cuba11 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα,Με μία ώρα χρήσης έχω τις πιο κάτω θερμοκρασίες. Δεν έχω τις γνώσεις για να τις ερμηνεύσω και θα ήθελα τη βοήθειά σας στο αν είναι νορμάλ το να μου δίνει maximum τιμή voltage στην κάρτα γραφικών. Το laptop είναι το hp pavilion dv6845ev και μετράει 6 χρόνια καθημερινής χρήσης. Καθαρισμός του έχει γίνει μόνο μια φορά πριν 2 χρόνια.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Θεωρω οτι ειναι μια χαρα οι θερμοκρασιες του, αν και εναν καθαρισμο 1 φορα τον χρονο συνιστω να τον κανεις.
cuba11 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Σ'ευχαριστώ για την απάντηση! Οπότε να μην ανησυχήσω για το ότι αλλάζει η τάση στην κάρτα γραφικών; Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2014 από cuba11
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Χμμ.... δες για reballing στο συγκεκριμενο μοντελλο laptop......
xristoforos89 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Χμμ.... δες για reballing στο συγκεκριμενο μοντελλο laptop...... Χωρις να εχει προβλημα ντε και καλα να του κανεις ριμπολινκ; *8400m εχεις επανω ρε θηριο και δεν εχει καει μετα απο 6 χρονια; Για ρεκορ πηγαινεις εσυ.
cuba11 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Χμμ.... δες για reballing στο συγκεκριμενο μοντελλο laptop...... Έψαξα τώρα να δω τί είναι το reballing και μου φαίνεται μπελαλίδικο... Πού να βρω τεχνικό να κάνει σωστή δουλειά Χωρις να εχει προβλημα ντε και καλα να του κανεις ριμπολινκ; *8400m εχεις επανω ρε θηριο και δεν εχει καει μετα απο 6 χρονια; Για ρεκορ πηγαινεις εσυ. Φτύσε το να μη μου το ματιάσεις
Euclides Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Με αυτές τις θερμοκρασίες μια χαρά είσαι. Ούτε reballing χρειάζεσαι, ούτε τίποτα. Πάντως για να δεις αν το laptop σου έχει πρόβλημα ψύξης, πρέπει να κάνεις stress test. Θα σου πρότεινα να τρέξεις το OCCT για μια ώρα. http://www.ocbase.com/ Αν βγάλει το test δεν έχεις κανένα πρόβλημα.
cuba11 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Με αυτές τις θερμοκρασίες μια χαρά είσαι. Ούτε reballing χρειάζεσαι, ούτε τίποτα. Πάντως για να δεις αν το laptop σου έχει πρόβλημα ψύξης, πρέπει να κάνεις stress test. Θα σου πρότεινα να τρέξεις το OCCT για μια ώρα. http://www.ocbase.com/ Αν βγάλει το test δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Το έτρεξα για 1 ώρα όπως μου πρότεινες και τα μέγιστα που έδωσε είναι τα εξής :
Euclides Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μάλλον δεν το έτρεξες. Για να το τρέξεις πρέπει να πατήσεις τα κουμπιά που έχω μαρκάρει με κίτρινο χρώμα. Και τα αποτελέσματα που παίρνεις είναι γραφήματα αυτής της μορφής:
cuba11 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Το είχα τρέξει αλλά όχι στο automatic.
Euclides Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Καλύτερη θερμική συμπεριφορά δεν γίνεται να έχεις. Ψυγείο είναι. 1
cuba11 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ Euclides για τις απαντήσεις σου και την υπομονή σου!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα