Antonis38 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σας! Βρίσκομαι σε ένα δίλημμα... Θέλω να αγοράσω καινούριο κινητό και είμαι ανάμεσα στα εξής 2: -Samsung Note 3 -Samsung Galaxy S5 Για το Note 3 έχω 2 προβληματισμούς... Αρχικά το γεγονός ότι η οθόνη του είναι αρκετά μεγάλη πράγμα που με φοβίζει για το αν θα είναι εύχρηστο! Σίγουρα είναι πολλές οι 5,7 ίντσες της οθόνης του. Πάντως οι χρήστες του δεν δείχνουν καμία ενόχληση γι αυτό. Δεύτερον όμως απ ότι έχω ακούσει (και αν κάνω λάθος πείτε μου) η συσκευή δεν θα δέχεται τις νέες εκδόσεις Android... Λόγω του Note 4 λογικά! Όσο για το S5 ο προβληματισμός μου αφορά κυρίως το γεγονός ότι ακούω συχνά πως η σειρά S της Samsung βγάζει προβλήματα όπως υπερβολική θέρμανση κτλ... Ισχύουν όλα αυτά; Γιατί θα με έκαναν να το απορρίψω αμέσως! Η οθόνη είναι και σε πιο λογικά πλαίσια ενώ η τιμή είναι σχεδόν ίδια με το Note 3! Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια!
t3llis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα το Note 3 μια χαρα μπορει να παρει τις νεες εκδοσεις android..Δεν ειναι καθολου παλιο και δεν εχει σημασια που βγηκε το Note 4.. Το μονο θεμα ειναι οτι μπορει να αργησουν... Σχετικα με το ποιο να παρεις, απλα σκεψου τι χρηση θα κανεις..Αν χρησιμοποιεις το πενακι και σου αρεσουν οι μεγαλες οθονες ορμα για το Note 3.. 4
annorax Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Και σίγουρα το καλύτερο (αφού σε απασχολεί και το μέγεθος) είναι να τα δεις από κοντά. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Note 3 εφοσον δεν σε ενοχλει το μεγεθος. Αυτο δεν μπορει να στο εξασφαλισει κανεις, πηγαινε σε ενα καταστημα και πιαστο στα χερια σου. Αναβαθμισεις μια χαρα θα παρει, 100% Lollipop, και αν το παει οπως με τα προηγουμενα μοντελα στις αναβαθμισεις σχεδον κανα μηνα μετα απο το Note 4, οπως εγινε με το Note 2 που πηρε KitKat λιγο καιρο μετα το Note 3 που πηρε σχεδον αμεσως. 2
Antonis38 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας! Συνολικά απ' όσες γνώμες πήρα μαζί με τις δικές σας σχεδόν όλοι μου είπαν κατηγορηματικά να προτιμήσω το Note 3! Το είδα και από κοντά και μου φαίνεται μια χαρά και η οθόνη. Τώρα θα ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι πρέπει να περιμένω λίγο καιρό ακόμα για να βγει στην Ελλάδα to Νοτε 4 ώστε να πέσει κι άλλο η τιμή του 3. Αν πρόκειται για 10 ευρώ διαφορά δεν τίθεται θέμα αλλά φοβάμαι μην πέσει αρκετά! Μιλάω για αγορά από το skroutz. Τι λέτε;
IcemanGr71 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Και γιατί δεν αγοράζεις κανένα από αγγελία. Μερικοί τα δίνουν σε super τιμη και κατάσταση, μαζί με παρελκόμενα.
d_gkal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 παρτο τωρα και μη περιμενεις. σιγουρα θα πεσει η τιμη του αλλα οχι συντομα πιστευω
annorax Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας! Συνολικά απ' όσες γνώμες πήρα μαζί με τις δικές σας σχεδόν όλοι μου είπαν κατηγορηματικά να προτιμήσω το Note 3! Το είδα και από κοντά και μου φαίνεται μια χαρά και η οθόνη. Τώρα θα ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι πρέπει να περιμένω λίγο καιρό ακόμα για να βγει στην Ελλάδα to Νοτε 4 ώστε να πέσει κι άλλο η τιμή του 3. Αν πρόκειται για 10 ευρώ διαφορά δεν τίθεται θέμα αλλά φοβάμαι μην πέσει αρκετά! Μιλάω για αγορά από το skroutz. Τι λέτε; Αυτό το συγκριτικό νομίζω θα σε βοηθήσει να αποφασίσεις ποιό από τα δύο (αν δεν σε απασχολεί η οικονομική διαφορά δηλαδή...) http://www.gizmag.com/samsung-galaxy-note-4-vs-galaxy-note-3/33675/
Antonis38 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 τώρα βγήκε και το 4 αλλα προς το παρον δεν βλεπω να πεφτει πολυ το 3...
king2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Χτυπα το 3 αμεσα.Η τιμη του θα πεφτει 0.30 λεπτα τη μερα και θα φτασει μεχρι 280 σε κανα 10 μηνο που τοσο ειχε φτασει και το note 2.Παρακατω δεν προκειτε να παει.Το s5 ειναι για τα πανυγηρια για αυτο ειναι και οι πωλησεις εκει που ειναι.
Antonis38 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Από την άλλη κοιτάζω την εξέλιξη τιμής του 3 και είδα ότι 1 μήνα μετά από όταν βγήκε έπεσε 200 ευρώ! Οπότε αν είναι το 4 αντίστοιχα φέτος να πέσει από 745 στα 550 μέσα σε ένα μήνα μήπως να περιμένω το 4 τότε;
Antonis38 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Από την άλλη κοιτάζω την εξέλιξη τιμής του 3 και είδα ότι 1 μήνα μετά από όταν βγήκε έπεσε 200 ευρώ! Οπότε αν είναι το 4 αντίστοιχα φέτος να πέσει από 745 στα 550 μέσα σε ένα μήνα μήπως να περιμένω το 4 τότε;
d4ydr33m3r Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Εαν θες το 4 σε λιγο καιρο θα ειναι στα 500-550 ευρω περιπου. Εαν θες το 3 μεχρι 300 θα πεσει παρακατω δεν παει. Διαλεγεις και περνεις. Προσωπικα φετος δεν αλλαζω παροτι καθε χρονο περνω το καινουργιο Note.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα