Hamurabi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 ρε παιδια εβαλα στον φακελο του google drive sto pc μου καποιες φωτος. αυτες "ανεβηκαν" αποτι καταλαβα. μετα τις εσβησα απτο φακελο του πισι μου αλλα μετα δεν τις βλεπω Onlinme,σβηστηκαν τελιως. Prepei η δεν πρεπει να τα κραταμε τα αρχεια στο φακελο του pc?
GreekGeek1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Ίσως σίγουρος ότι ανέβηκαν; Κανονικά θα έπρεπε να είναι στο Google Drive. Μάλλον δεν ανέβηκαν! Στο δικό μου έχω αρχεία τρίων χρόνων μέσα. Καλύτερα εγκατέστησε το Dropbox και βάλε το να σου κάνει auto-backup.
makfil Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Το Google Drive και το DropBox δημιουργούν αρχεία στον C:/Users/ όνομα/ Google Drive Εάν τις έσβησες από εκεί, σβήστηκαν και από το Google Drive. Για ασφάλεια, σώζουμε τα αρχεία μας σε άλλο drive εκτός C και, οπωσδήποτε, εκτός της παραπάνω θέσης.
jim_p Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Ο φακελος που εχεις στο pc σου ΕΙΝΑΙ το google drive, οχι ενας απλος φακελος που οτι βαζεις παει στο google drive και μετα το σβηνεις. Οτι εσβησες απο εκει μεσα σβηστηκε και απο το google drive.
TheELF Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Αν κατεβάσεις το googledrive για τον Η/Υ μια εφαρμογούλα δηλαδή που τρέχει στον Η/Υ,μπορείς να μπεις στης επιλογές και να του πεις να μην συγχρονίζει ποια κάποιον από τους φακέλους,έτσι μπορείς να σβήσεις ότι έχεις εκεί μέσα σε αυτόν τον φάκελο από τον Η/Υ σου χωρίς να σβηστούν και από το cloud.
neverme Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Η πολύ πιο απλά να μην χρησιμοποιείς την εφαρμογή Google Drive, αλλά να μπαίνεις στο Google Drive μέσω του browser σου. Απλά ανεβάζεις ότι αρχεία θέλεις και τελείωσε...Ούτε synchronising, ούτε τίποτα...Ό,τι σε βολεύει περισσότερο
pigeon Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Αν προλάβεις και δεν τα έχει φάει η σκούπα, δοκίμασε εδώ: https://drive.google.com/drive/u/0/#trash
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα