Προς το περιεχόμενο

7 vs 8.1

GBorb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνω το ποστ αυτό όχι γιατί θέλω την βοήθεια σας αλλά για να πω μόνο αυτό. 

8.1 >>>>>> 7

Τόσους μήνες διάβαζα και να πώ την αλήθεια επιρρεάστικα με όλες αυτές τις μπούρδες σχετικά με το ποια είναι καλύτερα. Το κομπιούτερ ανοίγει πάντα σε desktop mode και με το windows button έχω όλα τα προγράμματα που θέλω απλά σε εικονίδια και όχι σε λίστα όπως τα 7. Είναι πιο σταθερά και πολύ πιο γρήγορα. 

Αυτά από μένα. 

Δημοσ.

Άμα είσαι από αυτούς που θέλουν να τα έχουν όλα χύμα σε εικονίδια και όχι οργανωμένα σε ομάδες και υποομάδες, καλά είναι.

Δημοσ.

Άμα είσαι από αυτούς που θέλουν να τα έχουν όλα χύμα σε εικονίδια και όχι οργανωμένα σε ομάδες και υποομάδες, καλά είναι.

Και πάλι οργανωμένα είναι σε ομάδες. 

Δημοσ.

Κάνω το ποστ αυτό όχι γιατί θέλω την βοήθεια σας αλλά για να πω μόνο αυτό. 

8.1 >>>>>> 7

Τόσους μήνες διάβαζα και να πώ την αλήθεια επιρρεάστικα με όλες αυτές τις μπούρδες σχετικά με το ποια είναι καλύτερα. Το κομπιούτερ ανοίγει πάντα σε desktop mode και με το windows button έχω όλα τα προγράμματα που θέλω απλά σε εικονίδια και όχι σε λίστα όπως τα 7. Είναι πιο σταθερά και πολύ πιο γρήγορα. 

Αυτά από μένα. 

Το θεμα εχει εξαντληθει. Κανεις δεν διαφωνει οτι τα 8/8.1 ειναι καλυτερα σε αποδοση. Ισως εχουν καποιες ασυμβατοτητες αλλα εγω δεν εχω βρει

Το μονο θεμα που υπαρχει ειναι το interface. Σε καποιους αρεσει, σε αλλους οχι και σε καποιους δεν αρεσει ο τροπος που το επιβαλει. Δεν υπαρχει ποτε σοβαρη δικαιολογια να μειωσεις επιλογες. Το παραδεχτηκε εμμεσα με την επαναφορα του στα 10.

Και η μονοχρωμια χτυπαει ασχημα στο ματι μου. Ουτε τη δεκαετια του 90 δεν ηταν μονοχρωμα τα decorations των παραθυρων. Και μην ακουσω παλι οτι βοηθαει στο performance.

Στα 10 προσθεσανε διαφανειες... μονο στο παραθυρο του command prompt. Ελεος! καποιος στη MS μας τρολλαρει ασχημα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...