delfis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μετά απο εγκατάσταση Yosemite όλα ήταν καλά όσπου έκανα επανεκινηση Μου έβγαλε το μήλο με μια μπάρα απο κάτω φόρτωσε λίγο και μετά μου έβγαλε κύκλο με διαγώνια γραμμή και έμεινε εκεί Τώρα τι κάνω Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geotrian Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 μετα απο ενα κολλημα πανω στην εγκατασταση και εμενα το ιδιο προβλημα μου εμφανιζει... καμια προταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iluvatar1981 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Απαντάω και στους δύο delfis και geotrian. Πως κάνατε την εγκατάσταση? Με αναβάθμιση ή με clean install? Για βοηθήστε λίγο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geotrian Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 με αναβαθμιση.. απο usb stick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iluvatar1981 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 με αναβαθμιση.. απο usb stick Έφτιαξες USB Stick? Δεν χρειάζεται. Αυτό είναι μόνο για να κάνουμε clean install. Πως το έφτιαξες? (Προσπαθώ να δω τι έχεις κάνει για να βοηθήσω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geotrian Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 ειχα ενα θεματακι στον υπολογιστη μου.. δες Site: εδω και μου προτειναν αυτη την λυση... τωρα δεν ξερω τι παιζει... και τι εγινε..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delfis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Εγώ με αναβάθμιση Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iluvatar1981 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 ειχα ενα θεματακι στον υπολογιστη μου.. δες Site: εδω και μου προτειναν αυτη την λυση... τωρα δεν ξερω τι παιζει... και τι εγινε..... Αρχικά αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι η διαδικασία δημιουργίας του Stick ήταν λάθος και μάλλον γι'αυτό και δεν πέτυχε η συνταγή. Άνοιξε τον υπολογιστή σου και μόλις ακούσεις το ντιιιιιιν κράτα πατημένο το Alt. Σου εμφανίζει κάποιον δίσκο ή το recovery? Εγώ με αναβάθμιση Sent from my iPhone using Insomnia Έχεις κρατήσει back up με το Time Machine? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delfis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Εκανα restore απο back up και τα ίδια παλι Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iluvatar1981 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Εκανα restore απο back up και τα ίδια παλι Sent from my iPhone using Insomnia Κάνε restore αλλά μην διαλέξεις το τελευταίο back up που είχε κάνει. Διάλεξε ένα πιο παλιό. Από χθες ή προχθές! Δεν γίνεται να μην σου επαναφέρει το μηχάνημα στην προγενέστερη κατάστασή του. Η διαδικασία για να φτιάξετε το USB Stick μόνοι σας είναι εδώ. geotrian διάβασα τι έγινε. Όταν λες σου κόλλησε στα δύο λεπτά? Έκανες reset τον δίσκο και με το που ξεκίνησε την εγκατάσταση τέλος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Έχετε εγκατεστημένο κάποιο TRIM όπως το Trim Enabler για παράδειγμα ;. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geotrian Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 ειχα το trim enabler.. κολλησε γιατι εμφανιζε στο Log τα ιδια σφαλματα συνεχως.. δεν ετρεχε... σαν ενα συνεχες loop με τα ιδια errors Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delfis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Ναι έχω το trim Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Το θέμα προκύπτει επειδή το OS X Yosemite δεν επιτρέπει πλέον την εγκατάσταση εφαρμογών που τροποποιούν kext files του συστήματος. Δείτε την ανακοίνωση του developer, που περιλαμβάνει και την λύση του θέματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geotrian Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 μου εμφανιζει οτι δεν υπαρχει ο directory System/Library/Extensions ακυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα