sakissmyass Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα, εδώ και 20 μέρες έχω παραγγείλει το oneplus one 64 gb απο Κίνα και μου έρχεται με ems μέσω singapore speedpost. Η αξία του κινητού είναι 350ε αλλά συμφωνησα με τον πωλητή να βάλει κάτω απο 100 ε πανω απο την συσκευασία. Σύμφωνα με το τρακινγκ των ΕΛΤΑ το κινητό βρίσκεται στην υεδ ή Θεσ/νίκης απο την πεμπτη το μεσημερι. Υπάρχει μεγάλη περιπτωση να πληρωσω τελωνειο? Απο την αλλη ποιες είναι οι γνωμες σας για το κινητο ? 1
makfil Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Η ems είναι courier και εξυπηρετείται στην Ελλάδα από τα ΕΛΤΑ. Αντίθετα. με SingPost και με χαμηλή τιμή, το δέμα θα περνούσε, κατά πάσα πιθανότητα, χωρίς περιπέτειες. Θα περιμένεις, λοιπόν, είτε να σου δείξει "Κλείσιμο από ΥΕΔ" (καλό σενάριο), είτε να σε καλέσουν από το τελωνείο για τα περαιτέρω (κακό σενάριο). 1
sakissmyass Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Η ems είναι courier και εξυπηρετείται στην Ελλάδα από τα ΕΛΤΑ. Αντίθετα. με SingPost και με χαμηλή τιμή, το δέμα θα περνούσε, κατά πάσα πιθανότητα, χωρίς περιπέτειες. Θα περιμένεις, λοιπόν, είτε να σου δείξει "Κλείσιμο από ΥΕΔ" (καλό σενάριο), είτε να σε καλέσουν από το τελωνείο για τα περαιτέρω (κακό σενάριο). δηλαδη διαφορετικα μεταξυ τους το ems με το απλο συστημενο ταχυδρομιο? αυτα ειναι τα στοιχεια απο το τρακινγκ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 07-10-2014 13:49 IPS ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 13-10-2014 13:16 IPS ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 13-10-2014 13:22 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 13-10-2014 16:27 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) - ERROR SCAN - ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΚΑΝΑΡΙΣΤΕΙ 13-10-2014 16:27 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 16-10-2014 13:01 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
makfil Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Το είπαμε παραπάνω. Η EMS είναι κινέζικη εταιρεία courier και όχι το κινέζικο ταχυδρομείο. Μακάρι να βγει από το τελωνείο χωρίς περιπέτειες. Στην επόμενη φορά, όμως, πρέπει να επιλέγεις σωστό και σίγουρο τρόπο αποστολής από Κίνα. Τα περισσότερα κινέζικα κινητά έρχονται με SingPost, χωρίς επιπλέον έξοδα. 1
StigmaX Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Από κουριερ δεν παίζει να γλυτώσεις τελωνείο. 99% θα πληρώσεις.
harbinger Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Με EMS ακομα και αν κολλησει τελωνειο το κόστος εκτελωνισμού θα ειναι μικρο (κατω απο 40 ευρω) και η πληρωμη γίντεται στα ΕΛΤΑ κατα την παραλαβή. 1
maddoctor Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Εγώ είχα πάρει σε μία παραγγελία 2 κινητά με ems, χωρίς πρόβλημα
sakissmyass Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Από κουριερ δεν παίζει να γλυτώσεις τελωνείο. 99% θα πληρώσεις. ελπιζω οχι, im the juggernaut bitch! σας ευχαριστω παιδες... αναμενω και ελπιζω να τη βγαλω χωρις περεταιρω εξοδα κανεις που να εχει ηδη το κινητο?
koystado Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 έκανες λάθος που πήρες το κινητό από κίνα στα 350 ευρώ που λογικά θα φας και τελωνείο πάμε 400 μπορεί και παραπάνω (άλλα δεν στο εύχομαι) όταν θα μπορούσες να το πάρεις από το επίσημο σίτε στα 330 ευρώ (300 ευρώ το κινητό + 30 ευρώ μεταφορικά) χωρίς τελωνεία και σε βδομάδα περίπου σπίτι σου
sakissmyass Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 έκανες λάθος που πήρες το κινητό από κίνα στα 350 ευρώ που λογικά θα φας και τελωνείο πάμε 400 μπορεί και παραπάνω (άλλα δεν στο εύχομαι) όταν θα μπορούσες να το πάρεις από το επίσημο σίτε στα 330 ευρώ (300 ευρώ το κινητό + 30 ευρώ μεταφορικά) χωρίς τελωνεία και σε βδομάδα περίπου σπίτι σου δεν ειχα θεμα να το παρω απο το επισημο σαιτ, ειχα βρει και προσκληση, αλλα δυστυχως μετα απο λιγο ψαξιμο στα φορουμ τους εμαθα οτι δεν το στελνουν στην ελλαδα, επισης ατομο στο εξωτερικο δεν ειχα οποτε πως?
Peleus17 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 δεν ειχα θεμα να το παρω απο το επισημο σαιτ, ειχα βρει και προσκληση, αλλα δυστυχως μετα απο λιγο ψαξιμο στα φορουμ τους εμαθα οτι δεν το στελνουν στην ελλαδα, επισης ατομο στο εξωτερικο δεν ειχα οποτε πως?Μέσω UPS Γερμανίας
sakissmyass Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 ρε παιδια εχουν περασει 6 μερες απο τοτε που ηρθε τελωνειο θεσ/νικης και ακομα τιποτα...υπαρχει λογος ανησυχιας?
lillen Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 12 μερες και ακομα τιποτα...Greek post office Rules!!!!Χωρις παρεξηγηση τα ελληνικα ταχυδρομεια και τελωνειο ειναι απο τα χειροτερα στην Ευρωπη(για να μην πω το χειροτερο). Απο ταχυτητα αστα να παν, υπομονη φιλε μου. 1
sakissmyass Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Greek post office Rules!!!! Χωρις παρεξηγηση τα ελληνικα ταχυδρομεια και τελωνειο ειναι απο τα χειροτερα στην Ευρωπη(για να μην πω το χειροτερο). Απο ταχυτητα αστα να παν, υπομονη φιλε μου. Υπαρχει και τιποτα που να λειτουργει σωστα σαυτη τη χωρα αραγε? Αν δεν ερθει και αυριο λεω να παρω τηλ στο τελωνειο, κατι που ενας υπαλληλος απο ελτα κουριερ μου προτεινε αλλα απο την αλλη φοβαμαι μην τους κινησω υποψιες για περετερω ενασχολιση με το δεμα μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα