smoke0man2 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα έβαλα το deep freeze και μετά έγινε αυτόματα ενημέρωση των Windowsμετά έκανα τερματισμό. Μεταβολές φτάσει στο σημείο που φορτώνει τους drivers μόλις φτάσωει στο 100% κλείνει και ξαναρχίζει από το ίδιο σημείο..
HALF EVIL Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Από όσο ξέρω , όταν το deep freeze είναι ενεργό τίποτε δεν αποθηκεύεται. Άρα απενεργοποιησε το, κανε ότι δουλειά θέλεις και ενεργοποιησε το μετα.
smoke0man2 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Ναι το ξέρω αλλά πως θα το κάνω αφού δεν μπορώ καν να μπω στα Windows? Μόλις κάνει ενημέρωση και μετά κάνει αυτόματα τερματισμό και μετά ξανά τσ ίδια από την αρχή
smoke0man2 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Ναι το ίδιο πράγμα κάνει πάλι.. Τι άλλο μπορεί να γίνει ?έχω πραγματικά που θέλω να σώσω(
smoke0man2 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Τελικά το πρόβλημα λύθηκε έκανα system restore και δεν χρειάστηκε ούτε φόρματ ούτε τίποτα :-P ευχαριστώ
smoke0man2 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Πάτησα f8 και έχει πολλές επιλογές μια από αυτές ήταν η ασφαλή λειτουργία και η άλλη ήταν system restore επίσης δεν χρειάζεται να μπεις στα win (πιθανόν να το μπέρδεψες με το πρόγραμμα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα