Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω δει οτι εδω και 1 χρονο τωρα (ανα διαστηματα) ,στην χε πουλανε iphone 5s απο 260-300. με κουτι και αποδειξη.
συγκεκριμενα απο εναν πωλητη που το ειδα το κινητο απο κοντα, ολα κομπλε και με το ιμει. αυτη την περιοδο εχω πετυχει τρεις τετοιους.
τι παιζει και ειναι τετοιες οι τιμες? btw και στους 3 που ρωτησα ειναι απο ελληνικα καταστηματα και μου ειπαν απο μονοι τους να παω ή να βρεθουμε να τα δω οτι ειναι ολα κομπλε και γνησια. τι παγαποντια λετε να παιζει? να αγορασω η θα κλαψω τα λεφτακια μου? ( εννοειται με ελεγχο πριν την αγορα και μονο χερι με χερι )

επισης μου προτιναν ακομα και restore να κανουν μπροστα μου για να δω οτι δν ειναι κλειδωμενο. πραγματικα εγω ειμαι ο τυχερος η παιζει μεγαλη μπινια απο πισω?

Δημοσ.

ελα ντε απλα ειπα να σιγουρευτω γτ δεν σκαμπαζω γρι που λεμε απο iphone και το πως δουλευουν ( icloud, find my phone κλπ κλπ) απλα ειχα διαβασει κατι αρθρα για double ιμει και για αυτο ψιλοκολαω... και λογικο γτ σαν φοιτητης δεν μπορω να πεταξω ετσι τα λεφτα.

Δημοσ.

Παρε λαπτοπ μαζι σου και:

α) εχε εγκατεστημενο το itunes. Αν στο αναγνωρισει κανονικα το κινητο, ειναι αυθεντικο. Αν οχι, ειναι μαιμου.

β) βαλε το ιμει εδω https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do

και θα σου βγαλει μεχρι ποτε εχει εγγυηση κλπ=αυθεντικο.

Καλη τυχη!

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...