bigstar Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Εβελίνα Παπούλια δεν μπορω να την βλεπω με τιποτα ελάχιστοι μπορούν να την δουν 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Nicholas CageSteven SeagalΑυτός ο τύπος που παίζει στο Homeland και ξεχνάω το όνομά του, ο πρωταγωνιστής με την περίεργη φάτσα.
ikaruga24 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δεν επιλεγουμε ηθοποιους εδω αναλογα με το ποσο καλοι ειναι στην πραγματικοτητα αλλα ποσο δεν μας αρεσουν. Αρα ολες οι αποψεις ειναι καλοδεχουμενες. Προσωπικα δεν μπορω με τιποτα να δω τους περισσοτερους Ελληνες/ιδες ηθοποιους ενω απο μεριας Hollywood σχεδον ολοκληρη η νεα φουρνια που μας πασαρουν σαν τις νεες φρεσκιες φατσες. Απο συγκεκριμενα ονοματα ομως που εχουν και καποια ηλικια θα πω σιγουρα Ben Affleck και Sam Worthington. Δεν γουσταρω με τιποτα τις μαπες τους. Ο ενας ειναι ποιο ξυλινος και απο τον Mokujin του tekken και ο αλλος ειναι τοσο βλαχαδερο οσο δεν παει. 4
Papakaliati Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Αυτός ο τύπος που παίζει στο Homeland και ξεχνάω το όνομά του, ο πρωταγωνιστής με την περίεργη φάτσα. Ελα ρε ο Damian Lewιs τα σπαει . Και στο homeland αλλα κυριως στην προηγουμενη σειρα του, Life.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Ελα ρε ο Damian Lewιs τα σπαει . Και στο homeland αλλα κυριως στην προηγουμενη σειρα του, Life. Βρε μπορεί να τα σπάει, αλλά δεν μπορώ την φάτσα του.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Κι εγώ τους Έλληνες δε τους πολυπάω. Με εξαίρεση το Παπακαλιάτη.
gdriver Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Για πες....Βέγγος;; όχι. Εμμανουήλ Κατράκης. ομολογώ όμως πως δεν τον είδα σε θέατρο -αρχαία τραγωδία.
Kostasspil Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Ben Affleck Nicolas Cage George Clooney Keanu Reeves Αυτοί μου ρχονται
OneTwo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Οι δικοί μου TOP 5 Νicolas Cage Kevin Spacey Ryan Gosling Ice Cube Sarah Jessica Parker
benign Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Γούστα είναι θα μου πειτε αλλα.. Δεν μπορώ να κρατηθώ... Οντως ο Hopkins αταλαντος παίζει απαίσια σε καθε ταινια, ειδικα στην "Σιωπή των αμνών"! Καλα ο Nicholson αλλος απο εκει, απορω πως τον επιλεξανε στην "Φωλιά του κούκου" και στο "The Shining" Συνεχίζω την λιστα με αλλους fail αταλαντους ηθοποιούς: Marlon Blando Robert De Niro Al Pacino Dustin Hoffman Morgan Freeman Sean Penn Clint Eastwood Αυτοι μου έρχονται στο μυαλο, αλλα ειναι και αλλοι ακομα που δεν αντεχεις να τους βλέπεις ρε παιδι μου.. lolololol Δεν υπαρχει ουτε ενας γνωστος που ''να μου την σπαει'', καποιοι που ειδα και δεν μου αρεσαν καθολου, ηταν σε κατι αγνωστες ταινιες η μετριες σειρες που ουτως η αλλως δεν πηγαν καλα γιατι ηταν φτηνοπαραγωγες. Αλλα δεν μπορω να καταλαβω το μενος μερικων, αλλο να μην σου πολυαρεσει ενας ηθοποιος αλλα ''δεν αντεχεται και τετοια'' ποτε δεν το αισθανθηκα,ισως γιατι αγαπω πολυ την τεχνη και αρα και τους ηθοποιους.
*nenya* Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Can't stand them: Adam Sandler Angelina Jolie Ben Affleck Ryan Gosling Will Ferrell Blake Lively Kate Hudson Harrison Ford Katie Holmes Woody Allen Halle Berry Jessica Simpson Tori Spelling Uma Thurman Michael Douglas Nicolas Cage Tom Cruise omg...εμετούλης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα