ostvarivanje Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Κάποιο από αυτά τα τρία ή υπάρχει και κάτι άλλο που μου διαφεύγει έως 400€. Βέβαια αυτή τη στιγμή είναι στα 400 το Note και λίγο δυσκολεύομαι να φτάσω σε αυτό το ποσό. Η αγορά θα γίνει μέχρι τις 10 Νοεμβρίου. Τώρα στο τι θέλω από το κινητό. Σίγουρα, μία από τις πιο ευχάριστες ασχολίες μου είναι να περνάω roms. Επίσης, μου αρέσει να δοκιμάζω εφαρμογές, οπότε για να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης, στο Nexus 4 και Optimus G έχω περίπου 250 εφαρμογές. Εκτός από το Optimus G που το είχα πάρει με την προσφορά της Vodafone στα 130€, δεν είχα ποτέ άλλο κινητό εκτός από Nexus (Samsung Nexus S, Samsung Galaxy Nexus, LG Nexus 4). Δεν το έχω βάλει στην εξίσωση το Nexus 5 γιατί από φέτος με το Nexus 4, ορκίστηκα ότι δεν ξαναπαίρνω κινητό με 16gb αποθηκευτικού χώρου χωρίς χωρίς κάρτα μνήμης (με το Nexus 4 είμαι σε μια διαδικασία να βάζω πράγματα και να σβήνω κάποια άλλα γιατί το τελευταίο τετράμηνο είμαι μόνιμα κάτω από 700-800mb ελεύθερο χώρο και εν γνώση μου δεν παίρνω και nandroid backup, γιατί απλούστατα δεν έχω χώρο). To Nexus 5 32gb καλύπτεται από την εγγύηση όπως το LG G2 32GB ή όχι; Επίσης, στο skroutz το βλέπω μόνο σε ένα κατάστημα και αυτοί οι δύο λόγοι με έκαναν να μην το βάλω μέσα στα υποψήφια, αν αλλάζει κάτι από αυτά, αλλάζει και η αρχική σου σκέψη.Ανάμεσα στο G2 και G3, τελικά ποιο είναι το καλύτερο και πιο απροβλημάτιστο; Ναι μεν το G3 έχει πιο καινούριο επεξεργαστή αλλά έχει και να διαχειριστεί και πολύ μεγαλύτερης ανάλυσης οθόνη. Αν είχε τον 805 θα ήμουν σίγουρος ποιο είναι (βέβαια από την άλλη το πήρε ένας φίλος μου και όσο το χειρίστηκα μου άρεσε πάρα πολύ). Από την άλλη όμως, με ενθουσιάζει και η μπαταρία του G2.Όσο για το Note, γνωστό και μη εξαιρετέο. Αυτό που με προβληματίζει εκτός της τιμής είναι και η εγγύηση. Συνεχίζει να υπάρχει αυτό με το ρουτάρισμα που βγαίνεις εκτός εγγύησης ή υπάρχει κάποια μόντα που το σβήνει; Επίσης, ποια είναι η συμπεριφορά της smartec; Αν το πας stock και αρουτάριστο (αφού το έχεις ρουτάρει παλιότερα), πάνε και κοιτάνε αν έχει γράψει ο δείκτης του root και σε βγάζουν εκτός εγγύησης ή "κάνουν τα στραβά μάτια"; Τέλος με ενθουσιάζει που από τα τρία είναι το μοναδικό με 3gb ram (είναι και το LG G3 32GB), αλλά ξεφεύγουμε αρκετά στην τιμή. Κάποιο άλλο τηλέφωνο; Το τελευταίο διάστημα διαβάζω πολύ καλά λόγια για το Z2, απλά αυτό το φοβάμαι λόγω arvato, αλλά δεν το έχω αποκλείσει ήδη.
annorax Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Αφού σου αρέσει να περνάς roms, γιατί δεν πας για το OnePlus One? Ελεύθερο, ανοικτό λειτουργικό, που το κάνεις εσύ ότι θέλεις. Τελείως custom κατάσταση. Φίλος που μου το έδωσε για review (http://android-phone.gr/reviews/OnePlusOne.html), είναι ενθουσιασμένος. Κι εγώ που το είχα για λίγες μέρες, έχω τις καλύτερες εντυπώσεις, από κάθε άποψη. Δες μια ματιά: http://oneplus.net/one http://www.engadget.com/products/oneplus/one/
ostvarivanje Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Το ξέρω πολύ καλά το oneplus. Ο λόγος που δε βάζω κανένα κινέζικο δεν είναι ότι τα σνομπάρω ή ότι τα θεωρώ παρακατιανά. Ουσιαστικά είναι δύο οι λόγοι μου: α) ένα έτος μόνο εγγύηση και β) περίπου στο δίμηνο να το στείλεις και να σου επιστραφεί! Διαφορετικά, θα κοιτούσα και xiaomi mi4 και meizu κλπ.
akatadektos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Οσον αφορα τις εγγυησεις απ οσο γνωριζω η πολιτικη της LG Hellas ειναι οτι δεν καλυπτει κινητα που δεν εισαγει η ιδια.Αρα το G2 32GB το σβηνεις γιατι δεν καλυπτεσαι.Το G3 32GB το καλυπτει.Arvato να ξερεις δεν ειναι μονο για sony,κανει service και τα samsung ,iphone κλπ...Εχω κακη προσωπικη εμπειρια με samsung κινητο στην arvato οπως και πολλοι αλλοι.Αν το πας μονος σου στη smartec καλως!Και το G3 32Gb και το note 3 τουμπανα ειναι ,αλλα αφου σου αρεσει κ ασχολεισαι με custom roms γιατι δεν περιμενεις λιγο το nexus 6? 32GB / 64GB με 3GB ram και QHD οθονη με snapdragon 805. Site: nexus 6 specs
antonl Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Οσον αφορα τις εγγυησεις απ οσο γνωριζω η πολιτικη της LG Hellas ειναι οτι δεν καλυπτει κινητα που δεν εισαγει η ιδια.Αρα το G2 32GB το σβηνεις γιατι δεν καλυπτεσαι.Το G3 32GB το καλυπτει.Arvato να ξερεις δεν ειναι μονο για sony,κανει service και τα samsung ,iphone κλπ...Εχω κακη προσωπικη εμπειρια με samsung κινητο στην arvato οπως και πολλοι αλλοι.Αν το πας μονος σου στη smartec καλως!Και το G3 32Gb και το note 3 τουμπανα ειναι ,αλλα αφου σου αρεσει κ ασχολεισαι με custom roms γιατι δεν περιμενεις λιγο το nexus 6? 32GB / 64GB με 3GB ram και QHD οθονη με snapdragon 805. Site: nexus 6 specs Όπως έχει ειπωθεί και σε καν 2 θέματα ακόμα, η LG Hellas καλύπτει πλέον με εγγύηση το LG G2 32GB κανονικά. 1
ostvarivanje Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Αυτό που γράφει ο antonl, φυσικά και καλύπτεται το LG G2 32GB, εδώ και δυο μήνες περίπου. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν καλύπτεται από εγγύηση το Nexus 5 32gb. Όσο για την Arvato, το γνωρίζω ότι καλύπτει εγγύηση και άλλων κατασκευαστών, αν και νομίζω ότι τελευταία δεν πρέπει να επισκευάζει iphone, μετά από πολλές καταγγελίες παραπόνων. Εννοείται ότι θα το πάω μόνος μου στη Smartec από τη στιγμή που έμεινα άκρως ικανοποιημένος δύο φορές που τη χρειάστηκα. Για το G3 32GB δεν το σκέφτομαι καν γιατί ξεφεύγει τελείως οικονομικά. Όσο για το Nexus 6, τα ξέρω τα χαρακτηριστικά του, όμως η τιμή του είναι στα 569€ για το 32GB, οπότε εκεί ξεφεύγουμε ακόμα περισσότερο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα