cladestino Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σας. Έχω μια απορία και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Αγόρασα ένα μεταχεισρισμένο macbook pro όπως λέει και ο τίτλος και δεν πήρα τα cd/dvd που υπήρχαν στη συσκευασία του mac. Αποτελεί πρόβλημα ; υπάρχει κάποια λύση; τι θα συμβεί όταν αποφασίσω να βάλω πάνω ssd χωρίς να έχω drivers και λειτουργικό; επειδή είμαι νέος σε mac θα ήθελα σας παρακαλώ τα φώτα σας. Ευχαριστώ θερμά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Κανένα πρόβλημα. θα φτιάξεις ένα stick ίσως μόνο να έχασες το iLife και iWork δωρεάν αλλά δεν είμαι και σίγουρος γι'αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cladestino Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 <p>Κανένα πρόβλημα. θα φτιάξεις ένα stick ίσως μόνο να έχασες το iLife και iWork δωρεάν αλλά δεν είμαι και σίγουρος γι'αυτο.</p> πως θα το κανω αυτό φίλε μου; Sent from my iPhone using Insomnia <p>Κανένα πρόβλημα. θα φτιάξεις ένα stick ίσως μόνο να έχασες το iLife και iWork δωρεάν αλλά δεν είμαι και σίγουρος γι'αυτο.</p> πως θα το κανω αυτό φίλε μου; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Όταν κατεβάσεις το Yosemity, κάνεις ένα Recovery Drive, από το οποίο εγκαθιστάς το λειτουργικό μετά την αλλάγή του δίσκου. Πάντως θα υπάρξει θέμα, όπως επεσήμανε και ο φίλος MoviemakerGR, με την σουίτα iLife που συνόδευε το μηχάνημα. Η σουίτα iWork είνα επί πληρωμή για το μηχάνημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Αν την κατεβάσεις σε evaluation (Mountain Lion τουλάχιστον εποχή) αναβαθμιζόταν αυτόματα στη full έκδοση, αλλά δε ξέρω αν ισχύει ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cladestino Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστώ παιδιά!!! Απλά επειδή είμαι καινούριος υπάρχει κανένα link με βίντεο με τα βήματα ακριβώς που θα ακολουθήσω; Αν το δώσω έξω θα μου ζητήσουν τα cd η μπορούν να το κάνουν χωρίς πρόβλημα; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Φίλε μου, σαν αρχάριος, μήπως και σκεφθείς την λύση του service ;. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cladestino Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 <p>Φίλε μου, σαν αρχάριος, μήπως και σκεφθείς την λύση του service ;.</p> νομίζω πως εχεις δίκιο. Εχεις κάποιο μαγαζί υπόψη σου; Ευχαριστώ Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 iSystem ή Document, πολύ καλά και τα δύο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα