geotrian Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Οσο και να προσπαθησα με τις παραπανω εντολες να λυσω το προβλημα δεν μου επιτρεπει να κανω καμια δουλεια... μου εμφανιζει "OS X could not be installed on your computer" "Couldnt complete copy" quit the istaller to restart your computer and try again" οσες φορες και να το προσπαθησα δεν διορθωθηκε το προβλημα... καμια προταση? Τελικα που καταληγουμε;;(Ελπιζω οχι μπλε και στη θαλασσα)Sent from my iPhone using Insomnia Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2014 από geotrian Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geotrian Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Καμία προταση-συμβουλη??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Το θέμα προκύπτει επειδή το OS X Yosemite δεν επιτρέπει πλέον την εγκατάσταση εφαρμογών που τροποποιούν kext files του συστήματος. Δείτε την ανακοίνωση του developer, που περιλαμβάνει και την λύση του θέματος. Πολύ υπεύθυνη η στάση του developer πραγματικά. Ουσιαστικά με το να προτείνει να μην αλλάξει κάποιος το kext signing για όλο το σύστημα , προτρέπει τους χρήστες να μη χρησιμοποιούν πλέον το πρόγραμμά του! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Το Chameleon SSD Optimizer μου δούλεψε μια χαρά για ενεργοποίηση του Trim στο Yosemite. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Το Chameleon SSD Optimizer μου δούλεψε μια χαρά για ενεργοποίηση του Trim στο Yosemite. Μήπως όμως κάνει disable το kext signing για όλα τα προγράμματα χωρίς να σε ρωτήσει; (Μάλον αυτό κάνει τελικά.Δες κάτω δεξιά το warning) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά το kext signing πιάνει όλα τα προγράμματα που θα θελήσουν να τροποιοιήσουν ένα kext file. Ο developer του trim enabler δίνει μεν κάποια λήση που απενεργοποιεί πρόσκαιρα το kext signing. Όμως το kext signing είναι global, συνεπώς με την έστω και πρόσκαιρη απαενεργοποίηση του πρέπει να είναι κανείς ιδιαίτερα προσεκτικός του τι κατεβάζει. Δείτε και το άρθρο για περισσότερες πληροφορίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geotrian Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 παιδια καμια ιδεα για το τι μπορω να κανω εγω?? που κολλαει το install? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 παιδια καμια ιδεα για το τι μπορω να κανω εγω?? που κολλαει το install? Αν θυμάμαι καλά, πρέπει να σου πρότεινα προσφυγή στο service ;. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geotrian Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 δεν μου το προτεινες... (μαλλον το σκεφτηκες αλλα ξεχασες να το ποσταρεις) αν κανω φορματ τον σκληρο μου και μετα κανω install win7 (εχω τους drivers) ενδεχεται να μου προκυψει κάποιο προβλημα? ή να εχω κάποιο άλλο προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geotrian Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 τελικα το προβλημα λυθηκε με αντικατασταση του ssd και μετα με clean install του macos.. 4 μερες τωρα δουλευει μια χαρα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα