παρακανουμε... πχ για ενα Iphone να εχουμε τιμολογιο 20 , δεν γινετε. Εκτος και αν ο πωλητης στελνει το αντικημενο σε κομματια .. Αλλη πατεντα αυτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα