dimis1712 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σας. Έχω ένα πρόβλημα με την μητρική μου GA-Z68AP-D3. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε ξαφνικά το τελευταίο εξάμηνο. Αρχικά σταμάτησαν να λειτουργούν 2 από τις θύρες USB, έπειτα δεν έβρισκε το onboard lan, και πλέον όταν πατάω τερματισμό λειτουργίας σβήνει η οθόνη όμως οι ανεμιστήρες δουλεύουν και είναι αναμμένα και τα LED. Έχω δοκιμάσει πολλά (όπως άλλες μνήμες, άλλο τροφοδοτικό, format, linux live cd, αλλαγή όλων των καλωδίων, μέχρι και κουτί έχω αλλάξει) αλλά το πρόβλημα παραμένει. Έχει κάποιος να μου προτείνει κάποια λύση; Το υπόλοιπο hardware είναι: Intel Pentium G2120, Kingston Hyper X 4gb ram, Corsair CX430w, AMD 5770.
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Αλλαγή μητρικής.. αργοπεθαίνει και ολα ξεκίνησαν μάλλον απο τις usb θύρες.. είχες κάποιο πρόβλημα με εξωτερικό δίσκο η καλώδιο του ? Reset cmos θα έχεις κάνει να φανταστώ ?
dimis1712 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δεν είχα καποιο θέμα με σκληρό ούτε με τα καλώδια. Είναι βέβαια λίγο παλιοί οι HDD αλλά δουλεύουν απροβλημάτιστα. Reset cmos ήταν από τα πρώτα που δοκίμασα χωρίς επιτυχία δυστυχώς.
SPANK Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Αφού τα έχεις δοκιμάσει ολα λογικά ειναι στην μητρική το πρόβλημα , ψάξε στην μητρική για σκασμένουν πυκνωτές ή τιποτα τέτοιο ύποπτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα