Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να φτιαξω ενα gaming pc. Εχω στη διαθεση μου περιπου 350 ευρω και σκεφτομαι να αγορασω τα εξης:
μητρικη: gigabyte 970a-ds3p
cpu: amd fx 6300
ram: kingston khx16c9t3k2
και καρτα γραφικων: asus r7260x
Κουτι , τροφοδοτικο και σκληρο εχω ηδη απο παλαιοτερο υπολογιστη που χαλασε.
Το τροφοδοτικο ειναι deer 450w και ο σκληρος seagate (sata 2 ομως).
Οσα ειναι για αγορα τα ελεγξα για συμβατοτητα στο pcpartpicker.com, θελω ομως να ειμαι σιγουρος για να μη γινει καμια στραβη. Οποιαδηποτε συμβουλη ειναι ευπροσδεκτη!

Δημοσ.

εχει δικιο ο demon lord προτιμησε corsair ή coolermaster. Πρσωπικα εχω ενα 600W της coolermaster πανω απο 5 χρονια και δεν εχι καταλαβει τιποτα.

Δημοσ.

Βάλε και τροφοδοτικό μέσα φίλε μου. Δεν είναι αξιόπιστη μάρκα η deer

να μην ρισκαρω μπας και μου καψει το συστημα? ποσα watt θα ειναι αρκετα?

Δημοσ.

Τροφοδοτικό δες σε CX430M, Thermaltake Munich/Hamburg, XFX TS 450/550 (από e-shop το XFX).

Γιατί τόσο πολύ μνήμη; Με 8 είσαι υπερκαλυμμένος, καλύτερα αυτά τα λεφτά που θα έδινες εκεί να πάνε σε δυνατότερη κάρτα, κάτι σε R9 280,270X...

Δημοσ.

Γιατί τόσο πολύ μνήμη; Με 8 είσαι υπερκαλυμμένος, καλύτερα αυτά τα λεφτά που θα έδινες εκεί να πάνε σε δυνατότερη κάρτα, κάτι σε R9 280,270X...

αυτην η καρτα που εγραψα 8 ειναι σορρυ δεν το συμπληρωσα.

με την συμβασιμοτητα μεταξυ των κομματιων τι γινεται, ξερει κανεις τπτ?

Δημοσ.

Δε θα έχεις πρόβλημα, συμβατά είναι. Για τις μνήμες, αν δεν είναι στο QVL (λίστα υποστηριζόμενων μνημών) που δίνει η κατασκευάστρια εταιρεία, υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα να έχεις θέματα, αλλά μιλάμε για πολύ μικρή. 
Αν θες να είσαι σίγουρος, ψάξε στο google αν έχει κάνεις το ίδιο combo (MOBO-RAM) ή πάρε μνήμες απ'αυτές που βρίσκονται στο QVL. 
*Μη σε πολυαγχώνει για τις μνήμες, εγώ απλά στο αναφέρω για να το έχεις στην άκρη του μυαλού σου. Οι ασυμβατότητες πλέον στις μέρες μας είναι ελάχιστες*.

Θα μπορούσες να πας και σε Athlon II X4 750K και μια φθηνή FM2+ μητρική, για να αναίβεις σε κάρτα γραφικών αν θες.

Δημοσ.

Θελω να φτιαξω ενα gaming pc. Εχω στη διαθεση μου περιπου 350 ευρω και σκεφτομαι να αγορασω τα εξης:

μητρικη: gigabyte 970a-ds3p

cpu: amd fx 6300

ram: kingston khx16c9t3k2

και καρτα γραφικων: asus r7260x

Κουτι , τροφοδοτικο και σκληρο εχω ηδη απο παλαιοτερο υπολογιστη που χαλασε.

Το τροφοδοτικο ειναι deer 450w και ο σκληρος seagate (sata 2 ομως).

Οσα ειναι για αγορα τα ελεγξα για συμβατοτητα στο pcpartpicker.com, θελω ομως να ειμαι σιγουρος για να μη γινει καμια στραβη. Οποιαδηποτε συμβουλη ειναι ευπροσδεκτη!

Τι  χρήση θα κάνεις ?

Είναι για gaming ?

Δημοσ.

Αν θέλει gaming pc τότε να κοιτάξει άλλο πράγμα !

AMD ATHLON X4 750K

MSI FM2A78M E35

KINGSTON 4GB DDR3 1866Mhz

THERMALTAKE HAMBURG 530WATT

SAPPHIRE 270X 2GB DDR5

-----------------------------------------------------------------------

αυτό είναι gaming σύστημα για τα χρήματά του !!! :-D

https://www.skroutz.gr/s/4023703/Sapphire-Radeon-R9-270X-2GB-with-Boost-OC-11217-01-20G.html

• Like 2
Δημοσ.

1 τροφοδοτικο.  και ενα καλο 450αρι σε φτανει για την συγκεκριμενη συνθεση, υπερ-ανετα...!!  αλλα προτιμησε 50ο+ για να εισαι πιο ανετος σε μελλοντικες αλλαγες. η διαφορα τιμης ειναι μικρη..!

http://www.skroutz.gr/s/414060/Thermaltake-Hamburg-530W.html

2 αν πας σε FM2+ πλατφορμα, τοτε ισως μπορεσεις να βαλεις πιο δυνατη καρτα γραφικων, οπου ειναι και το ζουμι του Gaming..!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...